Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ljudi sasvim je ok porediti nekoga ko ima slicnu statistiku i onda vagati na osnovu finesa ali James je u svakom statistickom parametru bolji od Kobija Brajanta u svakom bukvalno osim u procentu za bacanja. Ovo su beskrajne rasprave i nece se zavrsiti nikada ali samo uzmite ovo u Obzir LBJ ima 26 godina a mi raspravljamo o njemu i Kobiju koji je maltene zavrsio karijeru, sada zamislite koliko ce ova rasprava smesna biti kada MVP bude zavrsio karijeru i bude prejebao sve moguce rekorde koji postoje.

Mislite sta hocete ali Skoti Pipen je rekao svoje Dok Rivers je rekao svoje Tom Tibodo je rekao svoje uostalom prosarajte ankete na ESPN narod je rekao svoje. I Kobija su mrzeli kada je pretio da pomuti slavu Dzordana mrzeli su ga i to debelo pa je dobio priznanje za sve velike stvari koje je radio. Isto ce biti i sa MVP-jem kroz koju godinu tada cemo vas videti u raspravama mada mozda pola vas tada bude izvrsilo samoubistvo s obzirom na to kakav ce uspeh James postici ipak je frustrirajuce kad navijas za 29 timova i za 435 igraca i oni konstantno gube.

Nek ste mi zivi i zdravi i nastavite da mrzite tada je najjaci, daleko najjaci. MVP Flash Heat

Comment

• "A ko zeli da non-stop potencira mrznju, samo neka izvoli."

Te, i provokatore, realno treba konstantno banovati, da bi ljudi poceli sa nekim pametnijim ljudima ovde da normalno vode raspravu. Jer prvo ja sto manje znam, ucim dok citam tako nesto, i ko zna, mozda i ja nekad udjem u raspravu pametan, verujem da ce pomoci forumu.

Comment

• Originally posted by Nikola_89 View Post
        "A ko zeli da non-stop potencira mrznju, samo neka izvoli."

Te, i provokatore, realno treba konstantno banovati, da bi ljudi poceli sa nekim pametnijim ljudima ovde da normalno vode raspravu. Jer prvo ja sto manje znam, ucim dok citam tako nesto, i ko zna, mozda i ja nekad udjem u raspravu pametan, verujem da ce pomoci forumu.
        Ja se slazem u potpunosti. Forum bi najpre i trebao da bude edukativnog karaktera. Ja sam licno dosta pametnih stvari procitao u postovima D-Wade-a, T-Mac-a, Ernesta, LBJmvp-a (majstor za statistiku), Ljube...i drugih aktivnih clanova. Volim i one ljude koji su pre svega navijaci (ja sam jedan od njih) i koji su ovde da bi navijali za svoj tim ili igraca ali koji to rade normalno (navijam za svoj tim, a ne protiv drugog tima). I onda ti se ubacuje neko ko pocinje da "sere" samo da bi provocirao i cela prica ode u pm i sve se okrene za sekund i nastaje opsta ujdurma gde vise niko ne zna ni sta pise.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
        sigpic
        RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
        - 4xMVP -

Comment

• Da ne bude da ja stalno pametujem kako gledam ovo gledam ono evo vodeci NBA strucnjaci : http://espn.go.com/video/clip?id=6601068

Ima jos 4 videa o ovome jer je to presedan u Americi trenutno ali da samo jednu stvar napomenem ovde veliki borj kvalifikovanih strucnjaka kojima je to posao LeBrona uporedjuju sa Majklom a ne sa Kobijem vi vidite pa razmislite je li Kobi bolji od Majkla kad dobijete odgovor onda zakljucite je li LeBron bolji od Kobija

EDIT: Ima jedan zanimljiv post (mada netacan) Drazena o lokacijama sa kojih LeBron sutira prema tome izvolite crno na belo:

http://www.hoopdata.com/player.aspx?name=LeBron%20James Pogledajte selekciju shot locations i 16-23 ft takozvani mid range sut. Onda da ne bi bilo zabune zasto ovo stavljam pogledajte http://www.hoopdata.com/player.aspx?name=Kobe+Bryant Kobijeve suteve sa tih pozicija procente i naravno koliko tih suteva je igrac sam odradio iliti igrao 1 na 1 a koliko su izasli iz asistencije to vam je u sekciji 16-23 ft poslednja kolona %As.

Naravno ovo su regularni delovi u PO je eka druga prica i jos bolje nego ovde.

Onda prosudite sami.
          Last edited by LBJmvpFORlife; 28-05-11, 05:02.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
            Da ne bude da ja stalno pametujem kako gledam ovo gledam ono evo vodeci NBA strucnjaci : http://espn.go.com/video/clip?id=6601068
            Odlicno. Preporucujem za pogledati. Moj stav je poznat! ;)

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
            sigpic
            RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
            - 4xMVP -

Comment

• Drazene uz duzno postovanje,vidim da znas dosta o statistikama,istoriji,brojkama i tim glupostima...znamo svi to. Ali isto znamo da je taj omrazeni Lebron sahranio Boston sa 10 uzastupnih poena od kojih dve bolesne trojke,da je taj isti Lebron sahranio Chikago i drugoj tekmi cini mi se sa 7-9 uzastupnih poena,da je sad uz pomoc Wade-a izbacio Chikago,najbolji tim lige sa najvrednijim igracem i najboljim trenerom. Da je tako mocan clutch igrac da je to smesno...a radovali se ljudi kad je masio preko JO-a i protiv jos nekih u regularnom...Moze da ima procenat suta sa preko 6 koraka (ej koraka,ajde da budemo ameri za promenu malo) od 11 %,ali utrpao je dve najbolje odbrane u ligi,utrpao ih je kad je to bilo potrebno.

I da,slazem se da su sudije gresile. Ali da li iskreno,u dubini duse neko misli da je sudjenje bilo "kompjutersko" (znaci ko pes-nema greske) da bi bilo nesto drugacije?! NE.

edit : I da Drazene, jel greh imati fizicke predispozicije???? Ima ih i Griffin pa sumnjam da ce biti najbolji...
              Last edited by Ljuba90; 28-05-11, 04:18.

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                Drazene uz duzno postovanje,vidim da znas dosta o statistikama,istoriji,brojkama i tim glupostima...znamo svi to. Ali isto znamo da je taj omrazeni Lebron sahranio Boston sa 10 uzastupnih poena od kojih dve bolesne trojke,da je taj isti Lebron sahranio Chikago i drugoj tekmi cini mi se sa 7-9 uzastupnih poena,da je sad uz pomoc Wade-a izbacio Chikago,najbolji tim lige sa najvrednijim igracem i najboljim trenerom. Da je tako mocan clutch igrac da je to smesno...a radovali se ljudi kad je masio preko JO-a i protiv jos nekih u regularnom...Moze da ima procenat suta sa preko 6 koraka (ej koraka,ajde da budemo ameri za promenu malo) od 11 %,ali utrpao je dve najbolje odbrane u ligi,utrpao ih je kad je to bilo potrebno.

I da,slazem se da su sudije gresile. Ali da li iskreno,u dubini duse neko misli da je sudjenje bilo "kompjutersko" (znaci ko pes-nema greske) da bi bilo nesto drugacije?! NE.
                O procentu suta i lokacijama istog sam izlozio linkove u prethodnom postu koji crno na belo daju podatke o tome ko kako i odakle sutira da ne pricam kao neki neke price koje nemaju nikakvo pokrice( da ne kazem da su lazi.)

Comment

• http://espn.go.com/blog/TrueHoop/pos...michael-jordan

Elias Sports Bureau had a nugget that sums it all: 19 playoff games since 2006 in which he has been the outright leader in points, assists and rebounds.

In the East playoffs, James shot 5-for-10 from downtown in clutch situations (defined as the final five minutes of the fourth quarter or overtime, and the game is within five points). The league average was 26 percent in those situations -- and James just about doubled it.

James has been just about this good for a while. Use your highlights, your numbers or simply a pair of open eyes. Whatever the tool, so long as it's not gummed up with preconception, it'll see that LeBron James is the best "next Michael Jordan" we've ever had.

Ja bombardujem forum samo izjavama drugih ljudi koji znaju kosarku mnogo bolje od svih i za sta su debelo placeni i statistickim podacima. Ne pricam kako LeBron je najbolji i stavim tacku misleci da sam time postigao nesto, No srpski sindrom i jeste takav da svi znaju sve i ja sam takav ali sto se tice kosarke uvek biram da saslusam i da procitam analize eksperata i njihove komentare i blogove nego da samo tek tako pricam.
                  Last edited by LBJmvpFORlife; 28-05-11, 03:55.

Comment

• Ma nemam nameru da branim Lebrona,'ebe mi se za coveka koji je Amer i koji mene ne zna...ali ljudi previse seru...Prica se kako Majamijevci napadaju ljude koji napadnu LeBrona...a svako ko ima dva grama mozga vidi da dodje neki baja tipa licmi ili sad Drazen i odma pocne da blati...Nedaj Boze neka lepa rec da se napise o NBA (a Drazen mnogo zna i mnogo mozemo da naucimo od njega) da se prognozira finale...ajde da budemo Srbi i samo Srbi-samo da razmisljamo o teorijama zavere,o sudijama i tim glupostima...Ja garantujem da ce uvek najbolji osvojiti titulu,nema tu diskusije,NEMA. Pun mi vise diskusija o LeBronu,a uvek,ali UVEK ih pocinju hateri. Jer izvini molim te,smeta im sto neko misli da je on bolji od Kobija,Jordana pa odma smisljaju svoj post koji ce da ih utisa. Nije bolji,to svi znamo. Mozda ce biti,a mozda i nece,ali koga bre boli uvo. Pa pricamo o tri najbolja kosarkasa u istoriji kosarke,alo bre...A vecina nas je bilo preko klipova ili uzivo uspela da ih vidi na delu. Jel moguce da vas to ne cini srecnim? Evo mozda dobijamo i cetvrtog najboljeg igraca (Rosea),tu je naravno i KAPITEN.

Sad vas sve molim da diskusija na ovu jadnu i bednu temu prestane.Jednom za svagda. Ajde da pricamo o fantasticnom doprinosu Mariona za Dalas,molim vas.
                    Last edited by Ljuba90; 28-05-11, 04:20.

Comment

• I da ne bude da podsticem novu retardiranu diskusiju...jednostavno cutim od kako sam dosao na forum,vise nije moglo

Neko ga/ih voli (leBrona,Majami) neko ga/ih mrzi...i svako ima pravo na to. Samo vam kazem-mislite na forum i na to koliko mozete da naucite od raznih ljudi...

ajde da se okrenemo diskusiji o finalu. Mnogo tu ima price,Dal' ce Dirk davati 40 poena, da li ce Bosh nastaviti sa dobrim igrama,da li ce Wade biti duplo bolji nego u seriji sa Chikagom,da li ce Mike Miller nastaviti u istom ritmu, da li ce Marion i Chandler biti prevaga...mogao bih jos da nabrajam,ali pusticu vas

Comment

• ja sam u finalu neutralan za dallas igra srbin a oni su izbacili lejkerse a da nije stojakovica navijo bi za heat
                        "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• tim za koji ja navijam je ispao,tako da me bas briga ko ce da pobedi u finalu(samo nek bude neizvesno i nek ide u 7 utakmica )

Comment

• Nisam bio sinoc tu,pa evo sad kad sam usao na forum da kazem jos rec-dve.
                            Nije mi bila namera da vredjam bilo koga,niti da bilo kome solim pamet niti da pravim neke svadje.Cutajuci postove,video sam da ovde ima mnogo navijaca Majamija ili se samo oni oglasavaju jer imaju potpuno pokrice za to-omiljen tim im igra dobro i u finalu je.Ovaj forum ili bilo koji drugi forum je napravljen da ljudi kazu jedni drugima svoje misljenje,da saznaju dosta novih stvari itd.Podatke koje sam iznosio su uglavnom bili samo statisticke prirodi,koji su posledice igraca koji ih je ostvario.Opet ponavljam da nemam nameru nikoga da vredjam i da bih zeleo da raspravu vodimo stalno,dokle god ona imala pravih argumenata.Cilj nije da neko pobedi nego da svako nauci nesto od nekoga.Automehanicarska radnja(forum) je mesto gde svaki clan uzlazi da bi uzeo deo za svoj auto(navijanje,zanimljivosti iz NBA,statisticki podaci,nove vesti itd) kako bi mu isti trajao sto duze.Kad je vreme da se stavljaju zimske gume(da se prica o ol staru) nek se prica,kad treba da se sipa ulje(da se prica o igracima)nek se sipa,kad treba da se kola peru(svadja,rasprava)nek se peru jer samo redovnim servisom automobila(zelja za NBA) vas auto ce da traje dugo a ova radionica ce da bude najsavremeniji centar za automobile.Nisam ja kvalitetan,niti znam dosta,niti je ovaj forum los,niti sam ja crnac,niti onaj nosi naocare,jednostavno forum je super i ovakav treba da ostane.

Comment

Odseci onda, jedino ako mislis da znas bolje od Doka Riversa
                              Stvarno je suvisno pricati o tome ko ima bolji pregled igre
                              Lebron vs Nes
                              Lebron vs Kid
                              Lebron vs CP3

Comment

Da ne bude da ja stalno pametujem kako gledam ovo gledam ono evo vodeci NBA strucnjaci : http://espn.go.com/video/clip?id=6601068

EDIT: Ima jedan zanimljiv post (mada netacan) Drazena o lokacijama sa kojih LeBron sutira prema tome izvolite crno na belo:

http://www.hoopdata.com/player.aspx?name=LeBron%20James Pogledajte selekciju shot locations i 16-23 ft takozvani mid range sut. Onda da ne bi bilo zabune zasto ovo stavljam pogledajte http://www.hoopdata.com/player.aspx?name=Kobe+Bryant Kobijeve suteve sa tih pozicija procente i naravno koliko tih suteva je igrac sam odradio iliti igrao 1 na 1 a koliko su izasli iz asistencije to vam je u sekciji 16-23 ft poslednja kolona %As.

Naravno ovo su regularni delovi u PO je eka druga prica i jos bolje nego ovde.

Onda prosudite sami.
                                MOje statisticko navodjenje je bilo za suteve od 6ft-a do 23 ft-a. jedan feet kad se prevede u metre iznosi 0.3048 m. Sut od 7ft-a iznosi 2.133 m a 23 ft-a je stopa ispred trojke(znam da znate i bez mene kolko je jedan feet,al moram da napisem,lepse izgleda).Bazirao sam se na suteve van reketa tj najnizi sutevi koje sam racunao jeste onaj sut koji se grnici da donjim polugrugom koji ulazi u reket.Podatke koje sam naveo vezani su samo za PO ove sezone.To sam vec rekao
                                Statistika kaze
                                Lebron vs Filadelfija 12-33
                                Lebron vs Boston 16-43
                                Lebron vs Cikago 16-49

sve kad se sabere sutnuo je 125 puta pogodio 44,kad se to prevede u procente to iznosi 35.2%.Eto tolko o tome.Ponavljam ovi sutevi su uzeti sa rastojanja vecih od 6 ft-a(dakle od 7)
                                KObe prosle sezone
                                Kobe vs Oklahoma 25-60
                                Kobe vs Juta 26-53
                                Kobe vs Finiks 45-69
                                Kobe vs Boston 29-75
                                Sve u svemu 124-257 sto je 48%.
                                Last edited by Drazen 3; 28-05-11, 11:07.

Comment

Working...
                                X