Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ajde da ne pricamo u decembru o stvarima koje su vezane za april-maj....vreme ce pokazati ;)

Comment

• Izgleda da je Jamal potpisao na 2 godine za 10M. Samo?
      sigpic

Comment

• Portland ima jako dobar tim, i sada su jos doveli Crawford-a...Ako budu imali srece i Aldridge im bude zdrav, auu...
        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Kad sam vidio da ce mozda GW da ode, mislio sam da ce ova sezona da propane, ali sad opet mislim da ce Portland bit medju prvih 5 na zapad.
          sigpic

Comment

• Originally posted by VuK023 View Post
            Majami je tim sa 2 zvezde,1 visoko kvalitetnim igracem,sejnom etijeom i jos 10 vodonosa,dok je situacija u Bostonu po meni mnogo bolja,i msm da Seltiksi mogu da prodju hit ove godine.
            Majami je ove puno jaci nego prosle a Boston je slabiji. Prosle godine je bilo 4-1. You do the math.

Comment

• Originally posted by VuK023 View Post
              Majk Miler igra lose,nece ga sut,relativno los odbrambeni igrac
              Entoni dobar u odbrani,ali apsolutno beskoristan u napad
              Calmer dobar trojkas i to bi bilo to
              Hezlem dobar u odbrani i solidan u napadu

Boston pored Reja,Pola i Kevina ima Ronda,Grina,O'nila,Besa koji je odigrao dobru sezonu u Orlandu.
              I sigurno im je prednosto sto su dosta dugo na okupu.
              Oni su moja omiljena ekipa ali sam svjestan koji su njihovi dometi,a oni su maksimano trece mjesto na istoku(mada je i ovo diskutabilno) i polufinale istoka.Budimo realni ja nisam uopste odusevljen dolaskom tog Bassa,njegova sezona i nije nesto bila,pogotovo je ako se dobro sjecam lose igrao protiv Atlante + dosta utakmica sam gledao njegov ucinak i on je znao biti mizeran,tako da odlaskom Davisa jesu dobili ali ne mnogo jer je dosao Bass koji meni i nije nesto.Meni je drag Rondo i smatram ga dobrim igracem iako nekad ne moze da pogodi nista,dok navoditi Jermain O'neil-a kao nekog u koga se ekipa moze pouzdati i nije bas objektivno.

Realno Miami i Chicago daleko ispred(bili su i prosle godine a ne sada kada su jos jaci),mozda i NY,ali samo mozda jer mislim da su slabiji a Orlando i nije nesto specijano i mislim da nisu mnogo jaci od Bostona,ako uopste i jesu...
              Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Woj
                The Blazers have decided to use the amnesty clause on Brandon Roy, league sources told Y! Sports.
                Vrlo moguce da Portland dovede jos jednog igraca.

Ken Berger
                Nets announce they have waived Travis Outlaw with amnesty.
                sigpic

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                  @Bice,dosao je 15 pik sa drafta Kawhi Leonard.
                  E zaboravih na njega
                  Znate li samo gde je otisao Hill?
                  Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by bice View Post
                    E zaboravih na njega
                    Znate li samo gde je otisao Hill?
                    Hill je otisao u indianu.

Comment

• Originally posted by Reise View Post
                      Izgleda da je Jamal potpisao na 2 godine za 10M. Samo?
                      Fali samo centar jedan kako bi se mogli nositi sa OKC-em na Zapadu.Ovako sve zavisi od Odenovog zdravlja, mada nisam ni tu nesto optimistican(vise mislim da ce ovu sezonu propustiti kao prethodne dve).Valjda se moze dovesti neka polovna cetvorka.

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
                        Fali samo centar jedan kako bi se mogli nositi sa OKC-em na Zapadu.Ovako sve zavisi od Odenovog zdravlja, mada nisam ni tu nesto optimistican(vise mislim da ce ovu sezonu propustiti kao prethodne dve).Valjda se moze dovesti neka polovna cetvorka.
                        Nije se oporavio, propusta i ovu sezonu...
                        "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                        odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                        fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Nije jos sigurno oce li propustit cijelu. ;)
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Reise View Post
                            Nije jos sigurno oce li propustit cijelu. ;)
                            Ne moze da prodje test opterecenja, mislim da mucenik ni nema ligamente vise, preraslo u hronicnu povredu... I da se vrati, a sanse su minimalne, pitanje je da li takav Oden moze biti uopste od koristi za tim...
                            "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                            odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                            fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Ne bi bilo lose ratosiljati se R.J.-a i dovesti nekog krstenos centra, pa se nadati necemu. Rece Edin da je ovaj Leonard defanzivni monstrum doduse ne moze vola da ubode. Samo jedan normalan centar tipa Kembi,Dalember da pokupe sve lopte u odbrani.

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                                Portland ima jako dobar tim, i sada su jos doveli Crawford-a...Ako budu imali srece i Aldridge im bude zdrav, auu...

Ma kakvi zdrav, nema teorije. Tu jadnu, supposed to be full of talents ekipu je zaposeo duh iz Paranormalne Aktivnosti, ukleti su samo tako.

Ali, da su svi na okupu, bila bi to top 5 ekipa decenije.
                                Last edited by ЕлБиЏеј; 15-12-11, 22:39.

Comment

Working...
                                X