Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by D-Wade View Post
    Moras da me shvatis, iznerviran sam. Nemam ja stvarno nista protiv Dirk-a, covek je igracina, to nisam ni sporio. Samo igra covek protiv tima za koji ja navijam, tako da nema mesta za komplimente.
    Onda ti nisi gospodin...
    sigpic

Comment

• Sta ste se bre uzjogunili? Celu sezonu se neko sprda sa Lebron-om i Bosh-om pa nikom nista. Bosh-a ste cak nazivali i "pola igraca". O Lebron-u necu ni da pricam. Sad je neko nazvao Dirk-a "Govnicki" ili rekao da ga ne postuje i odmah paljba sa svih strana.
      Pa sta ako je najbolji igrac svih vremena koji je dosao iz Evrope? Sta to znaci sada navijacima Heat-a? Bas nista! Nas tim gubi i imamo pravo na ljutnju i na provokacije i nezadovoljstvo pogotovo sto ste svi vi prozivali i James-a i Bosh-a i Miami.

Sto se mene tice, Novicki ili "Govnicki", Dallas ga je ugasio na Floridi. Sto je odigrao, odigrao je!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
      sigpic
      RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
      - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
        Dallas ga je ugasio na Floridi. Sto je odigrao, odigrao je!
        Tako je Branislave, samo ti preti!
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
          Tako je Branislave, samo ti preti!
          Ja ne pretim , ja samo govorim realno sta ce biti. Strpite se jos neki dan i gledacete kako Wade, James i Bosh podizu pehar! Evo zapisite broj ovoga posta pa me citirajte ako ne bude tako. A imam i opkladu sa Mambom da ako Heat ne osvoji Titulu nosim avatar i potpis mesec dana po njegovom izboru. Ali necu ja nositi neke cudne avatare i potpise vec on!
          Mamba spremi se!

sigpic
          - 4xMVP -

Comment

• Браниславе, скриншот ухваћен
            Arise, Serbia!
            You fell asleep long ago,
            And have lain in the dark.
            Now wake up
            And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
              Onda ti nisi gospodin...
              tako je mambo, reci ti njemu

Comment

• Ne znam Bane odakle crpis taj optimizam.
                2 tekma : Dalas zavrsava serijom 22-5
                4 tekma : Dalas zavrsava serijom 21-9
                5 tekma : Dalas zavrsava serijom 17-4

Nemamo igru u zavrsnici, a lomili smo sve u 4/4. Mozda bi se to nastavilo da nas Dalas nije iznenadio onom serijom na Floridi, ta utakmica je verovatno kljucna za ishod cele serije. Da smo je dobili bilo bi 4-2 i cao , zdravo. Ovako 4-2 ili 4-3 za Dalas,cisto sumnjam da mozemo da dobijemo obe. Glavni razlog - James. Nema ga u ovom finalu,stvarno. Zasto izbegava odgovornost u 4/4, covek i ne sutira! Kad je lepo resavao protiv Bostona i Cikaga, zasto sada izbegava ? Nesto se tu cudno desava...
                Jos jednom cestitke navijacima Dalasa na zasluzenoj tituli

Comment

• Sutira James,ali na zalost Miami-ja ne pogadja.;)
                  sigpic

Comment

• Originally posted by delgado View Post
                    Ne znam Bane odakle crpis taj optimizam.
                    2 tekma : Dalas zavrsava serijom 22-5
                    4 tekma : Dalas zavrsava serijom 21-9
                    5 tekma : Dalas zavrsava serijom 17-4

Nemamo igru u zavrsnici, a lomili smo sve u 4/4. Mozda bi se to nastavilo da nas Dalas nije iznenadio onom serijom na Floridi, ta utakmica je verovatno kljucna za ishod cele serije. Da smo je dobili bilo bi 4-2 i cao , zdravo. Ovako 4-2 ili 4-3 za Dalas,cisto sumnjam da mozemo da dobijemo obe. Glavni razlog - James. Nema ga u ovom finalu,stvarno. Zasto izbegava odgovornost u 4/4, covek i ne sutira! Kad je lepo resavao protiv Bostona i Cikaga, zasto sada izbegava ? Nesto se tu cudno desava...
                    Da utisak je da Majami u ovoj seriji ne zasluzuje titulu ocekivao sam veci kvalitet kosarke od strane Majami,dok s druge strane
                    Dalas od ovoga ne moze bolje .. stvarno gde su poeni Lebrona u zavrsnici ovih duela bez toga nema sanse da mogu pobediti obe .
                    Nadam se da ce zbog Pede Dalas uzeti titulu kad vec nije uzeo Divac koji je imao sjajnu NBA karijeru ..
                    GIFSoup

Comment

Najjeftinije fore koje ikad postoje su ove, nista zavrseno nije,jos se prebacuje serija u Majami, ovi hitovci umesto sto napadaju Novitckog sa pogrdnim imenima bi izgleda trebali da vide u svom taboru kakve sve navijace imaju.

Comment

• Pisalo se u americkim medijima jos pre prethodne odigrane utakmice da Lebron ima odredjenih licnih problema, i da je to jedan od razloga zasto igra lose u ovoj seriji. Upravo je Stephen A, Smith (jedan od vodecih NBA analiticara) pisao o tome, a on je poznat po tome da uvek ima izvore bliske igracu. Tako da ostaje da mu verujemo. Kakvi su problemi u pitanju, to ne znam...
                        "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                        odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                        fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Pa ocigledno je da nesto ne stima, vidi se da je odsutan u glavi sa terena ma koliko se trudio, kao u ovoj sinocnoj utakmici.

Comment

• I ja sam u to posumnjao , da ima licnih problema, i bas sam razmisljao o tome. Ko ce ga znati, mozda neka bolest porodicnog clana, zene,deteta, ...

Comment

Ne znam Bane odakle crpis taj optimizam.

Ne znam ni sam.
                              A za James-a se pisalo i kako se posvadjao sa Wade-om jer je ovaj na konferenciji za stampu posle 3. tekme izjavljivao kako on predvodi ekipu...itd., a James se kanda uvredi pa resi da pusti Wade-a da predvodi ekipu ali bez njega!
                              Ma ko zna sta je. Ima sada tih novinarskih "patki" koliko hocete. Ja kazem da Miami uzima Titulu!
                              Last edited by Branislav; 10-06-11, 18:47.

sigpic
                              - 4xMVP -

Comment

• Jeste da Dallas ima prednost, ali ima Miami domaci teren.

Samo da Wade bude zdrav za sledeci mec, to je od krucijalnog znacaja za Miami.
                                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Working...
                                X