Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ajde Rose daj kos kada te James cuva!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
    sigpic
    RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
    - 4xMVP -

Comment

• ide ovo u OT
      http://i1180.photobucket.com/albums/...g?t=1298387143

Comment

• Vejdu se sve oprasta! Aaaaaa kako bi bilo dobro da sad Lebron spici neku trojku i da pokaze kako je clutch majstor!

Comment

• Iz tvojih usta u... Da jos uzivamo.

Comment

• HAHHAHAHAHH koja sramota...

Comment

• Ovo nije faul u napadu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zna se sto su pravila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• SAD ILI NIKAD!

Comment

• Boga mi, diskutabilna odluka...
                  "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                  odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                  fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Daj bre sta je ovo ?
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Crawford jebeni! Mrs u picku materinu starce odvratni!!!!!!

Comment

• Gde je rbe taj prodor gde je? Covek od 206 ga stavio u dzep u jebeni dzep!

Comment

• Over timeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeee

Pretpostavljam da ste svi studenti ili nezaposleni, kad trpite ovo, zajedno sa mnom (ja sam na odmoru)

Comment

• Uffffffffffffffffffffff ej zivote, drug mi nisi bio!!!

Comment

• Izgleda da nema spavanja danas
                              "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                              odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                              fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Wade ja ne znam na kakvim si ti drogama veceras, ali nam podhitno trebas, ne moze LBJ sam, ajde molim te pocni da piskis po njima kao uobicajeno. Hvala najlepsa !
                                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Working...
                                X