Ja mislim da pravi navijaci Bullsa(znaci oni koji zive u cikagu) obozavaju Pipena.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Playoffs 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vi Bosanci ste inače poznati kao bistri ljudi,pa evo da ti odgovorim.
Rekao sam o kosarci puno toga u prethodnih nekoliko postova,i uglavnom je suprotno od vasih paćeničkih komentara.
Činjenica je da svi ovde koji ste zdušno uz princeze iz Majamija,samo znate ono što ste videli ove sezone,a o košarci kao sportu nemate pojma,čast izuzecima,ali većina.Drugo,o košarci ću da komentarišem ovde sa onima koji košarku poznaju,tako da ti otpadaš.Otpozdrav...
Comment
-
Originally posted by M.Dzarmush View PostVi Bosanci ste inače poznati kao bistri ljudi,pa evo da ti odgovorim.
Rekao sam o kosarci puno toga u prethodnih nekoliko postova,i uglavnom je suprotno od vasih paćeničkih komentara.
Činjenica je da svi ovde koji ste zdušno uz princeze iz Majamija,samo znate ono što ste videli ove sezone,a o košarci kao sportu nemate pojma,čast izuzecima,ali većina.Drugo,o košarci ću da komentarišem ovde sa onima koji košarku poznaju,tako da ti otpadaš.Otpozdrav...
Comment
-
@M.Dzarmush
Ja se izvinjavam sto cu napisati ovaj post bez tvoje dozvole jer vidim da si postao glavni baja ovde na pdf-u ali se nadam da se neces ljutiti.
Prvo, Emil uopste nije Bosanac ali je moje poreklo sa caletove strane od bosanskih Srba kao i poreklo moje zene. Tacno je da nisam bistar jer da jesam ne bih sebi dozvoljavao da sa 36 godina citam tvoje govnarske postove. Tacno je i sve ono sto si napisao: pratim NBA od ove sezone, nista pametno ne znam da napisem, drkam na James-a i Wade-a, potpuni sam pacenik, praznoglav, ne znam cak ni da nabrojim sve igrace Miami-a... Ali ne shvatam kakve ti veze imas sa time?
Tvoj problem je u stvari sto si ti jedan bolesno iskompleksiran covek koji nikako ne moze da se ostvari u realnom zivotu pa trazis ovakva virtuelna mesta gde ces iskaliti svoj bes i ogorcenost na samoga sebe. Poor boy, poor boy!
Ali imas srece pa imam neke prijatelje koji su odlicni psihijatri i pomoci cu ti da ti besplatno odrade kompletnu psihoterapiju. Posle njihovog tretmana bices kao nov, potpuno drugi covek.
Za pocetak moras da prihvatis cinjenicu da Miami Heat za 3 dana igra NBA finale i da ce osvojiti Titulu. James ce biti MVP finala i od ove sezone ce poceti da redja prstenje. Nadmasice i Bryant-a i Jordan-a. Kada za par godina budemo sumirali njegove rezultate bice Broj 1 svih vremena.
Znaci, prvo to moras da prihvatis kao nepobitnu cinjenicu, a za ostalo ce se pobrinuti profesionalni psihijatri.
P.S. Kada budes hteo da "saketas" samo reci gde zelis to da radis jer nisam imao priliku za dobro "saketanje i resetanje" jos od 1999. i rata za Kosovo pa bi mi jako dobro doslo da se malo podsetim.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Nisam iz Beograda,daleko bilo da visim u toj džungli,a umesto što pretiš,idi malo puši se na Jugu,pošto samo to sigurno i umeš...Verovatno si iskompleksirani navijač,ložana,tj jebena niža vrsta;jednostavno,nisi dostojan da sa tobom pričam o bilo čemu,a ti da bilo šta imaš u tvojoj ćusli,ne bi se javljao...Tako da,neću da razgovaram sa beskičmenjacima,već sa ljudima koji nešto znaju o ovom sportu!Aj pa tako...
Comment
-
Pazi,ti i ne znaš da si jadan,jer da znaš,ne bi sa tih tvojih 36 godina bio po forumima,već bi negde radio nešto i zarađivao,ali to je već problem zaostajanja u razvoju,lenjosti,itd.Učlanio sam se ovde čisto da vidim da li je ovaj forum tako dobar kao što se priča,a pošto vidim da je ovo žestoka smejurija od foruma,neću ni ulaziti više na njega.Ali,čisto mora neko takvim idiotima paćeničkim da kaže da ne jedu mnogo govna,KAD NE ZNAJU o čemu pričaju.Ne pratim sve živo,ali odlično poznajem NBA i znam šta pričam,a svima koji ovde pišu stvari koje veze sa košarkom nemaju,a misle da sve znaju,e pa,vama je dovoljna kazna što ste takvi,sjebani...A sve to je potvrda klasičnog našeg sindroma,u sve se razumemo,ni o čemu pojma nemamo!Ej,pa onaj gore što preti kaže da je LeBron Bog Otac?!Aj se sad ti zapitaj da li razumni hommo sapiens sapiens može nešto tako da kaže za bilo koje ljudsko biće?!!!Nadam se da i ti tako ne razmišljaš.Sve ovo što pričam ima svoju potporu,jer sa primitivnima moraš primitivno,jer drugačije ne shvataju!Dalje,ne znam zašto se ti javljaš,tebi se nisam ni obraćao,napisah gore kome pišem-onome ko nešto zna!!!A to za psihijatra je baš patetično,bespomoćno,žalosno...nemaš šta drugo da kažeš,jer u dubini svoje izjedene svesti znaš da sam u pravu!Nisam pominjao Kosovo,ni rat,ovo je forum o NBA,a ako se ti u tome pronalaziš,to je samo jebeno tvoj problem!
Comment
-
I ja sam bio još jasniji,tako da mi je drago da si prestao da laješ,good doggie
Polako,izdresiraću ja vas koji kenjate,a ne znate;ali,to je proces: )Last edited by M.Dzarmush; 28-05-11, 22:54.
Comment
-
Sta mislite ko ce da cuva Dirkensteina, Bosh ili Anthony?
Jedno je sigurno da cemo gledati neizvjesnu seriju zbog Dirka jer ne vjerujem da ga Bosh moze cuvati, a ako ga Anthony bude cuvao onda ce Chandler imati dosta prostora jer Bosh i nije neki defanzivac.
Koliko serija zavisa od Dirka, toliko zavisi i od Jamesa i Wadea i koliko ih mogu cuvati Marion i Stevenson i koliko ih mogu umoriti.
Zanimljvo je i to sto Dallas igra ofanzivnu kosarku, a Miami defanzivnu. Tako da je stvarno tesko prognozirati ovaj mec, iako vec svi vide Miami kao sampione.sigpic
Comment
-
@Reise
Ja mislim da ce Spoelstra rotirati cuvare Dirk-a po potrebi. Nekada Bosh, nekada Anthony, a svoju ulogu imace i James koji je do sada znao da odigra solidnu odbranu na njemu.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Dzarmus, odakle god da sam ja, to ne opravdava tvoje neznanje o kosarci
Bar da napises nesto da se vidi da poznajes to, nego sve nalazis da kritikujes ove ljude ovde koji bukvalno treba da zaradjuju od njihovog znanja kosarke. Sta ti to znaci? Ajde fino ako mozes prestani da vrijedjas i napisi nesto o NBA, ako ne onda trazi Banetu broj tog psihijatra, bice ti korisno ;)
Ja sam svoje zavrsio, a sto se tice odbrane nad Dirkom, nekako mi se cini da ce Haslem biti vazan za to i uopste da ce biti X faktor. Moguce je da ga cak i Lebron cuva kad zagusti, mada...videcemo, otom potom
Comment
Comment