Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• True story but still funny: Clippers try to get CP3, end up with CB4 instead. #CP3jokes
    DDD

Comment

• Originally posted by The Dominator View Post
      1. To da je Collins sacuvao Howard-a, pogledaj samo statisitku pa ce ti sve biti jasno.
      2. Orlando je izgubio 3 od 4 meca sa 3 ili manje poena razlike, ako me pamcenje dobro sluzi.
      3. Secam se tvojih proslogodisnjih izjava, i izgleda se nisi opametio, sta ces, kad ne vidis dalje od princezice LeBrona i kompanije

P.S. Samo me zanima koliku ce protekciju ove godine imati, od strane sudija naravno...
      Ma pusti ga,kad mu je anal otekao od Dzejmsa i drugara,ja sam to pominjao i u proslom plej ofu!Dvajt je unistio Atlantu,ali problem je bio sto je bio jedini koji je stvarno igrao protiv Atlante...A to da Orlando nece nista uraditi sledecih godina uopste ne mora da znaci,samo treba sklopiti koju slagalicu jos tu,jer kao sto vidimo Majami ni sa zvezdicama nije nista posebno pokazao(finale je posledica Vejdovih sjajnih partija kada je to bilo najpotrebnije),a ove sezone ce tek da se srozaju!
      P.S.Necu vise da psujem(nemoj brisati admine,necu vise da psujem)

Izbrisan deo posta zbog vredjanja
      Last edited by JimJarmush; 13-12-11, 00:04.

Comment

• Nista od amnestiranja Mo-a, ostaje u Clippers-ima. 3 plejmejkera? Da ne radi mozda Kahn iz senke?
        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Sreca te nisam bio tu kad su me prozivali Dzime pogledaj advanced stats Hauard protiv Kolinsa vise je nego smesan, i da u jednoj pobedi Orlanda protiv ATl je bio sjajan i drugoj koja je btw jedina ubedljiva je imao 8 poena i 8 skokova. Toliko o Dvajtu.

@mac amnestirace ga ako hoce da pojure back-up cetvorku a verujem da hoce.

Comment

• The Clippers have matched Golden State's offer sheet for DeAndre Jordan, league source tells Y! Sports.

DeAndre ostaje Clipper... Ocekivan rasplet dogadjaja sasvim.
            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Kako mi se svidja ekipa Clippers-a, smesno.

Jos da dovedu adekvatnu zamenu za Griffin-a, zbog utakmica koje ce se igrati tri dana za redom, bice strasno zeznuti. A, pre svega se nadam da ce povrede zaobici Gordon-a, koji je igrao kao zver prosle sezone i da se nije povredio, mogao je biti u top 5 strelaca lige.
              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ovo je vise smesno sta rade sa CP3-em...razvlace ga ko budalu. Stvarno nije u redu prema njemu,kao i prema ostalim igracima koji su bili u raznim pricama za trejd (Martin,Scola,Bledsoe i ekipa...).

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                  Kako mi se svidja ekipa Clippers-a, smesno.

Jos da dovedu adekvatnu zamenu za Griffin-a, zbog utakmica koje ce se igrati tri dana za redom, bice strasno zeznuti. A, pre svega se nadam da ce povrede zaobici Gordon-a, koji je igrao kao zver prosle sezone i da se nije povredio, mogao je biti u top 5 strelaca lige.
                  ma u poslednjih 10-ak godina oni su imali uvek lep roster ali nikad nista nisu uradili.Slican profil ekipe su imali pocetkom 2000-ih godina ali zapad je tad bio jak ko zemlja pa su uvek tavorili na dnu lige.

Comment

• Ja se ipak nadam da ce biti drugacije, ali videcemo, ima dosta jakih ekipa na zapadu, ali ih ne bi iskljucio iz trke za osmo mesto. Barem u PO da udju...
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Bilaps u Klipersima!Ne znam da li je jos neko nesto u medjuvremenu saznao...

Comment

• Marc se dogovorio sa Grizzlies-ima, kasnije cemo znati i konkretne detalje ugovora, ali sve su prilike da ce nositi dres Memphis-a jos dugo.

EDIT: Delonte ce potpisati jednogodisnji ugovor sa Dallas-om, nema sta, Mavs-i opet imaju izuzetno dubok i kvalitetan roster.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by JimJarmush View Post
                          Bilaps u Klipersima!Ne znam da li je jos neko nesto u medjuvremenu saznao...
                          Odavno

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                            Dominator: Prvog dana PO sam prognozirao Miami-OKC jedni dosli drugi ispali u finalu zapada, nemoj mi reci da si imao bolju predikciju od mene? Svi su imali LAL u finalu ja sam ih odmah otpisao.
                            Moj odabir su bili Dalas ili San Antonio sa zapada, Chicago ili Boston sa istoka, Lakers-e nisam racunao, zna se i kako su osvojili pretprosle sezone, ne bih sad o tome. E sad, to sto je Atlanta odigrala neke meceve iznad svojih mogucnosti, pa izbacila Orlando, isto kao i Memphis protiv San Antonio-a, to je vec druga prica. Sto se tice Boston-a, da su bili kompletni, i da nije bilo onako navlacenje u prvom mecu, druga bi prica bila, a sto se tice Bulls-a, D-Rose jos treba da "raste" i sazreva, fizicki je sjajan, samo mu iskustva treba, u play-off-u se videlo da ipak nije bila zasluzena MVP nagrada koju je dobio, ali garantujem da ce i on, a i Bulls-i uopsteno biti jos bolji ove sezone!

Comment

• Evo jedan odlican klip, doduse sa malim zakasnjenjem, ali nikad nije kasno za uzivanje u potezima velikog majstora.

sigpic

Comment

• Originally posted by The Dominator View Post
                                Moj odabir su bili Dalas ili San Antonio sa zapada, Chicago ili Boston sa istoka, Lakers-e nisam racunao, zna se i kako su osvojili pretprosle sezone, ne bih sad o tome. E sad, to sto je Atlanta odigrala neke meceve iznad svojih mogucnosti, pa izbacila Orlando, isto kao i Memphis protiv San Antonio-a, to je vec druga prica. Sto se tice Boston-a, da su bili kompletni, i da nije bilo onako navlacenje u prvom mecu, druga bi prica bila, a sto se tice Bulls-a, D-Rose jos treba da "raste" i sazreva, fizicki je sjajan, samo mu iskustva treba, u play-off-u se videlo da ipak nije bila zasluzena MVP nagrada koju je dobio, ali garantujem da ce i on, a i Bulls-i uopsteno biti jos bolji ove sezone!
                                Ti si uzeo 4 tima i pogodio jedan a meni je trebalo 2 da pogodim isti broj dok mi je drugi ispao u finalu zapada, tvoji pikovi su ispali u prvoj rundi i polufinalu istoka... A imas i previse sta bi bilo kad bi bilo. Taj Boston je potpuno kompletan nedelju dana pred PO u Majamiju tako istresen iz gaca da nisu stigli da ih navuku do polufinala te su zato onako i prosli. Atlanta nije odigrala iznad nego je Orlando jednostavno precenjen bio, i sa moje strane priznajem, mislio sam da ce D12 da ima bolju podrsku ali je cinjenica da kada je on igrao dobro drugi nisu. Bulsi ce naravno biti bolji a tek Majami, godinu dana iskustva za onakav trio je neprocenjiv. Uzmam isti pik za finale i drzim ga se mislim da cu opet najmanje jednu ekipu pogoditi.

Comment

Working...
                                X