Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odradi ovih zadnjih 15min Real majstorski...2x Benzema i Kaka jednom za prolaz u polufinale LS

Comment

• 3-0 posteno skroz...
      sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Ronaldo kad treba da šuta pravi viška poteze........loš večeras al sve u svemu Sahin me oduševio i pokazao je da mu je mjesto u prvom timu pored Alonsa

Comment

• Sjajan rezultat! Kakav tim je izveo Robbie, ovo je fantasticno. Samo da mu ova eksperimentisanja ne predju u naviku.
          Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Odlicni rezultati sto se mene tice veceras,Chelsea je na kraju cak imao isti posjed lopte kao i Benfica koja veceras ipak nije bila toliko dobra,nekako nekonkretni su bili,mada ona akcija u nadoknadi je poezija...

Real ipak rutinski na kraju,mora Marcelo igrati ovakve utakmice to je jasno.Benzema na kraju odigrao kako umije.Sahin jako dobar isto,samo je steta sto mu je Khedira konkurencija koji je zid,jednostavno pored Alonso-a treba jedan takav,ali ipak Sahin mora cesce dobijati priliku
            Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Sad cu ja malo ko ludi Bielsa. Real nije lagano dolazio do prilika kao u Primeri i pogotovo na svom stadionu. Pa sam otisao da vidim kolike su dimenzije Apoelovog stadiona i vidio da je sirina ovog stadiona za 4 metra manja, znaci dva metra manje za krilne igrace.

Marcelo i Kaka donijeli zeljenu svjezinu u igri i na kraju sasvim realan rezultat.
              Last edited by AK47; 27-03-12, 21:48.

Comment

• Evo javno izvinjenje za onaj pesimizam Di Mateu !

Benfika,Benfika, smo slusam po ceo dan, evo vam GA NA !!!!!

Comment

• Originally posted by Drogba View Post
                  Evo javno izvinjenje za onaj pesimizam Di Mateu !

Benfika,Benfika, smo slusam po ceo dan, evo vam GA NA !!!!!
                  Al' King Salomon.

Sad ce Robbie zacepiti usta novinarima, jer bi mu oni u protivnom skocili za vrat.
                  Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Dobi Celsi ovo... Nesrecna Benfika igra lose vec duze vreme, pokazali su dobru igru vcrs, ali nije taj nivo... Ocekivao sam pobedu jos ranije, ali kad sam video sastav Celsija, malo sam se uplasio. Ali Di Mateo nas je sve zavarao, kakav takticar...

Gledam bas pregled Realove tekme, kakav pas Sahina za Ronalda, znaci usro sam se... Kakav igrac, i nadam se da ce cesce dobijati sansu, jer je zlata vredan...
                    Real ovo rutinski dobio, i prosetace se do 1/2 finala...
                    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                    -Jürgen Klopp

Comment

• Ali kakva asistencija Marcelo-a,kako je taj covjek nekad lud u napadu,djeluje nezaustavljivo...Ozil-a smo vec komentarisali,ono lijevom vanjskom za Benzema-u je postalo uobicajeno,mora on bolje

#the return

Comment

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
                        Dobi Celsi ovo... Nesrecna Benfika igra lose vec duze vreme, pokazali su dobru igru vcrs, ali nije taj nivo... Ocekivao sam pobedu jos ranije, ali kad sam video sastav Celsija, malo sam se uplasio. Ali Di Mateo nas je sve zavarao, kakav takticar...

Gledam bas pregled Realove tekme, kakav pas Sahina za Ronalda, znaci usro sam se... Kakav igrac, i nadam se da ce cesce dobijati sansu, jer je zlata vredan...
                        Real ovo rutinski dobio, i prosetace se do 1/2 finala...
                        Ovaj Sahin je zvjer,samo sto je Mourinho rekao da ce ga prodati na kraju sezone..Daj boze da promjeni misljenje Sahin je zlata vrijedan

Comment

• Originally posted by C.Ronaldo 7 View Post
                          Ovaj Sahin je zvjer,samo sto je Mourinho rekao da ce ga prodati na kraju sezone..Daj boze da promjeni misljenje Sahin je zlata vrijedan
                          Gdje si vidio da je rekao da ce ga prodati,ja nisam nigdje...rekao je prije par sedmica da ce ga sve vise koristiti

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                            Gdje si vidio da je rekao da ce ga prodati,ja nisam nigdje...rekao je prije par sedmica da ce ga sve vise koristiti
                            Evo gdje sam nasao...
                            Jesu to nagadjanja,ali ima tu i istine
                            http://www.realmadridfanklub.com/?p=2969

Comment

• Ovdje ja ne vidim da je on rekao nesto,ovo sam ja mogao da napisem,nista ovo ne znaci...

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                                Ovdje ja ne vidim da je on rekao nesto,ovo sam ja mogao da napisem,nista ovo ne znaci...
                                Pa dobro naravno moraju oni malo prenapuhati...

Comment

Working...
                                X