Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
    Omasio... Onako ne sutira jedan od najboljih igraca sveta...
    Vala nije ni prvi ni poslednji vrhunski igrac koji masi... Zapravo je na isti nacin izveo i prvi penal na utakmici, ali Neuer je otisao tada u pogresnu stranu.

Comment

• Originally posted by Powerslave View Post
      Ja sam odusevljen!Ovo fianle sam i prizeljkivao jer mi se povrace vise od price Barsa vs Real,Ronaldo vs Mesi ,Murinjo vs Gvardiola...eto im Spanija pa neka se tamo ciganisu.
      Dobili smo pravo evropsko finale,sa predstavnicima iz dvije najbolje lige svijeta(po mom skromnom ukusu) A ovo finale je jos jedna potvrda da Real i Barsa nisu iznad ostatka Evrope i da mogu da ga duvaju!Pa-pa "vanzemaljci"!
      Bajern odigrao odlicno i samo je panj zvani Mario Gomez kriv za penale Sta je covjek u stanju da u*ere,pa to je nevjerovatno Roben me ispizdio vise puta sa svojom sebicnoscu ali ajde...u finalu su ko ga ebe
      Celsi-Bajern.Premier League vs Bundesliga,19. maj-Alianz Arena!Jedva cekam
      Apsolutno, morao je Bajern ovo mnogo ranije da rijesi, za klasu su bili bolji u dvomecu, Gomez je kriv sto nisu dali jos gol ili dva. Ali taj Gomaz meni nije drvo, zna da zapetlja ali i van sesnaesterca ako je otvoreno sutirace pa sta bude, oce i da krene na odbrambenog igraca
      Last edited by Vladan; 25-04-12, 23:01.
      sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
        Ceh dislike this
        Hehe Ja imam stav da je on najbolji jos od one godine kad su bili u grupi sa Celzijem i Valensijom, ako se neko seca, tad je branio nemoguce Pokazao je da je njegovo dovodjenje bio pun pogodak..
        sigpic

Comment

• Kako mi je zao sto Alaba nece igrati u finalu , pa to je strasno

Naravno , zao mi je svih igraca iz oba tima koji nece igrati , ali on je tako mlad , tako dobro odigrao obje utakmice , penal hladnokrvno zabio i nece igrati u finalu , kakva steta
          https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Igraci koji propustaju finale LŠ.

Comment

• Jaka ova Primera jebote

Comment

• Ako posledica svega bude slabljenje spanskih velikana nece biti srecnijeg od mene ni veceg dobitnika od fudbala.

Comment

• Murinjo je omanuo, od kada se sutiraju penali najbojli i najsigurniji izvodjaci se ostavljaju za kraj a ne da zapocnu izvodjenje

A Bavarci su javno zapretili da nece finansirati i pomagati Spaniju pa vi vidite sada sta je tu sve u igri, ja ne verujem da igraci tako iskusni tako lose sutiraju penale, politika se uplela tu,ko jos gleda neko finale i navija za nekog ko je domacin na to finalu
                  Last edited by AleksandarD; 25-04-12, 23:01.

Comment

• Originally posted by Rossonero View Post
                    Igraci koji propustaju finale LŠ.

Bice osjetno jaca odbrana Celsija na kraju, sve je otvoreno. Samo sto Bajern nije Barselona, oni mogu da idu i na centarsut, mogu da sutiraju sa distance, nema branjenja protiv njih
                    sigpic

Comment

• Stvarno ne verujem da Real nije uspeo da odigra bolje od ovoga. Doduse, zasluge za to idu Bayernu, odlicno su odigrali, i lepo ste svi rekli, mogli su mnogo ranije da rese stvar...
                      Potpuno neocekivano finale, bice interesantno, ocekujem od obe ekipe napadacku igru. I jedni i drugi su bez nekoliko vaznih odbrambenih igraca...
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Fanta View Post
                        Jaka ova Primera jebote
                        Manchester United moze da potvrdi.
                        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Pjeva Di Maria: " Ti Alaba a ja vila sve bih dao kad bi lopta moja bila".
                          TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                            Manchester United moze da potvrdi.
                            Oni mogu da potvrde da je Svajcarska liga jaca, cak i od Primere!

Comment

• Vjerujem da je ovo finale mnogo bolje po fudbal(naravno da se Platini ne bi slozio jer je ipak veliki novac u "el klasiku" pa jos kada bi ga preselili u finale LS...).Ako nista drugo,100% sam siguran da ce biti bolja utakmica nego sto bi bila Real-Barselona.

Comment

• sigpic

Comment

Working...
                                X