Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Posto je PO thread zakljucan, moracu ovde da postujem.

Prvo, hvala svima na cestitkama, navijam fanaticno za ovaj tim vise od jedne decenije, pratim NBA preko 15 godina, juce kada mi je drug javio za titulu (gledam snimke u HD-u ) zamalo nisam zaplakao .

Cestitam i Roddy-ju, od promene foruma njega vise nema ( a nije bilo ni mene na forumu ), znam da je takodje veliki navijac Mavsa, koliko se secam ja i on smo bili jedini navijaci Dallasa dok nije dosao Peja .
    Slozio bih se u potpunosti sa postom T-Mac-a u PO threadu, to je jedan od razloga zasto ovaj forum za vreme PO gotovo da nisam posecivao (a kamoli postovao), od kvalitetne diskusije forum se sveo na prepucavanja, prozivanja (i glorifikovanja LBJ-a preko svake mere, pogotovu posle izbacivanja Bullsa), neverovatno kakve sve gluposti mogu da se procitaju na poslednjih 30-tak strana u PO threadu.
    Jos jednom hvala na cestitkama clanova, titula je konacno stigla u Dallas, vise nego zasluzeno, jedan od najkonstantnijih timova u poslednjih 10-tak godina (uz LAL i SAS), pozdrav.

P.S. Za sve hatere jedan video pre pocetka PO http://www.youtube.com/watch?v=daNvae_BrWU , stvarno smo odvratna ekipa , jos neko napisao da ne umemo da igramo odbranu, post godine.
    Last edited by Mandanda; 14-06-11, 23:45.
    sigpic

Comment

• Pedja ima zelju da ostane i sledece sezone u Mevsima,na potezu su Kjuban i Karlajal....

Comment

• Ha, moze samo da sanja, cutovace ga 99 %
        sigpic

Comment

• http://sportskacentrala.com/?s=read&cat=2&id=96455
          sigpic

Comment

• "Nagadja" se da bi sledece sezone Iverson mogao da predje u Majami. Sta mislite kako bi to bilo?

Comment

• Ne treba Pedja ni jednom timu u NBA,budimo realni...Videli smo svi o cemu se tu radi

Nek se vrati u Evropu i neka uziva

@ Emile, ne bih voleo njega da vidim nikako u Majamiju,taj igrac je otrov za svaki tim...odradio je on svoje i svaka mu cast ;)

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                Ne treba Pedja ni jednom timu u NBA,budimo realni...Videli smo svi o cemu se tu radi

Nek se vrati u Evropu i neka uziva

@ Emile, ne bih voleo njega da vidim nikako u Majamiju,taj igrac je otrov za svaki tim...odradio je on svoje i svaka mu cast ;)
                I Ajverson i Peđoni su odradili svoje, obojica nek okače patike o klin.
                Majami treba da renovira klupu da izbaci one mrtve babe (bibi, milerčina itd), da nabave nekog sjajnog tkzv ,,6 igrača'' i to je to. Naravno da ne mijenjaju ovu 3, samo što treba je to da svi igraju svoje pozicije posebno gospodin najljepši ;) i da je vođa ekipa Vejd pa čak i u marketinškom smislu ;) Jer smo svi vidjeli ko je ko kad dođe vrijeme ,,stani pani''
                <---------- LjEBRON JE ŠABAN

Comment

• Dajte bre answera! Dovoljno je samo da odradi 1 crossover po tekmi da umru svi od smeha pa da igraju srecni

Comment

• Nije Peja rekao jos svoje, u NBA-u da, ali u Evropi moze da izgura jos sezonu, dve i napuni jos malo dzepove. Pretpostavljam da ce u Grcku. Poznati su Grci da umeju da iskesiraju igrace takovog imena kao Peja i jos kad se tome doda da mu je zena Grkinja i da ima svoj privatni biznis (lanac restorana) u Grckoj, sto se mene tice nema sumnje gde ce nastaviti karijeru... ;)
                    "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                    odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                    fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Majami da uzme bilo kog viskog igraca na draftu ili backup pleja,bice solidnih i u tom delu drafta...

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                        Dajte bre answera! Dovoljno je samo da odradi 1 crossover po tekmi da umru svi od smeha pa da igraju srecni
                        Ma kakav Answer,nije mogao Miljanu Pavkovicu nista,a da baca plejeve u Americi.Znam ja da se njemu ovde nije uopste igralo,ali ne bi on nista pomogao Miami-u.
                        sigpic

Comment

• Sixers-i nameravaju da produze ugovor sa Hawes-om i Young-om... samo da podsetim da ce i jedan i drugi biti "restricted free agents" od 1. jula...

http://www.philly.com/philly/sports/...ung-Hawes.html
                          "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                          odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                          fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                            Ma kakav Answer,nije mogao Miljanu Pavkovicu nista,a da baca plejeve u Americi.Znam ja da se njemu ovde nije uopste igralo,ali ne bi on nista pomogao Miami-u.

!!!

Comment

• @LBJmvp

Bilo nekad!
                              sigpic

Comment

• Iverson nikako u miamiju,vec im je malo jedna lopta ovoj trojki a tek kada dodje mozda i najveca individua u poslednjih 14 godina bice surova borba ko ce je prvi ugrabiti...
                                sto se tice pedje on je svoje odigrao,mislim lik je zavrsio sa NBA,spor kao baba od sto godina,da nije imao onaj sut tesko da bi on sta uradio u NBA,da nije bilo tog suta tesko bi on zaradio i jedan all star nastup... dakle pravac evropa

Comment

Working...
                                X