Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Ljuba90 View Post
    Ma znam da ima opciju da ide,ali ne znam da li mi imamo para
    Imamo mesta za jos 2 igraca u cap-u

Comment

• a i polovini igraca majamija istice ugovor. svi oni veteranski minimumi i sranja.. spominjao se mark gasol isto a spominjali su se i dalembert i perkins ali to je bilo pre nego sto su oboje dobili nove ugovore sa svojim ili drugim timom.. bice ovo jos jedno burno leto za nas.

Comment

• Nikad nisam znao koliko koji tim ima mesta u cap-u

Hvala na informacijama ;)

Comment

• Pazi decko,ne znam ko si i odakle si,ali očigledno da si.....Dalje,nemoj da mi pričas o Bird-u,Magic-u,MJ-u i drugima,jer o tome ne znas nista,imam jednog druga koji je takav paćenik za Dzejmsom kao ti,tako da vas dobro poznajem!Ako ćemo već o teskom zivotu,to nema nikakve veze sa kosarkom,sportom,bilo kojim zanimanjem,umes-ne umes,trudis se-ne trudis se,postizes-ne postizes!O kakvoj kontroli tela ti govoris,Dzejms je jedan od igraca koje je najruznije gledati,jer stalno mlatara sa onom laktovima i ramenima kao pokretni trupac,jedino sto ima jeste snaga,pa zato i gura kao vo!Tehnika šuta mu je ravna nuli,vodjenje lopte nikakvo,često se zaboravlja i pravi korake,ima ravne tabane,pa je i smešan kada trči,a i ima samo dve vrste kucanja,kada smo vec kod atletizma(mnogo veće atlete od njega su Howard,Bryant,Iverson,Rose...).Ali,kao sto rekoh,Stern je odlucio da se na njemu i Majamiju gradi novi imidz lige,tako da tu nema spasa.Moraće Dallas da se bukvalno oteli da bi ih dobio,a bas da vidim sta ce sudije da sviraju njima!Bolja su ekipa i treba da dobiju,a i moje mišljenje je da je Majami imao sreće što nije naleteo na New York u prvoj rundi.Znači,prvo nauči malo o košarci kao sportu,o smislu igre,o onome šta je dobro,a šta ne,i nemoj se više blamirati i smarati sa komentarima,jer NE ZNAŠ!Ja ti lepo kažem,pratim NBA već 13 godina,od poslednje sezone MJ u Čikagu i NIKAKO,ali nikako ne mogu da se porede Dzejms i Jordan,ni po stilu igre,jer Dzejmsov je ruzan za oko i previse tolerisan u sudjenju,a ni po razmisljanju igraca,MVP trofejima,osvojenim titulama,itd.Čisto da znas tokom 90-tih je postojalo pravilo hand-check,gde su igrači u odbrani imali pravo da jednom rukom pridrzavaju i prate napadača sa loptom,dok danas čim igrači poput Shames-a krenu na prvi korak u 80% slučajeva dobijaju faul.E pa,dečače,MJ je IZDOMINIRAO u toj igri,tako da nemoj da si smešan i nemoj prosipati prazne mudrosti ovde.

Vređanje drugih clanova je strogo zabranjeno, zamolio bih te da to ne radis.
          Last edited by D-Wade; 28-05-11, 17:03.

Comment

• Originally posted by M.Dzarmush View Post
            Pazi decko,ne znam ko si i odakle si,ali očigledno da si.....Dalje,nemoj da mi pričas o Bird-u,Magic-u,MJ-u i drugima,jer o tome ne znas nista,imam jednog druga koji je takav paćenik za Dzejmsom kao ti,tako da vas dobro poznajem!Ako ćemo već o teskom zivotu,to nema nikakve veze sa kosarkom,sportom,bilo kojim zanimanjem,umes-ne umes,trudis se-ne trudis se,postizes-ne postizes!O kakvoj kontroli tela ti govoris,Dzejms je jedan od igraca koje je najruznije gledati,jer stalno mlatara sa onom laktovima i ramenima kao pokretni trupac,jedino sto ima jeste snaga,pa zato i gura kao vo!Tehnika šuta mu je ravna nuli,vodjenje lopte nikakvo,često se zaboravlja i pravi korake,ima ravne tabane,pa je i smešan kada trči,a i ima samo dve vrste kucanja,kada smo vec kod atletizma(mnogo veće atlete od njega su Howard,Bryant,Iverson,Rose...).Ali,kao sto rekoh,Stern je odlucio da se na njemu i Majamiju gradi novi imidz lige,tako da tu nema spasa.Moraće Dallas da se bukvalno oteli da bi ih dobio,a bas da vidim sta ce sudije da sviraju njima!Bolja su ekipa i treba da dobiju,a i moje mišljenje je da je Majami imao sreće što nije naleteo na New York u prvoj rundi.Znači,prvo nauči malo o košarci kao sportu,o smislu igre,o onome šta je dobro,a šta ne,i nemoj se više blamirati i smarati sa komentarima,jer NE ZNAŠ!Ja ti lepo kažem,pratim NBA već 13 godina,od poslednje sezone MJ u Čikagu i NIKAKO,ali nikako ne mogu da se porede Dzejms i Jordan,ni po stilu igre,jer Dzejmsov je ruzan za oko i previse tolerisan u sudjenju,a ni po razmisljanju igraca,MVP trofejima,osvojenim titulama,itd.Čisto da znas tokom 90-tih je postojalo pravilo hand-check,gde su igrači u odbrani imali pravo da jednom rukom pridrzavaju i prate napadača sa loptom,dok danas čim igrači poput Shames-a krenu na prvi korak u 80% slučajeva dobijaju faul.E pa,dečače,MJ je IZDOMINIRAO u toj igri,tako da nemoj da si smešan i nemoj prosipati prazne mudrosti ovde.

Vređanje drugih clanova je strogo zabranjeno, zamolio bih te da to ne radis.
            Samo nastavi!
            Last edited by D-Wade; 28-05-11, 17:03.

Comment

• Ne skraćuj postove

Originally posted by D-Wade View Post
              Sve su to veliki igraci o kojima ce se pricati decenijama, svako ima svoj ukus sto se tice, Kobe-a, James-a, Wade-a, nekome je Durant najbolji. Jednostavno su razliciti ukusi.
              Slušaj me dobro,nemoj da mi skraćujes komentare,jer svaki od njih treba da je potpun,imam pravo na svoje mišljenje i da to mišljenje iskažem,zato bolje bi ti bilo da to ne radiš više,jer očigledno je da ti smeta istina koju pišem,jer i ti drkaš na Majami,Vejda i Dzejmsa!Da ti ovo bude poslednji put,da ne bih ishakerisao čitav ovaj forum,pa ćete moći samo da serete tamo gde se to radi!

Comment

• Slusaj ti mene decko, nemam ja nista protiv tvog misljenja, ali pri tom ne trebas da vređaš druge clanove ovog foruma, moras da shvatis da neko ima i drugo misljenje, koje po tebi nije ispravno. To i jeste bit foruma, da se razmene razlicita misljenja. Vređanje tu nije potrebno. Niko tebi ne brani da izneses misljenje, ali kao sto rekoh, bez vređanja drugih clanova.

A, ovaj deo za sakerisanje, to necu da komentarisem !
                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Bravo Naismith-e,saglasavam se sa tobom,konačno neko zdravo razmišljanje,zasnovano na činjenicama

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                    Imamo mesta za jos 2 igraca u cap-u
                    Videcemo kako ce stojati stvari ukoliko se usvoji Hard Cap. Nadam se da ce uprava da se oslobodi par "nepotrebnih" igraca i da ce se u tom slucaju naci nekako mesta da se dovede bar jedan dobar centar. Nadam se samo da, zbog mogucih smanjenja plata i eventualnog Hard-a, uprava Miami-a nece biti prinudjena da rasturi ovu sampionsku "trojku".

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                    sigpic
                    RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                    - 4xMVP -

Comment

• Da,treba iznositi MIŠLJENJE,a ne PRAZNOGLAVOST!E,u tome je problem,što ovde visi klinjarija koja gleda NBA godinu,dve,gleda You Tube,pa misli da zna nesto,i onda daje pogresne informacije ljudima.Ali,sta ja to tebi pricam,kad ni ti nisi bolji...Ovde Admin treba da bude neko ko stvarno zna nesto o temama,a ne neko ko moze da nabroji igrace Majamija,i da pročita statistiku sa NBA.com-a.Mnogo si zelen,nemoj da to shvatis kao uvredu,ali bolje je da ovo radi neko drugi.Aj pozdrav...

Comment

• Originally posted by M.Dzarmush View Post
                        Da,treba iznositi MIŠLJENJE,a ne PRAZNOGLAVOST!E,u tome je problem,što ovde visi klinjarija koja gleda NBA godinu,dve,gleda You Tube,pa misli da zna nesto,i onda daje pogresne informacije ljudima.Ali,sta ja to tebi pricam,kad ni ti nisi bolji...Ovde Admin treba da bude neko ko stvarno zna nesto o temama,a ne neko ko moze da nabroji igrace Majamija,i da pročita statistiku sa NBA.com-a.Mnogo si zelen,nemoj da to shvatis kao uvredu,ali bolje je da ovo radi neko drugi.Aj pozdrav...
                        Pa ajde ti iznesi nesto pametno i vezano za NBA cijelo vrijeme vrijedjas i pametujes a nista nisi ni progovorio o kosarci. Pozdrav ;)

Comment

• Pippen took to Twitter to defend himself later Friday.

"For all of you that don't know, I played the game you keep watching and cheering," Pippen tweeted.

Later he tweeted: "Don't get me wrong, MJ was and is the greatest. But LeBron could by all means get to his level someday. "

Za Pipena se dobro zna da ne može organski Jordana jer je vazda bio u njegovoj sjeni. Jordanu dignu spomenik, a Pipenu će dići .....

Comment

• Pa zamisli 10 sec pre kraja ti moras da izvedes loptu coveku koji ce resiti utakmicu..Taj covek postaje heroj,a ti samo njegova senka,samo saigrac..
                            CZ-JK-Elton John-Diva

Comment

• samo saigrac...
                              ...bez koga isti taj heroj ne bi bio to sto jeste.

Comment

• Tu si u pravu,Majk,aliii,pamti se samo Dzordan,a on ne bi bio to sto jeste bez Kukoca,Rodmana,Pipena..
                                Ali svi spomenici se podizu Dzordanu,sva slava ide Dzordanu..
                                CZ-JK-Elton John-Diva

Comment

Working...
                                X