Originally posted by FresHMaN91
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Powerslave View PostJa sam odusevljen!Ovo fianle sam i prizeljkivao jer mi se povrace vise od price Barsa vs Real,Ronaldo vs Mesi ,Murinjo vs Gvardiola...eto im Spanija pa neka se tamo ciganisu.
Dobili smo pravo evropsko finale,sa predstavnicima iz dvije najbolje lige svijeta(po mom skromnom ukusu)A ovo finale je jos jedna potvrda da Real i Barsa nisu iznad ostatka Evrope i da mogu da ga duvaju!Pa-pa "vanzemaljci"!
Bajern odigrao odlicno i samo je panj zvani Mario Gomez kriv za penaleSta je covjek u stanju da u*ere,pa to je nevjerovatno
Roben me ispizdio vise puta sa svojom sebicnoscu ali ajde...u finalu su ko ga ebe
Celsi-Bajern.Premier League vs Bundesliga,19. maj-Alianz Arena!Jedva cekamLast edited by Vladan; 25-04-12, 23:01.sigpic
Comment
-
-
Kako mi je zao sto Alaba nece igrati u finalu , pa to je strasno
Naravno , zao mi je svih igraca iz oba tima koji nece igrati , ali on je tako mlad , tako dobro odigrao obje utakmice , penal hladnokrvno zabio i nece igrati u finalu , kakva steta
Comment
-
Murinjo je omanuo, od kada se sutiraju penali najbojli i najsigurniji izvodjaci se ostavljaju za kraj a ne da zapocnu izvodjenje
A Bavarci su javno zapretili da nece finansirati i pomagati Spaniju pa vi vidite sada sta je tu sve u igri, ja ne verujem da igraci tako iskusni tako lose sutiraju penale, politika se uplela tu,ko jos gleda neko finale i navija za nekog ko je domacin na to finaluLast edited by AleksandarD; 25-04-12, 23:01.
Comment
-
-
Stvarno ne verujem da Real nije uspeo da odigra bolje od ovoga. Doduse, zasluge za to idu Bayernu, odlicno su odigrali, i lepo ste svi rekli, mogli su mnogo ranije da rese stvar...
Potpuno neocekivano finale, bice interesantno, ocekujem od obe ekipe napadacku igru. I jedni i drugi su bez nekoliko vaznih odbrambenih igraca...sigpic
Comment
-
Originally posted by Fanta View PostJaka ova Primera jebotesigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
Comment