Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Taj trener je pretprosle sezone igrao egal finale sa Lejkersima a imao je samo dobru ekipu, to je to samo dobru ekipu. Trener je majstor samo nema sa cim.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
      Taj trener je pretprosle sezone igrao egal finale sa Lejkersima a imao je samo dobru ekipu, to je to samo dobru ekipu. Trener je majstor samo nema sa cim.
      Moracu da se slozim sa ovim, ono sto je Gentry napravio pre par godina je sjajan posao, bas mu je malo falilo da udje i u finale. Setite se kako su Suns-i gubili meceve, posebno onaj kada je Metta resio u zadnjoj sekundi.
      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
        Trebaju trenera da promene...
        Na to sam i navodio, a veci problem je sto sada sa ovakvim kadrom nemaju sta da traze.Nisu najpozeljnija, sto je jos bitnije atraktivna lokacija za FA i proci ce neko vreme dok se ne vrate u plejof.Dolazak Seka ih jeste puno usporio.

Ali da se razumemo, promena trenera im nista nece pomoci.

Comment

• Svaka mu cast na tome,ali ja takvu kosarku ne volim,trci i pucaj,daj uspori malo igraj odbranu a ne samo ovo prvo,isto kao GS i Njujork...

Comment

Svaka mu cast na tome,ali ja takvu kosarku ne volim,trci i pucaj,daj uspori malo igraj odbranu a ne samo ovo prvo,isto kao GS i Njujork...
            To je potpuno druga prica da li volis ili ne, rekao si da Alvin nije dobar trener a ja ti vec rekoh koji je uspeh napravio. On je Lejkerse zatvorio zonom tako da nisu mogli nista, prvi put sam u zivot video tada da Finiks igra zonu, covek je genije samo nema tim.

Comment

To je potpuno druga prica da li volis ili ne, rekao si da Alvin nije dobar trener a ja ti vec rekoh koji je uspeh napravio. On je Lejkerse zatvorio zonom tako da nisu mogli nista, prvi put sam u zivot video tada da Finiks igra zonu, covek je genije samo nema tim.
              Ali ima Nesa koji trpa sa svih strana

Comment

Ali ima Nesa koji trpa sa svih strana
                Evo ti klupa u toj seriji protiv tadasnjih sampiona: Fraj, Dadli, Amudson, Dragic, Barbosa. Nemoj me zezas

Comment

• Registrirao se za ove dve nedelje besplatno, koja uzivancija... Jos cu da razmislim za ceo LP paket, al nisam pri novcu tako da malo verovatno...
                  Deandre ostaje u Klipersima drago mi je zbog njih, a sad je i Consi dosao mada ne znam cemu taj potez, mozda ce iskoristiti amnesty na Moa, ili nisam siguran, jel moguc S&T za Consija ??
                  sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                  -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
                    Registrirao se za ove dve nedelje besplatno, koja uzivancija... Jos cu da razmislim za ceo LP paket, al nisam pri novcu tako da malo verovatno...
                    Deandre ostaje u Klipersima drago mi je zbog njih, a sad je i Consi dosao mada ne znam cemu taj potez, mozda ce iskoristiti amnesty na Moa, ili nisam siguran, jel moguc S&T za Consija ??
                    Nadji drugara ili dva podelite trosak i koristite sva trojica isplati se.

Comment

Evo ti klupa u toj seriji protiv tadasnjih sampiona: Fraj, Dadli, Amudson, Dragic, Barbosa. Nemoj me zezas
                      http://www.nba.com/suns/roster/

Mene zanima,dali ce Cilders igrati ove sezone redovno...?Ne zezam te

Comment

http://www.nba.com/suns/roster/

Mene zanima,dali ce Cilders igrati ove sezone redovno...?Ne zezam te
                        Verovatno hoce, koliko minuta, ne znam ali ostao im je Grant, doveli su Shenona, igrace ali nece mnogo.

Comment

• Gentry-ev dzelat...

"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                          odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                          fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
                            Registrirao se za ove dve nedelje besplatno, koja uzivancija... Jos cu da razmislim za ceo LP paket, al nisam pri novcu tako da malo verovatno...
                            Ne kapiram na kakav S&T mislis? Da Clippers-i naprave S&T za njega ili da neka druga ekipa posalje igrace u LAC u zamenu za njega?
                            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Imaju i blizanca Morrisa koji bi mogao da nadje svoje mesto pod suncem

Edit : nisam siguran,ali mislim da igrac koji je pokupljen sa licitacije ne moze biti prosledjen nigde do kraja sezone. Vrlo je verovatno da gresim,pa bi bilo pozeljno da me neko ispravi

Comment

Verovatno hoce, koliko minuta, ne znam ali ostao im je Grant, doveli su Shenona, igrace ali nece mnogo.
                                Kada se samo setim kako nam je zakucao onu loptu...

Comment

Working...
                                X