Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Playoffs 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Posle svih noci provedenih ovde, posle 97 utakmica ispracenih od strane nas, najvernijih navijaca ovde konacno smo dobili sto smo zasluzili, konacno je najbolji tandem ikada tamo gde mu je mesto i tamo gde ce dugo dugo biti. Pocinje jebeno NBA finale, pobicemo bre starce nece znati ni gde su dosli a kamoli sto su dosli. Veceras je pocetak krunisanja novog kralja, veceras pocinje krunisanje naseg dragog jedinog Boga Oca, IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
LETS GET READY TO RUMBLEEEEEEEEEEEE!!! Let's go fucking mentals! Let's go MVPLet's go Captain
Let's go fucking Snake
Let's go HEAT
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostPosle svih noci provedenih ovde, posle 97 utakmica ispracenih od strane nas, najvernijih navijaca ovde konacno smo dobili sto smo zasluzili, konacno je najbolji tandem ikada tamo gde mu je mesto i tamo gde ce dugo dugo biti. Pocinje jebeno NBA finale, pobicemo bre starce nece znati ni gde su dosli a kamoli sto su dosli. Veceras je pocetak krunisanja novog kralja, veceras pocinje krunisanje naseg dragog jedinog Boga Oca, IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
LETS GET READY TO RUMBLEEEEEEEEEEEE!!! Let's go fucking mentals! Let's go MVPLet's go Captain
Let's go fucking Snake
Let's go HEAT
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Neb View PostKolko sam skapirao ovde se komentarise svaki 2-3 potez ili napad
Ako se ne budem logovao do ujutru, ima da se nakupi jedno 20ak stranica
evo malo o taktici ekipa,cisto da se ubije vreme do tekmehttp://www.sportklub.info/forum/show...s-2011-Analize
oba teksta malo natezu na dallas,ali ne smisljam ja to
Mada kada je veliko finale u pitanju,najvise odlucuju nijanse,dobro vece zvezda ekipa,dobro vece igraca sa klupa,neretko i buzzer-beaterLast edited by Ljuba90; 31-05-11, 23:29.
Comment
-
Majami je cele sezone kuburio sa "clutch" sutevima, cesto su gubili neizvesne meceve, tj kad je razlika na kraju samo par poena.
Ali od pocetka playoffa kao da su postali nova ekipa.
Imam neki utisak da ako pobedi Dalas bice 15+ razlike, to ce znaciti da im je krenuo sut, trojke itd.
Pobeda Majamija ide uz neizvesnu zavrsnicu.
Videcemo :]
Ako moze jedan offtopik, ipak ce ovo biti poseceniji podforum veceras
Kako da podesim da listam postove na dole, tj standarno kao sto je na forumima. Ovde idem odozdo na gore, pokusavao sam nesto pod display pa neki modovi ali nikako da uspem...... moguce da sam glup za to
Comment
-
Originally posted by Neb View PostMajami je cele sezone kuburio sa "clutch" sutevima, cesto su gubili neizvesne meceve, tj kad je razlika na kraju samo par poena.
Imam neki utisak da ako pobedi Dalas bice 15+ razlike, to ce znaciti da im je krenuo sut, trojke itd.
Kako da podesim da listam postove na dole, tj standarno kao sto je na forumima. Ovde idem odozdo na gore, pokusavao sam nesto pod display pa neki modovi ali nikako da uspem...... moguce da sam glup za to
Mislim da je ovo.sigpic
Comment
-
Neb,ides na general settings,pa tamo imas "thread display options",pa imas stavku "thread display mode" i tu namestis - linear-oldest first ;)
te "clutch" suteve je majami poboljsao u PO-u...nisu imali koliko se secam buzzer-beatera,ali bilo je velikih suteva za 3 i sa poludistance protib Kleta i Bikova
Comment
-
Originally posted by Neb View PostMajami je cele sezone kuburio sa "clutch" sutevima, cesto su gubili neizvesne meceve, tj kad je razlika na kraju samo par poena.
Comment
Comment