Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Olja,mislio sam u komparaciji Lebrona i Jordana ;) ne mozes porediti penzionisanog i aktivnog igraca. Tako da cekamo da LeBron okaci patike o klin pa da ih poredimo...mada ja to ne volim

Comment

• I ja ne volim to poredjenje jer nikada dva igraca ne mogu igrati pod istim uslovima,da bi se moglo ravnopravno presuditi "ko je bolji". Pogotovo ne mogu govoriti o onima koje nisam gledao, niti zelim,tu mogu smao prihvatiti necije misljenje koji mi iznese dobre argumente i verovati u to.

Nisam jos bas oporavljen od mature,pa mi oprostite ako "gluposti" pisem.
      sigpic

Comment

• Cao svima nov sam na forumu al hteo bih da se ukljucim u diskusiju.Majami pobedjuje 4-2 u seriji to je moje predvidjanje.A sto se tice Lebrona i Jordana mora James jos da se pomuci da stigne do epiteta najboljeg ikad.Mislim da Jordanovih 6 titula najbolje to pokazuju,kad Lebron to dostigne onda ce za mene biti veci.

Comment

• Dalas je vezao 995 utakmica da je postigao minimum jednu trojku na utakmici.To traje od 99. godine i ujedno je rekord NBA

Comment

• Aleksandre,dobrodosao na forum,nadam se da ces uzivati

Comment

• Originally posted by aleksandar 91 View Post
              Cao svima nov sam na forumu al hteo bih da se ukljucim u diskusiju.Majami pobedjuje 4-2 u seriji to je moje predvidjanje.A sto se tice Lebrona i Jordana mora James jos da se pomuci da stigne do epiteta najboljeg ikad.Mislim da Jordanovih 6 titula najbolje to pokazuju,kad Lebron to dostigne onda ce za mene biti veci.
              Dobrodosao na forum!

Ponovo ta prica,npr. za mene nece ne bi bio ni sa 7 titula.
              sigpic

Comment

• Dobrodosao Aleksandre i uzivaj. Dobra ti je procena za MIami-Dallas ;), a James-u tek predstoje godine igranja.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                sigpic
                RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                  Olja,mislio sam u komparaciji Lebrona i Jordana ;) ne mozes porediti penzionisanog i aktivnog igraca. Tako da cekamo da LeBron okaci patike o klin pa da ih poredimo...mada ja to ne volim
                  Ma sve je to ok, ali je i dalje besmisleno.
                  Deluje kao ...ko ima više navijača, ko će da nadglasa one druge, taj nosi pobedu
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ja verujem jednom strucnjaku da je Magic Johnson najbolji,taj strucnjak je na nasem forumu.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                      Deluje kao ...ko ima više navijača, ko će da nadglasa one druge, taj nosi pobedu
                      Ma ne Olja. Svako ima svoje misljenje i to niko nece promeniti. Kada kazem "jednoga dana kada se podvuce crta", to znaci da ce James do kraja svoje karijere uspeti da stane rame uz rame sa najboljim kosarkasima svih vremena. A onda ce Jordan i dalje za neke biti najveci, za neke Kobe, a za mene James.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                      sigpic
                      RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                      - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                        Pa slazem se,i ja to mrzim

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                          Ja verujem jednom strucnjaku da je Magic Johnson najbolji,taj strucnjak je na nasem forumu.
                          Vidi sto baci hate na MJ-a, auuu, Mambice....

Aleksandre, dobrodosao na forum, uzivaj ! ;)
                          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Magic se ne poredi on nije kosarkas on je umetnik.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                              Magic se ne poredi on nije kosarkas on je umetnik.
                              I ja sam,Jordan i James se ne mogu sa mnom porediti.

Necemo vise,ode u off.
                              sigpic

Comment

• Moram samo jedan podatak koji mi je izmamio neverovatan osmeh na licu. Elem : http://espn.go.com/blog/dallas/maver...k-down-stretch drugi pasus, pogledajte samo procenat suta koji je imao Rouz dok ga je Bog Otac cuvao, molim vas

http://espn.go.com/blog/dallas/maver...s-dominant-duo

Kada su intervjuisali igrace Dalasa i pitali ih kako ce cuvati Majamijev tandem s obzirom da su sjajno cuvali i Kobija i Durenta, Dzejson Kid je rekao da je LeBron kao kombinacija te dvojice
                                Last edited by LBJmvpFORlife; 30-05-11, 08:20.

Comment

Working...
                                X