Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Šta pričate stručnjaci, pa ta Barsa kliko god je ja mrzio u dva finala je naprosto poništila taj vaš najveći klub u Engleskoj, ljudi se igrali sa njima u obje utakmice.
    Ne mogu da vjeujem da nakon jedne utakmice svi glume neke stručnjake, zaista nevjerovatno

Comment

• još ono okad meje častila
      sisata konobarica helga
      još odonda jasam vido
      da umeju švabovi

lutajući reporter tuta bugarin
      nežno šapće sneguljici
      dok patuljci ruju
      u rudnici

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
        Manchester United moze da potvrdi.
        Moze i Chelsea isto tako

Originally posted by edohz View Post
        Šta pričate stručnjaci, pa ta Barsa kliko god je ja mrzio u dva finala je naprosto poništila taj vaš najveći klub u Engleskoj, ljudi se igrali sa njima u obje utakmice.
        Ne mogu da vjeujem da nakon jedne utakmice svi glume neke stručnjake, zaista nevjerovatno
        ;)

Comment

• Ako mislis na mene...samo mogu da potvrdim da je Barsa unistila Junajted oba puta i isto tako da ih je i Bilbao unistio u oba meca.Ja licno imam odbojnost prema "el klasiku" i zato kazem da je,za mene,bolje finale Bajern-Celsi jednostavno jer je...ne znam kako bi se izrazio..."zdravija" utakmica.I ponovo cu reci da mi je milo sto su izduvali Real i Barsa,i ako mi je Real cak i mio za razliku od Barselone,najvise zbog toga sto se previse prasine dize za njima

Comment

• Jos jedna odvala:

Бакица и Рамос пред рајем код св. Петра: бакица:''ја сам се пуно молила''. Св. Петар:''можеш у рај''...Рамос:''ја сам само дошао по лопту''

sigpic

Comment

• Originally posted by edohz View Post
              Šta pričate stručnjaci, pa ta Barsa kliko god je ja mrzio u dva finala je naprosto poništila taj vaš najveći klub u Engleskoj, ljudi se igrali sa njima u obje utakmice.
              Koji je to najveci engleski klub ? LIVERPOOL ???
              sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
              -Jürgen Klopp

Comment

• smrdu i parmezan smrdu i buđava gargomzola
                al ništa tolko ne smrdi košto smrdu
                španski smrdljivi sirovi

lutajući reporter tuta bugarin
                nežno šapće sneguljici
                dok patuljci ruju
                u rudnici

Comment

• Kakva slika Mou kleci na koljenima i gleda kako ce Ramos da opuca penal , a ovaj gadja avione iznad Madrida

Spoiler

Comment

• Auuu, ubise Ramosa od prozivanja na netu :P

Comment

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
                      Ne nego onaj koji besi skoro 40 bodova Liverpulu na tabeli Premijer Lige!

Comment

• Ronaldo i kompanija pocnite skupljati cepove od Heinekena, jer samo vas Heineken vodi na finale

Comment

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
                          Meni je glavno mjerilo za veličinu nekog kluba titule u domaćem prvenstvu, uvjek bilo i ostat će ;)

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
                            Ne nego onaj koji besi skoro 40 bodova Liverpulu na tabeli Premijer Lige!
                            Ne lozi se...
                            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                            -Jürgen Klopp

Comment

• a to sto real ne zna da napravi igraca, nego ukrade tudje igrace, pa onda kao imaju ekipu
                              to je nesto drugo
                              Ovo je deo rasprave sa navijacem Barse, znaci ovo je neverovatno...

Comment

• Evo i od mene jedna dobra slika , navijaci Reala nemojte se ljutit.

Spoiler

Comment

Working...