Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Nikola_89 View Post
    Vec su ga odstranili.

P.S. Cestitam navijacima Majamia na pobedi.
    Hvala Nikola i hvala svima koji su nam iskreno cestitali i meni ostaje da cestitam, verovatno kljucnu, pobedu Miami-u i svim navijacima!

1,2,3,4 LET'S GO MIAMI HEAT!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
    sigpic
    RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
    - 4xMVP -

Comment

• Dirk Big
      Last edited by Drazen 3; 06-06-11, 05:24.

Comment

• Čestitam navijačima Miamia na pobedi!
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Tacno sam znao da ce Majami odmah da ih brejkne.Sad ce Dalas da uzme 2 pobede pa ce sa 3-2 na Floridu,a onda 7 mec odlucuje pobednika i to verovatno ce biti Majami....Videcete

Comment

• najverovatnije ce se sve resavati u sedmoj utakmici,i ne verujem da dalas moze da dobije dve utakmice zaredom

Comment

• cestitamo navijacima miamia
              "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Sinoc jedna odlicna utakmica sa dobrih odbranama... Nowizki kao po obicaju igra sam,nema podrsku igraca,nesto terry ali nedovoljno... Sut iz igre im je dosta bio slab i to jednini razlog poraza,inace to smo mogli videti kada dallasu stane sut staje cela ekipa. Stojakovic zalostan iako je igrao 6 minuta,ne razumem sto dallas ne koristi onog brewera,lik je ubitacan defanzivac i mogao bi se sjajno nositi sa big 3 barem jednog od njih da zaustavi ali to je pitanje carlajla. Sa druge strane D-Wade maestralan, odlican procenat suta iz igre,dok su se James i Bosh posteno ispromasivali,ali zato su imali sigurno drugi zadatak,to jest da dodaju veci doprinos odbrani. Odlicno je odigrao sa klupe igrac Miamija Chalmers,pogodio 4 trice i zavrsio svoj posao,bas sam se razocarao u millera mislio sam da bi on mogao da bude jedan od boljih izmena u NBA ali on bas los,sinoc nista nije pokazao

kao sto je i bilo najavljeno brandon haywood nije bio u sastavu.
                E ovako predvidjanja,nadam se da cemo uzivati u sedam utakmicama,to jest nadam se da ce dallas dobiti obe preostale kod kuce pa Miami da uzme takodje kod kuce jednu i da bude 3-3 a ta sedma neka odluci sampiona

Comment

• Ovo ide 4-1 za nas 3 zaredom u gostima da se nauce svi pameti.

EDIT: Naravno ostavljam mogucnost Crawford-u i kompaniji da pokusaju na sve nacine da nas zaustave ali ne verujem da ce im poci za rukom.

Comment

• Ide u 6 za Majami... Nece u 5,ipak sudije ce navijati za Dallas u ove preostale 2 u AAC..
                    CZ-JK-Elton John-Diva

Comment

• Cestitam svim fanovima Majamija koliko vas vec ima na ovom forumu,al nemojte da prozivate Dirka ljudi navijate za tim koji ima 3 od 10 najboljih igraca u NBA to kao da za Barcu navijate a i jace mozda jos.E da samo da svaka tekma bude ovakva i ja zadovoljan da cekam da li ce zadnji sut uci,fenomenalno.

Comment

• Trener Dalasa je kriv za poraz,on covek igra samo sa jednom postavom

Comment

• Igra zato sto uvek gleda da mu je na terenu najbolji defanzivni tim,treba braniti ove ludake

Comment

• Ne kazem ja da ne treba da igra prva postava,nego vidi i sam da mu igraci promasuju otvorene suteve i on i dalje ne menja,Stojakovic je prmer,on covek promasi par suteva i odmah klupa,dok Teri,Kid isto promasuju ali su i dalje u igri..

Comment

• Da al Pedja je losiji u odbrani dosta od njih,i jednostavno ne moze on da cuva Jamesa ili Bosa iako bih ja voleo da igra vise al sta sad

Comment

• Pa jeste Pedja los u odbrani ali nije on samo kriv,pogledaj Meriona,covek masi zicere,ej profesionalac i on dalje igra

Comment

Working...