Ajde da ne pricamo u decembru o stvarima koje su vezane za april-maj....vreme ce pokazati ;)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Portland ima jako dobar tim, i sada su jos doveli Crawford-a...Ako budu imali srece i Aldridge im bude zdrav, auu...sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by VuK023 View PostMajami je tim sa 2 zvezde,1 visoko kvalitetnim igracem,sejnom etijeom i jos 10 vodonosa,dok je situacija u Bostonu po meni mnogo bolja,i msm da Seltiksi mogu da prodju hit ove godine.
Comment
-
Originally posted by VuK023 View PostMajk Miler igra lose,nece ga sut,relativno los odbrambeni igrac
Entoni dobar u odbrani,ali apsolutno beskoristan u napad
Calmer dobar trojkas i to bi bilo to
Hezlem dobar u odbrani i solidan u napadu
Boston pored Reja,Pola i Kevina ima Ronda,Grina,O'nila,Besa koji je odigrao dobru sezonu u Orlandu.
I sigurno im je prednosto sto su dosta dugo na okupu.
Realno Miami i Chicago daleko ispred(bili su i prosle godine a ne sada kada su jos jaci),mozda i NY,ali samo mozda jer mislim da su slabiji a Orlando i nije nesto specijano i mislim da nisu mnogo jaci od Bostona,ako uopste i jesu...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View Post@Bice,dosao je 15 pik sa drafta Kawhi Leonard.
Znate li samo gde je otisao Hill?Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Reise View PostIzgleda da je Jamal potpisao na 2 godine za 10M. Samo?
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostFali samo centar jedan kako bi se mogli nositi sa OKC-em na Zapadu.Ovako sve zavisi od Odenovog zdravlja, mada nisam ni tu nesto optimistican(vise mislim da ce ovu sezonu propustiti kao prethodne dve).Valjda se moze dovesti neka polovna cetvorka."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Originally posted by Reise View PostNije jos sigurno oce li propustit cijelu. ;)"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostPortland ima jako dobar tim, i sada su jos doveli Crawford-a...Ako budu imali srece i Aldridge im bude zdrav, auu...
Ma kakvi zdrav, nema teorije. Tu jadnu, supposed to be full of talents ekipu je zaposeo duh iz Paranormalne Aktivnosti, ukleti su samo tako.
Ali, da su svi na okupu, bila bi to top 5 ekipa decenije.Last edited by ЕлБиЏеј; 15-12-11, 22:39.
Comment
Comment