Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by The Dominator View Post
    A i koga su oni pokupili na draftu, to sam zaboravio?
    -Tray Thompkins
    -Travis Leslie

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
      Zasto bi im cilj bio da ga naprave FA-om kada traze vlasnika kojem bi mogli da uvaljaju fransizu? Valjda im je cilj da ga naplate sto bolje kada je vec nezadovoljan, a ne da ka puste da odseta posle 66 utakmica. Prvo napises jedno, pa u drugoj recenici potpuno demantujes ono sto si napisao u prvoj.
      Zato sto hoce da oslobode cap da bi vlasnik dobio manji payroll. A prihvatili bi mozda i gomilu prospekata koji bi opet smanjili payroll a otvorili buducnost.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
        Zato sto hoce da oslobode cap da bi vlasnik dobio manji payroll. A prihvatili bi mozda i gomilu prospekata koji bi opet smanjili payroll a otvorili buducnost.
        Pa njima je i sa CP-om ociscen cap, cak su ispod donje granice.

EDIT: Ono sto napisao za pikove i mlade talente to je u redu, ali da ga puste da odseta na kraju sezone kao FA je nonsense... Kako da prodaju ekipu bez zvezde, pikova i mladih igraca? Cistim cap-om? No way...
        Last edited by Ernesto; 13-12-11, 19:04.
        "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
        odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
        fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

Pa njima je i sa CP-om ociscen cap, cak su ispod donje granice.

EDIT: Ono sto napisao za pikove i mlade talente to je u redu, ali da ga puste da odseta na kraju sezone kao FA je nonsense... Kako da prodaju ekipu bez zvezde, pikova i mladih igraca? Cistim cap-om? Tesko...
          Pa lakse svakako nego skup tim. Vlasnik koji ima viziju ideju i zelju da ulaze ce uvek pre uzati ekipu sa ociscenim cap-om nego sa punim. Cist primer ti je Prokorov...

Comment

• neminovno je da ce biti jos primera preplacivanja igraca(kao u slucaju deandrea i kwamija) posto sada timovi moraju da potrose min 85% salary capa...

Comment

Pa lakse svakako nego skup tim. Vlasnik koji ima viziju ideju i zelju da ulaze ce uvek pre uzati ekipu sa ociscenim cap-om nego sa punim. Cist primer ti je Prokorov...
              Kazem ti, oni vec i ovako imaju cist cap, a vec godinama ne mogu da privuku kupca.
              "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
              odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

Kazem ti, oni vec i ovako imaju cist cap, a vec godinama ne mogu da privuku kupca.
                Moje misljenje je da ce ga zadrzati i pustiti 2012 kao FA i da ce tada naici kupac.

Comment

Moje misljenje je da ce ga zadrzati i pustiti 2012 kao FA i da ce tada naici kupac.
                  Ovo sa Prokhorov-vim je druga stvar. NJ se seli preko reke u Brooklyn, srce grada, automatski veci fan base, vise para... NO crnacki grad, mucenici zive u bedi, pokosila ih Katrina, niko ih nece... Mocvara...

Comment

• Originally posted by ЕлБиЏеј View Post
                    Malopre sam se registrovao, ali mi je suvo pamcenje. Kada udjes na league pass (https://ilp.nba.com/nbalp/secure/registerform), cini mi se da bi u gornjem levom uglu ove slike sa Nowitzkim trebalo da ti pise ono Free Preview 25 dec 9 jan, kliknes na to i dalje sigurno znas.
                    Uspeo sam, hvala

Ja ocekujem da se rasplet sa CP3-em dogodi danas ili sutra. Kako sam negde procitao Hornetsi imaju svega 7-8 igraca u rosteru, u petak pocinju preseason tekme, oni trebaju da sastave tim(citaj da trejduju Paul-a) sto pre da bi bar kako-tako stigli da se uigraju za pocetak sezone. Sa Howard-om je vec druga prica, mislim da on nece biti trejdovan pre februara-marta

Comment

Ovo sa Prokhorov-vim je druga stvar. NJ se seli preko reke u Brooklyn, srce grada, automatski veci fan base, vise para... NO crnacki grad, mucenici zive u bedi, pokosila ih Katrina, niko ih nece... Mocvara...
                      A ekipa? Vise od raspada kad je kupio. Uostalom vreme ce pokazati, sta ja znam mozda udari stern veto na kupovinu.

Comment

• Hvala vam svima za podsecanje za NBA League pass ,sad sam se registrovao i free do 9.januara
                        GIFSoup

Comment

• F Josh McRoberts to sign two-year deal using mini mid-level exception with @lakers, source tells Y! Avg 7.2 pts, 6.2 rbs w/Indy last season.

sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                            I Dzerald Grin hahahahhaha

Comment

• http://espn.go.com/NBA/story/_/id/73...ns-sources-say

Chicago nije na listi zelja Supermena.

EDIT: Stein:

ESPN sources say that Denver covets Mavs swingman Corey Brewer as well and are trying to expand the deal to land Brewer with Fernandez
                              Denveru ocajnicki potrebni igraci, s obzirom da su ovi majmuni zaglavili u Kini.
                              Last edited by ЕлБиЏеј; 13-12-11, 21:14.

Comment

• http://espn.go.com/video/clip?id=espn:7348164

Smith is in the house Kakva kraljina od coveka

A i Skip je ludak
                                Last edited by Nebojsa; 13-12-11, 21:20.
                                Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Working...
                                X