11-0 bre za ekipe koja dobiju posle 1-1 JEDANAEST NULA! MRK!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Playoffs 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cestitam svim navijacima Miami-a na vise nego zasluzenoj pobedi. Lepo sam rekao, ovako nas nikada nece dobiti, ovakvu krađu u zivotu nisam video, u zivotu !!!!!
Sahranicemo ih, ima da opet proslave titulu na njihovom parketu, samo HEAT !!!!!!sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
-
Ne bih nista da pricam,samo cestitam na pobedi svaka cast.Ne ide mi samo u glavu prozivanje Dirka,coveka koji je za razliku od nekoga ostao celu svoju karijeru u jednoj ekipi i koji po stare dane igra sam protiv dvojice najdominantnijih spoljnih igraca lige.Dirk je 2x veci od pomenutog prvog igraca ;)
Comment
-
Originally posted by Drazen 3 View PostNe bih nista da pricam,samo cestitam na pobedi svaka cast.Ne ide mu samo u glavu prozivanje Dirka,coveka koji je za razliku od nekoga osta celu svoju karijeru u jednoj ekipi i koji po star dane igra sam protiv dvojice najdominantnijih spoljnih igraca lige.Dirk je 2x veci od pomenutog prvog igraca ;)
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Ta dva najdominantnija spoljna igraca se i jesu okupila kako bi osvojili pehar, tako da prozivanje nema smisla. Isto vazi za Dirka, veliki kosarkas, najbolji iz Evrope koji je krocio na parkete u NBA ligi, nema potrebe pricati o njegovom kvalitetu. Ali, ne treba omalovazavati ni James-a, koji gine u ovom PO-u, uostalom, nadam se da ce dobiti neki respekt kada osvoji tu titulu, jer je glupo meriti kvalitet igraca po broju titula. Toliko od mene.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Pa pazi,ja ga branim jer je genije od igraca,vrhunski igrac,najbolji evropski igrac ikada...ali dvostruki standardi su uvek bili poznati na ovom forumu ;)
Da je ovo taj prvi igrac uradio,sto je Dirk uradio-u poslednje dve akcije napravio gresku i promasio taj famozni "clutch" sut,osulo bi se kamenje po njemu,ali dobro...Ne zelim da ih poredim,jer nikad ne poredim igrace koji pripadaju krem de la kremu svih vremena...no nebitno,niti je Majami James,niti je Dallas Dirk...Osvojice ekipa koja bude imala vise raspolozenih igraca...veceras je to bio Majami,pre 2,3 dana Dallas i tako u krug
Laku noc deco
Comment
-
Originally posted by Drazen 3 View PostNe bih nista da pricam,samo cestitam na pobedi svaka cast.Ne ide mi samo u glavu prozivanje Dirka,coveka koji je za razliku od nekoga ostao celu svoju karijeru u jednoj ekipi i koji po stare dane igra sam protiv dvojice najdominantnijih spoljnih igraca lige.Dirk je 2x veci od pomenutog prvog igraca ;)
Odluci se ko je bolji brate???
Comment
Comment