Napad je retko kad osvajao bilo sta,tako da Majami verovatno osvaja.Dalas ima jacu klupu,ali pitanje je koliko ce to da znaci kad ce ovamo ova trojica da igraju po 46 minuta.Bice zanimljivo videti deo utakmice kad na parketu budu Novicki,Kid (Barea),Teri,Pedja i Cendler protiv Bosa,Vejda i Lebrona.NAjbolji napad vs najbolja odbrana.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Playoffs 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Evo jedan zanimljiv podatak. Miami je zadnji put uspeo da pobedi Dallas u regularnom delu sezone 2003/2004. i to u OT-u sa 119-118. Posle toga sve utakmice je izgubio. Ali svi znamo sta je bilo 2006. u NBA finalu.
Mislim da ce se isto ponoviti i ovoga puta, pogotovo sto je Miami neuporedivo jaci od one ekipe koja je uzela Titulu 2006. Dallas je blagi favorit "na papiru" ali realno to su sve starci koji ce proci isto kao i Boston. Miami je ove sezone u regularnom delu sve tri utakmice izgubio i od Bulls-a pa smo videli sta im se desilo u Finalu konferencije.
Mislim da James ovoga puta nece ispustiti priliku.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Debeli Majk View Posthmm mozda je za malo jaci (po mom misljenju nije jos uvek ali ja mnogo volim taj tim iz 2006.). uglavnom videcemo za najvise 15 dana.
Chalmers, Wade, James, Bosh, Haslem, Anthony, Miller, Jones, Bibby... Ako njih zaustave one starkelje ja odmah promenim avatar i potpis!
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
-
Da li se vodila slična rasprava ovih dana?
NEOBIČNA IZJAVA BIVŠE ZVEZDE BULSA
Pipen: Lebron bi mogao da svrgne Džordana sa trona
Nekadašnji košarkaš Čikago Bulsa Skoti Pipen iznenadio je javnost izjavom da je Džordan do sada bio najbolji igrač svih vremena, ali da će ga sa trona svrgnuti Lebron Džejms.
Pipen je gostujući na ESPN radiju istakao da je oduševljen Lebronom i onim što je do sada postigao u karijeru.
"Džordan će zauvek ostati najbolji strelac u istoriji košarke, ali bi Lebron Džejms mogao da postane najbolji igrač svih vremena", rekao je Pipen.
Bivši saigrač MJ-a svoj stav bazira na činjenici da je Lebron sa samo 26 godina osvojio dve titule MVP-ja sezone, igrao je u isto toliko NBA finala, u nekoliko Ol-Star utakmica a na putu je i da ukoliko sa Majamijem pobedi Dalas, po prvi put postane i šampion.
Džordan je bio stariji kada je stigao do druge MVP nagrade, a Bulsi nisu bili favoriti u finalu protiv Los Anđeles Lejkersa 1991. godine.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Vodila se Miloolja i to zestoka..sve je jasno Lebron bi mogao da prestigne Jordana,ali ne znaci da ga je vec sad prestigao.Kada Lebron zavrsi karijeru sumiracemo ko je bolji,sad je rano da se prica..Nema govora da je sad Lebron najbolji svih vremena,i da ce sigurno postati najbolji kako iznose neki clanovi ovog foruma..Ja mislim da je Jordan sinonim za kosarku i da je kosarkaska najveca legenda..Naravno tu ima jos velikih legedni kao sto su Magic,Bird,Olawujon,Abdul-Jabbar,Wilt,Rusel,Malone,Ajzea,Barkli,Kobe..
Takav je sport,uvek ce se pojaviti neko bolji po prstenima,statistici,poenima,itd itd..Mozda za 5,10,20,50 godina..To se desi u svakom sportu. Kao u fudbalu posle Pelea, Maradona, u tenisu posle Samprasa Federer. To je zato sto sport napreduje.Ali Jordan je nesto autetintcno za NBA..Ali to zavisi od ukusa do ukusa,i moramo postovati svacije misljenje...i nikada ne nametati nekome svoje misljenjeCZ-JK-Elton John-Diva
Comment
-
Odlican post Kalu
Ja mislim da ni u jednom sportu ne treba porediti nekoga ko je zavrsio karijeru i nekoga ko je i dalje aktivan...sacekas da i taj zavrsi,podvuces crtu i onda diskutujes
Mada i tada je diskusija,bar za mene totalno bez veze...zato sto se radi u ovom slucaju o dva gotovo savrsena igraca i o svakom mozes pisati romane. ;)
Comment
-
Originally posted by Kalu View PostVodila se Miloolja i to zestoka..sve je jasno Lebron bi mogao da prestigne Jordana,ali ne znaci da ga je vec sad prestigao.Kada Lebron zavrsi karijeru sumiracemo ko je bolji,sad je rano da se prica..Nema govora da je sad Lebron najbolji svih vremena,i da ce sigurno postati najbolji kako iznose neki clanovi ovog foruma..Ja mislim da je Jordan sinonim za kosarku i da je kosarkaska najveca legenda..Naravno tu ima jos velikih legedni kao sto su Magic,Bird,Olawujon,Abdul-Jabbar,Wilt,Rusel,Malone,Ajzea,Barkli,Kobe..
Takav je sport,uvek ce se pojaviti neko bolji po prstenima,statistici,poenima,itd itd..Mozda za 5,10,20,50 godina..To se desi u svakom sportu. Kao u fudbalu posle Pelea, Maradona, u tenisu posle Samprasa Federer. To je zato sto sport napreduje.Ali Jordan je nesto autetintcno za NBA..Ali to zavisi od ukusa do ukusa,i moramo postovati svacije misljenje...i nikada ne nametati nekome svoje misljenje
Comment
-
Kalu odlicno receno ;)
Pa vecina i postuje tudje misljenje i samo iznosi svoje argumente.Bilo je tu i dobre rasprave a bilo je i ogromnog preterivanja.A trebalo bi malo manje da se prica o najboljima,to zaista postaje zesci smor.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostKalu odlicno receno ;)
Pa vecina i postuje tudje misljenje i samo iznosi svoje argumente.Bilo je tu i dobre rasprave a bilo je i ogromnog preterivanja.A trebalo bi malo manje da se prica o najboljima,to zaista postaje zesci smor.
Comment
-
@miloolja
Pipen je bio samo objektivan i realan, a James dovoljno skroman da u javnosti kaze kako je Pipen "preterao". A jednoga dana kada se bude "podvukla crta"...
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
"Jednog dana kada se bude podvukla crta..."
.. crta se nikada neće podvući, jer će doći neki novi... jedino ako misliš da će tamo onog ... kako beše 21.12.2012. propast sveta!;)
Evo, ista tema i na fudbalu... da li je Mesi najbolji ikada!!!???
Mož' mislit! Neko najbolji ikada!? ;)
Kako pada odluka ko je najbolji? Ko to procenjuje? Koji činioci (ostatak velikana u timu, vremenski period igranja, tehnologija...) ili šta to određuje nekoga da je on najbolji, pa onda ostali redom?
Lična percepcija, neka anketa/glasanje, ostrašćenost, "objektivnost"?
Meni ovo smešno zvuči, a delimično je i Kalu objasnio, a neki se zatim složili.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment