Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ovde imamo jednog navijaca Dallas-a i mnogo hejtera Heat-a. Samo gospodo, malo ste se preracunali. Doslo je James-ovih "5 minuta" i u to ime:

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
    sigpic
    RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
    - 4xMVP -

Comment

• A ko je taj jedan navijač Dallasa?;)
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
        A ko je taj jedan navijač Dallasa?;)
        Ups. Izvinjavam se. Imamo dva navijaca Dallas-a, a to su Marion31 i ti.

sigpic
        - 4xMVP -

Comment

• Hm...
          Sva ta buka i galama koju pravite danima, kroz skakanje divljih ratnika po postu, kao što je ovaj ... stavljanjem parola uvećanih i do 100x...
          ...neće vam pomoći!
          Znam da to radite da bi ste se okuražili i pobedili strah, ali ne vredi vam...
          Prsten ide na zapad.
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

Hm...
            Sva ta buka i galama koju pravite danima, kroz skakanje divljih ratnika po postu, kao što je ovaj ... stavljanjem parola uvećanih i do 100x...
            ...neće vam pomoći!
            Znam da to radite da bi ste se okuražili i pobedili strah, ali ne vredi vam...
            Prsten ide na zapad.
            A ne. Taj mali ratnik i "Let's go Heat" je nas "zastitni znak".
            A ti stvarno mislis da ce Titulu uzeti Dallas ili to onako navijacki?

sigpic
            - 4xMVP -

Comment

• Mene uvek srce vodi i kao svaki navijač želim da moj tim pobedi... Šta je tu čudno?
              Gde si video objektivnog navijača?;)
              Ti "objektivni" su po pravilu neutralni.

A na kraju, ako... pu-pu-pu... daleko bilo... pošteno čestitam i retko nalazim opravdanja.

A zašto? Ti ne nastupaš navijački, već znaš šta će biti?
              sigpic

Comment

Mene uvek srce vodi i kao svaki navijač želim da moj tim pobedi... Šta je tu čudno?
                Gde si video objektivnog navijača?;)
                Ti "objektivni" su po pravilu neutralni.

A na kraju, ako... pu-pu-pu... daleko bilo... pošteno čestitam i retko nalazim opravdanja.

A zašto? Ti ne nastupaš navijački, već znaš šta će biti?
                Ma ja sam sve, samo nisam objektivan. Hocu reci, uvek nastupam navijacki.
                A ozbiljno sam te pitao za Dallas tj. mislio sam da ti ne nastupas navijacki.

sigpic
                - 4xMVP -

Comment

• Zašto si tako mislio?
                  sigpic

Comment

Zašto si tako mislio?
                    Pa sta znam. Ljudi uglavnom pokusavaju ili se trude da sagledaju stvari "objektivno" i "neutralno" sto je nemoguce jer svako percepira stvari kroz strukturu svoje licnosti, tako da u svakom misljenju postoji doza subjektivnosti.
                    Pa sam na osnovu toga pomislio da i ti nastupas "objektivno". Ja se ne stidim da kazem da sam pre svega navijac i da uvek tako nastupam. A vidim da ni ti nemas taj problem!

sigpic
                    - 4xMVP -

Comment

• Ljudi moze li veceras Dallas do pobede????

Comment

• U dilemi sam, da li se cimati i odgledati uzivo tekmu na SK :? ... ili sutra izbegavati sve moguce vesti i sajtove sa sportskom tematikom da ne bi nabasao na spojler za rezultat, ali onda bih odgledao ko covek reprizu u malo normalnije vreme

Ko ce da pobedi? Bila bi opustencija da uzme Dalas, zbog Pedje Dirka i Kida, ali bih vise voleo da uzme Majami

Oduvek sam gotivio SanAntonio, e od kad su ispali onda mi je prva zelja bila da uzme Majami(imam nepopunjen album sa slicicama iz 92 cini mi se, ali nisam imao slicicu Danilovica ) ne zato sto se lozim na Vejda, Lebrona... nego me smara sto su svi poceli da ih mrze od kad se okupila velika trojka. Smarao je Lebron kad je birao klub, kao javno ce da saopsti itd, i tu ga sad kao prozivaju nikad nece biti jedan od najveci jer kao sisa je promenio klub u kom je poceo, u potrazi za titulom otisao je u bolji klub. Jbg u Klivlendu je sam sve vukao i nije uspeo, falio mu je u timu jos jedan malo bolji igrac.

Sto nisu svi mrzeli Boston kad su dosli Rej Alen i Garnet, nisu ni oni za bacanje, eto cim su oni dosli uzeli su titulu posle 20godina.
                        Drago mi je sto je Bosh objasnio neke stvari Cikagu, pogotovo zbog Pipena koji ih je prozvao big 2.5 ("big two and a half")

Comment

• Tesko Rondo,ali nije ne moguce

Svi znamo kako Majami igra kod kuce,kakvu samo odbranu igraju momci...Lete po terenu. Mislim da ce i Wade u ovoj seriji igrati duplo bolje ;)

Comment

• Originally posted by rondo View Post
                            Ljudi moze li veceras Dallas do pobede????
                            Moze ali nece!

sigpic
                            - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Neb View Post
                              U dilemi sam, da li se cimati i odgledati uzivo tekmu na SK :? ... ili sutra izbegavati sve moguce vesti i sajtove sa sportskom tematikom da ne bi nabasao na spojler za rezultat, ali onda bih odgledao ko covek reprizu u malo normalnije vreme

Ko ce da pobedi? Bila bi opustencija da uzme Dalas, zbog Pedje Dirka i Kida, ali bih vise voleo da uzme Majami

Oduvek sam gotivio SanAntonio, e od kad su ispali onda mi je prva zelja bila da uzme Majami(imam nepopunjen album sa slicicama iz 92 cini mi se, ali nisam imao slicicu Danilovica ) ne zato sto se lozim na Vejda, Lebrona... nego me smara sto su svi poceli da ih mrze od kad se okupila velika trojka. Smarao je Lebron kad je birao klub, kao javno ce da saopsti itd, i tu ga sad kao prozivaju nikad nece biti jedan od najveci jer kao sisa je promenio klub u kom je poceo, u potrazi za titulom otisao je u bolji klub. Jbg u Klivlendu je sam sve vukao i nije uspeo, falio mu je u timu jos jedan malo bolji igrac.

Sto nisu svi mrzeli Boston kad su dosli Rej Alen i Garnet, nisu ni oni za bacanje, eto cim su oni dosli uzeli su titulu posle 20godina.
                              Drago mi je sto je Bosh objasnio neke stvari Cikagu, pogotovo zbog Pipena koji ih je prozvao big 2.5 ("big two and a half")
                              Ja tebe jos nisam video Neb,pa da ti pozelim lep boravak na forumu

Sjajan post,sjajan Gledaj u 3,rizicno je da cekas do sutra

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
                                Pa sta znam. Ljudi uglavnom pokusavaju ili se trude da sagledaju stvari "objektivno" i "neutralno" sto je nemoguce jer svako percepira stvari kroz strukturu svoje licnosti, tako da u svakom misljenju postoji doza subjektivnosti.
                                Pa sam na osnovu toga pomislio da i ti nastupas "objektivno". Ja se ne stidim da kazem da sam pre svega navijac i da uvek tako nastupam. A vidim da ni ti nemas taj problem!
                                More, kakva objektivnost... padne mi mrak na oči ...mislim izvinjavam se što vam "kradem vaš" smajli, ali često ga koristim nevezano za Miami...
                                Elem... lupa ko ludo, grč u stomaku... i svi ostali simptomi, ali kao što vidim znaš sve... ko veliki...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X