Ljudi sasvim je ok porediti nekoga ko ima slicnu statistiku i onda vagati na osnovu finesa ali James je u svakom statistickom parametru bolji od Kobija Brajanta u svakom bukvalno osim u procentu za bacanja. Ovo su beskrajne rasprave i nece se zavrsiti nikada ali samo uzmite ovo u Obzir LBJ ima 26 godina a mi raspravljamo o njemu i Kobiju koji je maltene zavrsio karijeru, sada zamislite koliko ce ova rasprava smesna biti kada MVP bude zavrsio karijeru i bude prejebao sve moguce rekorde koji postoje.
Mislite sta hocete ali Skoti Pipen je rekao svoje Dok Rivers je rekao svoje Tom Tibodo je rekao svoje uostalom prosarajte ankete na ESPN narod je rekao svoje. I Kobija su mrzeli kada je pretio da pomuti slavu Dzordana mrzeli su ga i to debelo pa je dobio priznanje za sve velike stvari koje je radio. Isto ce biti i sa MVP-jem kroz koju godinu tada cemo vas videti u raspravama mada mozda pola vas tada bude izvrsilo samoubistvo s obzirom na to kakav ce uspeh James postici ipak je frustrirajuce kad navijas za 29 timova i za 435 igraca i oni konstantno gube.
Nek ste mi zivi i zdravi i nastavite da mrzite tada je najjaci, daleko najjaci.
MVP
Flash
Heat
Mislite sta hocete ali Skoti Pipen je rekao svoje Dok Rivers je rekao svoje Tom Tibodo je rekao svoje uostalom prosarajte ankete na ESPN narod je rekao svoje. I Kobija su mrzeli kada je pretio da pomuti slavu Dzordana mrzeli su ga i to debelo pa je dobio priznanje za sve velike stvari koje je radio. Isto ce biti i sa MVP-jem kroz koju godinu tada cemo vas videti u raspravama mada mozda pola vas tada bude izvrsilo samoubistvo s obzirom na to kakav ce uspeh James postici ipak je frustrirajuce kad navijas za 29 timova i za 435 igraca i oni konstantno gube.
Nek ste mi zivi i zdravi i nastavite da mrzite tada je najjaci, daleko najjaci.

Comment