Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
    Hoce neko reaguje ili ce ovde da bude svacega?
    Stvarno bi neko trebao da reaguje i banuje ovog lika.

Originally posted by emil_portnoy View Post
    Dzarmus, odakle god da sam ja, to ne opravdava tvoje neznanje o kosarci
    A sto se tice odbrane nad Dirkom, nekako mi se cini da ce Haslem biti vazan za to i uopste da ce biti X faktor. Moguce je da ga cak i Lebron cuva kad zagusti, mada...videcemo, otom potom
    Lebron ce sigurno imati svoju ulogu, a slazem se i za Haslem-a. Verovatno ce trebati da odradi neki "prljav posao".

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
    sigpic
    RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
    - 4xMVP -

Comment

• Shtttt'jeeeee matooooooooori,frkkaaaa,aaaaaaaa???Da štancujemo pamperse...?
      Imam samo da ti kažem sledeće,i nemoj se više javljati,please?

Nah, I'm tryna' kick the shit you need to learn though
      That ether, that shit that make your soul burn slow

Comment

• Ne znam da li ce iko uspeti da cuva Dirka, ali verujem da ce Dirk odraditi svoj deo posla, dosta ce zavisiti od toga kako ce Majami uspeti da odigra odbranu i kako ce igraci Dallasa da sutiraju, najvise za 3! Isto tako verujem da ce Lebron odraditi svoj deo posla, za Wade-a cemo videti (zbog povrede), a i videcemo sta ce Bosh uraditi, mada je zaista poceo da igra kako treba. Isto tako ce u Majamiu zavisiti po meni od MIllera, kakvo ce sutersko vece imati, posto je u zadnje 2 utakmice protiv Bullsa odradio odlican posao.

Comment

• Originally posted by M.Dzarmush View Post
          Shtttt'jeeeee matooooooooori,frkkaaaa,aaaaaaaa???Da štancujemo pamperse...?
          Imam samo da ti kažem sledeće,i nemoj se više javljati,please?

Nije nego nemam se ja sta raspravljati sa tobom, grama mozga nemas takve ja samo mlatim da smes da se lepo potuces onda ok imali bismo sta da radimo a to sto ti na forumu vredjas clanove i sto prosipas neke gluposti to je druga stvarn, nastavi i bices banovan a od mene ides na ignore tako da vise necu videti sta pises niti me zanima.

Comment

• Originally posted by Nikola_89 View Post
            Ne znam da li ce iko uspeti da cuva Dirka, ali verujem da ce Dirk odraditi svoj deo posla, dosta ce zavisiti od toga kako ce Majami uspeti da odigra odbranu i kako ce igraci Dallasa da sutiraju, najvise za 3! Isto tako verujem da ce Lebron odraditi svoj deo posla, za Wade-a cemo videti (zbog povrede), a i videcemo sta ce Bosh uraditi, mada je zaista poceo da igra kako treba. Isto tako ce u Majamiu zavisiti po meni od MIllera, kakvo ce sutersko vece imati, posto je u zadnje 2 utakmice protiv Bullsa odradio odlican posao.
            Nek Dirk i ima sjajne veceri uopste to nije garant da ce Dalas da dobije, elem Dalas je suterska ekipa a Majami takve brani najbolje imaju dva mozda i najjaca odbrambena igraca na perimetru brzi su dugi sa Calmersom ce Dalas biti prinudjen da napada reket a tu i nisu bas vicni nekoj efikasnosti. S druge strane u odbrani su oni uspeli da cuvaju Durenta i da ga udvajaju ali sada dolaze u situaciju da postoje 3 igraca koja su sposobna da uvek daju 30 poena ako im se iole dozvoli i mislim da nemaju sanse da odbrane Majami. Samo moje misljenje ali sam bio siguran da je Majami pobedom nad Bostonom i ispadanjem Lejkersa uzeo titulu i sve su sanse da ce tako i biti.

Comment

• Jaooo Dzarmuse momcino! da te ja pozdravim na vrijeme ;)
              Last edited by Emil_LBJ; 29-05-11, 00:50.

Comment

• Evo,opet neki kojem nisam ništa rekao,kako god...svoj komentar povodom vaših nebuloza sam ostavio,i to je zapečaćeno!Tako je kako je,vi ionako dalje ne možete...E sad,pričao sam ponešto o hand-check-u,ako si uopšte čuo za to?!Mislim da sam to danas napisao onom grobaru...Prvo,biće bitan sudijski kriterijum,ako je iko gledao 7. utakmicu prošlogodišnjeg NBA finala,i 20 bacanja više koje su imali Lakers-i,te faul u napadu Gasola kad se lomila utakmica,zna o čemu pričam.A i kao što vidimo,James,Wade i Bosh su protected species.Dirka nema ko da čuva,tj. ima,ali po cenu otvaranja drugih Dalasovih igrača(Terry,Peja,Stevenson,Kidd),jer 1 na 1,on će gotovo sigurno izdominirati.Dalas ima inteligentnog i racionalnog pleja u Kidu,te 'nestašnog' Bareu,koji bi iz senke mogao svašta,jer je potcenjen.A ako krenu jako na njih dvojicu,postoji toliko opcija u napadu,da će Heat jedino uz veliku 'sreću'(čitajuđenje) uspeti da se tu snađe.Treba im drugi paket odbrane.Pod košem neću ni da komentarišem;Chandler neverovatno dobro prati akcije Dalasa,zato i onoliki alley-up-ovi,odličan je u ofanzivnom skoku;Hejvud je trupina kao i Entoni u napadu,ali mnogo bolji defanzivac.Ako Majami bude mnogo zatvarao Dirka,otvara se magic box,ili bolje rečeno mavs box,tako da će se ova serija brzo završiti pobedom Dalasa;tu treba da su oprezni,da kad Dirk igra leđima da ga guraju više od koša,ali,reći-postići...Važnu ulogu bi mogao da ima Shawn Marion,kao combo krilo,jer će verovatno čuvati Shames-a,a pre mislim da će Kidd više čuvati Vejda nego Stivenson,jer je tata u odbrani tih napucanih bekova(kad je čuvao Brajanta,ovaj je samo silio,a i u prošlosti je bio sjajan).Da igra Caron Buttler,koji je još jedan sjajan ofanzivac i kreator svog šuta,Dalas bi bio apsolutni favorit,jer bi njihov arsenal bio prejak za princeze(setite se regularnog dela,i onog isprašavanja u Dalsu);a i nema ni Rodrika Bobue,koji je itekako koristan sa klupe...Znači,Mavs-i ulaze oslabljeni,mada to igrama u play off-u nisu pokazali,lepo su sinergirali celu postavu i zato imaju tako duboku klupu,iako im nisu svi igrači na raspolaganju.Prema dosadašnjoj igri u play off-u Dalas naliči na ekipu s početka sezone kada su bili gotovo nepobedivi,mada i Heat igra dobru košarku,ali moram da naglasim,jače je od mene-Sudije ih mnogo štite!!!

Comment

• E,isčiliraj,pogubi zapete usput dok balaviš po čikaturi
                  Znam,znam da se mnogo nerviraš,evo,više ti neću pisati,mada znam da ću ti nedostajati...
                  I još nešto,pre asta la viste:može Dzejms da ti osvoji 7 titula,opet će biti socijala u odnosu na Čembrlena,Rasela,Vesta,Medzika,Birda,Karima,Dzorda na,Brajanta,Seka,itd...jbg

Da te podsetim:

P.S.Mlatiš ti praznu slamu,samo žalosno je što ne znaš...eeeeeeh

Comment

• Dzarmus ajde na spavanje.
                    Ako su meni upucene ove rijeci, onda da ti kazem, ja da se nerviram, ja bih pisao ovde ove gluposti kao ti, ali me boli briga za to sto pricas ;). Jeste da nisam ni blizu ovim ljudima ovde sto se tice poznavanja kosarke, ali sam srecan sto vidim da ti bas pojma nemas. Cas hvalis jedne a onda ih kudis pa obratno. Kao sto rekoh, na spavanje
                    P.S. - Uzmi onaj broj kod Baneta, pomoci ce ti sigurno ;)

Comment

• Stvarno je Dallas nadmocan u napadu u odnosu na Miami, to je cinjenica.
                      Sto se tih cuvanja tice, mislim da ce Mike Miller da trci dobro za Terryem, ali onda je tu i Pedja koji je majstor kosarke i nece mu trebati previse prostora, mozda Wade da ga cuva kao Rey Reya da ga uhvati sa obije ruke i ne pusta ga, a sudije to ne vide.

I mislite li da Chalmers moze zaustaviti Bareu?
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Reise View Post
                        Stvarno je Dallas nadmocan u napadu u odnosu na Miami, to je cinjenica.
                        Sto se tih cuvanja tice, mislim da ce Mike Miller da trci dobro za Terryem, ali onda je tu i Pedja koji je majstor kosarke i nece mu trebati previse prostora, mozda Wade da ga cuva kao Rey Reya da ga uhvati sa obije ruke i ne pusta ga, a sudije to ne vide.

Kako moze Dallas biti jaci u napadu? Jaci su sto se tice pozicije pleja i krilnog centra, ali ovo ostalo...sigurno nisu. Chandler jeste mozda dobar ali Joel je zaustavljao i vece ribe od njega. Jedina stvar koja moze da im pomogne protiv Majamija je odbrana. Mada cisto sumnjam da ce oni uspeti da zaustave ove.

Comment

pedja je pre bio majstor ali sada vise nije,ne verujem da ce imati neku vecu minutazu i bitniju ulogu u ovom finalu

Comment

• Zaboravio sam samo jednog momka iz Miamia, James Jonesa.
                            Nadam se da ce imati vecu minutazu u ovom finalu.
                            sigpic

Comment

Nece uopste Miler cuvati Terija, lepo je sto volis Pedju volimo ga svi nas covek ali kad bi kojim slucajem kapiten njega cuvao ne bi mu bile potrebne nikakve ruke 4 puta je brzi od njega...

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=YUvMNPHjaWo

Comment

Working...
                                X