Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Playoffs 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Oooo, heatovci ja vama čestitala pobedu?
A vi? ;)sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostOooo, heatovci ja vama čestitala pobedu?
A vi? ;)
Cestitao sam vec u jednom postu ali je to isto bilo licno, a ne opste prirode.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Cccccc, kakav previd!
Ali, dobro, oprostiću vam ovog puta... ;)
@ Branislav Važno da te cicke što menjaš ko.... ne zaboravljašLast edited by miloolja; 03-06-11, 23:29.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
O kojim argumentima pricas? A koje si ti argumente dao da je namestena utakmica finala? hahahahha Daj molim te. Drugo, ja sam samo rekao da niste TIM, jer i niste, vi imate 3 superstara, time nisam dirao da li navijate za Majami ili pojedinca, odavno sam se izjasnio za to. A da niste TIM, pokazuje sama cinjenica da ako vam superstarovi ne rade posao, cao, jer njih trojica cine ceo TIM, zato sam i rekao da niste, ja nista protiv njih nemam, momci cine kosarku zanimljivom i to mi je ok. To sto si ti mene popularno "uclanio" u "hejtera" Majami-a, isto okaci macki o rep. Hejt znaci mrzeti, ja ne mrzim, niti nepodnosim Majami, vec vise volim Dallas od njih, nema veze za hejtom, al' ajde, vi kad ne pljucka od ljubavi prema Majami-u, mora da je hejter, kako god.
Ne, nisam ja paljevina, da sad meni krivo jer ste izbacili Chicago, pa ja sad po svaku cenu kao "pljujem" Majami, sto ne radim, ali ako ti tako vidis, tvoja stvar. Napravi samo razliku da ima ljudi ovde koji nisu najcrnje paljevine i umeju da prihvate poraz, ja se ne secam da sam kukao kad je Lebron napravio takve korake na kraju jedne od utakmica i na kraju pobedili,a dao je kos, i slicne stvari, al' ajde, to je izgleda bio takticki potez hejtera.
A i ne znam o kojim argumentima da razgovaramo, kad u postovima kad dobijate, pisete kako jebete, cistite djubre i sve ostalo, na celu sa LBJ-om, niko vam nista ne kaze, kad vas iko dobije, ne dobijete ni trunku slicnog tretmana postova, a kad gubite odjednom stvaras stanje da je namestena utakmica, ako hoces da govoris o argumentima, preispitaj sta pises, pa mozda se i potrudim da "razgovaram".
A i kakvih "navijaca" ima, videlo se posle utakmice, cast pojedincima koji su skapirali da je to ipak samo jedna izgubljena utakmica i da ima tu jos MNOGO da se igra. Ali znacenje reci navijac je previse relativno kod nas u dragoj nam Srbiji, tako da mislimo verovatno na razlicite stvari kad to pisemo.
EDIT : I na kraju, necu ni da se mesam, pisite sta hocete, i verujte usta god hocete, meni je sad sve jedno, "moj" tim je ispao i sad navijam za Dallas, kao simpatizer, al' mi sve jedno, jedino da je dobra kosarka.Last edited by Seoski Terminator; 03-06-11, 23:35.
Comment
-
Covek je rekao da nije hejter i ne znam u cemu je problem,vi mu ne morate verovati i to je vasa stvar.Ali glupo je pokusavati da nekome nametnete svoje misljenje.
Ako je namestena utakmica Heat - Dallas,zbog lose ige Heatu u poslednje 3-4 minute,sta tek reci za citavu seriju protiv Lakersa.
A da je namestena sigurno ne bi bila na stetu Heata,onda ce vam se to sigurno vratiti.sigpic
Comment
-
Originally posted by emil_portnoy View PostNema tu argumenta nikakvog! Samo bolestan mozak ne bi primijetio da ono nije namerno odigrano lose. Daj jbt Majami je izgubio jednu i nasli ste da slavite, a kad vam je izbacio sve vase timove nikoga nije bilo ovde.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostCccccc, kakav previd!
Ali, dobro, oprostiću vam ovog puta... ;)
@ Branislav Važno da te cicke što menjaš ko.... ne zaboravljaš
A nekako mi trulo da na avataru budu neke muske glave! ;)
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by dusan1610 View PostDa li je ikada u NBA-u neka utakmica bila namestena?"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
Comment