Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bilbao razbija

Bielsa

Comment

• Svaka cast Atletiku na kraju, Munain ce biti igracina iako je vec i sada odlican!

Ima sutra da citam kako ga kupuje City!

Comment

• Auuu 2-4,bravo Bilbao.. Kupili su me na 3 meca. Mnogo mi ej zao Salke-a,to mi je omiljeni klub u Nemackoj,ali Bilbao stvarno zasluzeno,svaka acst.
        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Kako ljudi cine fudbal ljepsim to je cudo,vise mi se gleda ova LE nego LS,samo su oni razlog,ljudi igraju jednostavno,a pri tome ne dave loptu nego je prisutan konstantan rizik,sila od ekipe
          Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Velika steta za Salke, nakon Ljorenteovog gola vise nisu bili na terenu, sreca je bila na strani Bilbaa kod one dve odbijanke.Nakon 2:1 licilo je da mogu da dodju do treceg gola.A i svarno gde je Stivensu bila pamet da trecu izmenu vrsi u 70 minutu?Od cetvrtog golmana nisam ocekivao nikakve bravure.

Comment

• Kad mislis da ce morati rijesiti na San Mamesu prolazak dalje oni ovo urade. Tek se sad vidi koliko ekipi znaci Llorente koji nije bio u uz ekipu dvije utakmice u prvenstvu. Bas me zanima kako ce subotu na Nou Campu odigrati, da li ce moci skupit snagu za iznenadjenje.

Comment

• Originally posted by danijelkr View Post
                Kad mislis da ce morati rijesiti na San Mamesu prolazak dalje oni ovo urade. Tek se sad vidi koliko ekipi znaci Llorente koji nije bio u uz ekipu dvije utakmice u prvenstvu. Bas me zanima kako ce subotu na Nou Campu odigrati, da li ce moci skupit snagu za iznenadjenje.
                Meni sa ovakvim stilom igre i partijama koje pruzaju uopste ne bi bilo iznenadjenje
                sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Pih, nije zanimljivo, gotovo svi mecevi reseni. Valencia ce rastaviti AZ kuci, a verujem da Atletico i Athletic nece ispasti. Hannover mi ne deluje kao ekipa koja ih moze izbaciti, mada, sve je moguce, Nemci su to.
                  sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by danijelkr View Post
                    Kad mislis da ce morati rijesiti na San Mamesu prolazak dalje oni ovo urade. Tek se sad vidi koliko ekipi znaci Llorente koji nije bio u uz ekipu dvije utakmice u prvenstvu. Bas me zanima kako ce subotu na Nou Campu odigrati, da li ce moci skupit snagu za iznenadjenje.
                    Odmarace pola ekipe, sve ostalo bi bilo suludo, moraju da ih spreme za utakmice posle Barse na kojima moraju da dobiju i za revans. Na Nou Campu niko ne ocekuje bodove.

Comment

• Dve reci - Marselo Bielsa.

A sto se tice ovih sto su prognozirali Salke i ocekivali i nadali se prolazu, pogledajte ko je rekao da prolazi Bilbao i manite se prica.

http://www.sportklub.info/forum/thre...l=1#post728353
                      sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                        Dve reci - Marselo Bielsa.

A sto se tice ovih sto su prognozirali Salke i ocekivali i nadali se prolazu, pogledajte ko je rekao da prolazi Bilbao i manite se prica.

Brate ti mene navodis na suze

@Drazene 3

Mozda bude tako, ali ja se nadam najboljem sastavu Athletica i da gledamo odlicnu utakmicu.

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                          Dve reci - Marselo Bielsa.

Svaka cast! Verovao sam da ce Bilbao dobiti veceras, ali moram priznati da su se izvukli pred kraj sa onom stativom, i odbranom Raulovog suta...
                          Svakako, ostaje jos jedna utakmica...treba izdrzati...

Comment

• Planirao sam da gledam multiprenos u svojoj reziji i uspio sam sve da pohvatam, nisam propustio nijedan gol a i prilike sam sve pohvatao. Naravno, radi se o 2 utakmice koje sam ranije spomenuo

Glavni fokus sam stavio na Schalke i Bilbao, jer sam jednostavno znao da ce na ovoj utakmici biti hrpa golova, sto je na kraju i bilo. U prvih 20tak minuta sam mislio da Bilbao nema onu igru kao protiv Manchestera ali poslje su me ostavili bez daha. Onaj cetvrti gol me odmah posjetio na tekmu sa Old Trafforda gdje je Bilbao takodjer dao gol pred kraj i tako stavio tacku na I. Schalke nema sanse u revansu, nemoguce je tamo postici 3 gola a ne primiti nijedan. Jos samo za kraj da kazem, Raul Gonzales!

Salvio! Salvio! Salvio! Bravo decko, skocio sam kao da je moje Sarajevo osvojilo ligu prvaka. Takodjer bravo i za Falcaoa, odlicno je odigrao i da je bio malo sabraniji mogao je uhvatiti onaj sut glavom s 5 metara, neposredno nakon prvog gola. Ocekujem dosta zanimljivu utakmicu u revansu, jer u Njemackoj moze svasta da bude, ali vjerujem u prolaz Madridjanja

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                              Pih, nije zanimljivo, gotovo svi mecevi reseni. Valencia ce rastaviti AZ kuci, a verujem da Atletico i Athletic nece ispasti. Hannover mi ne deluje kao ekipa koja ih moze izbaciti, mada, sve je moguce, Nemci su to.
                              Ne bih ja tako lako otpisivao Hanover, tamo su padali i Dortmund i Bajern, videcemo sta ce uraditi za vikend protiv Menhengladbaha.Ali predosecam da ce im faliti samo jedan gol da bi prosli Madridjane.Vec mi sada mirise na remi.
                              Nemci su nepredvidivi, za to si u pravu.Od sjaja do ocaja, ko sinoc Salke.S obzirom sta ih je sve desilo ocekujem petardu na San Mamesu bez pravog golmana na golu i bez pravog lidera u odbrani(Havedes).Puno je sinoc skripalo po levoj strani, ne secam se da je Fuks puno zakazao kao sinoc.
                              A i Stivensse previse zaleteo sa onom postavom od 60 minuta, losu su taktiku napravili, krenuli su preofanzivno i posle drugog primljenog gola skoro da nisu postojali, jedino su na kraju redjali sanse, ali ni to im nije bilo dovoljno da izjednace.Huntelar je pruzio jednu od losijih partija u skorije vreme, kada bolje vidim mogao je sudija kod drugog gola za Bilbao da svira kontrafaul Ljorentea nad Matipom, al sta je tu je.Cak i da nisu dali gol, sigurno bi ih kasnije pregazili zbog toga sto je Stivens lose postavio ekipu.

Comment

• Kažem ja - Španci su čudo!
                                Nema šta, izvukao se Athletic pred kraj...stativa, pa odbranjen šut Raula, ali ipak...Suviše je velika razlika 4-2. Ne verujem da Shalke može da uradi nešto više u revanšu. Pa ni Arsenal nije mogao do četvrotg gola protiv Milana...

Comment

Working...