Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by NebojsaNS View Post
    Ne znam zasto sam poceo slicno da ocekujem i za Paula.Razvlacice ga bar do januara dok ne nadju budalu koja ce dati 70% tima i prve pikove na sledecih 5 draftova. Tada ce Stern biti zadovoljan.
    Sve je moguce...ali postoji razlika izmedju ta dva slucaja. CP3-u se bas ide,dok se Howard ponasa kao neka tetka. Ne zna ni on sta zeli.

Comment

• Moje misljenje je da vlasnici NEW ORLEANSa(to jest liga)apsolutno ispravno postupaju po pitanju CP3.Mnogo on znaci za grad i veliki je heroj tamo,njegov odlazak bi utico na raspolozenje navijaca u New Orleans-u(koji gotovo svake druge godine pogodi neki uragan )Nekako prizeljkujem da bude trade-ovan u Minnesotu,od njih bi realno mogli najvise da pokupe zbog njihovog ludog GM
      Last edited by M-POT; 14-12-11, 21:07.

Comment

• Originally posted by M-POT View Post
        Moje misljenje je da vlasnici NEW ORLEANSa(to jest liga)apsolutno ispravno postupaju po pitanju CP3.Mnogo on znaci za grad i veliki je heroj tamo,njegov odlazak bi utico na raspolozenje navijaca u New Orleans-u(koji gotovo svake druge godine pogodi neki uragan )Nekao prizeljkujem da bude trade-ovan u Minnesotu,od njih bi realno mogli najvise da pokupe zbog njihovog ludog GM
        Pa dobro realno im fali plej, kakav je to tim bez bar petorice. Jos jednog centra da dovedu i super

Malo sale, ali NBA se jako igra sa reputacijom postupanjem oko Paula. Nisu smeli da obore onaj trade u Lakerse. Jos manje onaj prvi sa Clippersima.
        Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Nets and free-agent Kris Humphries' rep have just started talking, source says. NJ intent on preserving '12 cap space.
          Aj nek se nesto pise

Comment

• Neka i on ode negde, pa da se i Kim premesti negde.

Comment

• Izgleda da ce Rip potpisati trogodisnji ugovor sa Cikagom za 15m. Mislim da im to nije bas pametan potez, daleko je on od nekadasnjeg nivoa, mada moze postizati 10-15 ppg.

Al sad kad bolje pogledam sta je jos ostalo od SG-ova koji su slobodni, on je medju najboljima i nekako je logicno da ga Bullsi uzmu

Comment

• Ono sto Rip donosi se ne meri samo poenima i to je ono sto statistika ne moze da pokaze. Njegovo kretanje bez lopte ce otvoriti Derrick-u daleko vise prostora da napada kos, a zamislite tek situacije kada i on i Korver budu u petorci. Elem, da sacekamo prvo da on potpise, mada bi koliko sutra trebao da bude na treningu, nadam se da ce igrati protiv Pacers-a u petak. Prica se i da Ronnie igra sjajno na treninzima sto me jako raduje.
                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Confirmed that Rip will be at #Bulls practice on Thursday. Will ask
                  Thibs at Weds nite practice if he plans to play him Friday vs. Indy.
                  Jebi ga, za ovo mora novi post, dobili smo i zvanicno novog SG-a, KC nas je toliko puta ohladio kada bismo se ponadali da dolazi neko extra pojacanje, tako da kad info od njega dolazi to je to.

Dobrodosao doktore!
                  sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• U ofanzivi cete sigurno biti dosta jaci, ali u defanzivi ipak slabiji, i mislim da Bullsi dovodjenjem Ripa i dalje nisu jaci od Majamija. Kad sam rekao da nije pametan potez, mislio sam na ugovor od 3 godine. Rip moze odigrati maximum jos godinu-dve na visokom nivou. E sad moguce da je imao neku jacu ponudu pa je ucenjivao Bullse da mu ponude ili vise para ili jednu godinu vise ugovora, pa ne bi iskljucio mogucnost da ga trejduju u zadnjoj godini ugovora

Comment

• Originally posted by lenjivac View Post
                      U ofanzivi cete sigurno biti dosta jaci, ali u defanzivi ipak slabiji, i mislim da Bullsi dovodjenjem Ripa i dalje nisu jaci od Majamija. Kad sam rekao da nije pametan potez, mislio sam na ugovor od 3 godine. Rip moze odigrati maximum jos godinu-dve na visokom nivou. E sad moguce da je imao neku jacu ponudu pa je ucenjivao Bullse da mu ponude ili vise para ili jednu godinu vise ugovora, pa ne bi iskljucio mogucnost da ga trejduju u zadnjoj godini ugovora
                      Pod jedan, pretpostavljam da je treca godina ugovora team option.
                      Pod dva, Rip-ova igra se ne zasniva na fizikalijama tako da on moze da igra kao Grant Hill, mislim da ce tako i biti.
                      Pod tri, on nikoga nije ucenjivao, znalo se da ce on biti nas jos prosle godine oko trade deadline kada se pricalo da ce ga Detroit otkupiti, ali se to ipak nije desilo.
                      Pod cetiri, seti se u kakvom je defanzivnom timu igrao Rip, mozda i najbolja odbrana ikada.
                      Pod pet, od Heat-a bismo bili bolji samo da smo trejdovali mozda Boozer-a ili Noah-u straight up za Howard-a, drugacije niko u ligi ne moze biti jaci od njih na papiru.
                      sigpic

Comment

• Nazalost nece biti preseason utakmica na LP-u, zadovoljicemo se strimovima. Izgleda da ce Aflalo ostati u Nagetsima.

Nuggets general manager Masai Ujiri said that progress has been made toward re-signing restricted free agent Arron Afflalo.
                        "We’re moving, and it’s going good," said Ujiri. "He’s our final piece. We’re going to close and try to make sure we get that done. He’s a huge part of our team." The Nuggets' signing of Nene earlier in the day will help them tremendously here, as they can move more confidently with their plans

Comment

• Originally posted by Dusan View Post
                          Nazalost nece biti preseason utakmica na LP-u, zadovoljicemo se strimovima. Izgleda da ce Aflalo ostati u Nagetsima.
                          Jesi siguran da nece biti?
                          sigpic

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                            Jesi siguran da nece biti?
                            Potpuno. LP krece sa radom definitivno od 25. decembra.

Comment

• Evo ga raspored...

http://www.nba.com/schedules/nationa...ule/index.html
                              "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                              odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                              fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• E majku mu, znam da sam prosle godine prvog dana regularne gledao neke preseason tekme u snimku, steta. Bice valjda dobrih strimova, prenosice ove lokalne stanice utakmice, tako da ce biti sigurno gde da se gleda.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X