Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma tako mi to cesto, odigramo odlican mec i onda u sledecem potpun raspad sistema... Najbolji primer su serije protiv Hawks-a i Pacers-a...
    Jedino mi je krivo sto smo mogli i veceras do pobede i pored ocajne igre, ali kad izadje Asik Noah napravi par glupavih gresaka u odbrani, statican napad i eto poraza dok si rekao keks. Ali, nisam nesto preterano razocaran, ima ovde jos kosarke da se igra.
    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Igras onoliko koliko ti protivnik dozvoli, uvek bilo i bice nikada ne treba reci da je neka ekipa izgubila vec je druga dobila prvo iz postovanja prema toj ekipi a drugo iz objektivnih razloga. Majamijeva energija, cudesna odbrana (season PO low mozda cak i whole season low) Udonisov boost i Flash+MVP.

Comment

• Probudio sam se u 05h, i gledao sam samo 2. deo poslednje cetvrtine, nisam imao puno sta da vidim, ali vazno da smo dobili, sada samo da dobijemo obe na domacem i to je to

Comment

• Cestitke Heatovcima na pobedi...kljuc svega je biti zaustaviti Rouza u cemu su uspeli.I na kraju su imali malu dozu srece, al kao sto kazu sreca prati hrabre.Sledece dve utakmice su odlucujuce.Ispada dok je Asik igrao prednost Majamija je opadala...a cim je izasao zbog krvarenja Lebron je preuzeo stvar u svoje ruke.Lako moze da se desi da ova serija ode u sedam utakmica(sto bi ja svakako voleo), ali sve zavisi da li ce Cikago napraviti brejk u naredne dve utakmice.Ako ne napravi skoro sve je gotovo.
          Veceras cu da gledam na SK Dalas/Oklahoma.Nemam vise zivaca da se bakcem sa streamovima kada ima TV prenos.

Comment

• LETS GO HEAAAAAAAAAAAAAAT
            Eto zasto smo mi navijaci Heat-a toliko zeleli Udonisa da se vrati ;)
            ja mislim da je ovo kljucni brejk. AAA ce ostati neosvojiva tvrdjava Domaci teren, publika, motivacija Heata, ne verujem da mozemo da izgubimo. Ali,polako.

Inace, slazem se, igra se onoliko koliko ti protivnik dozvoli. I mi mozemo da kazemo da nismo odigrali gori mec u sezoni u prvoj tekmi...

Lebron poceo da resava utakmice to je fino
            Jos samo da se ukljuci neki suter....

Comment

• cale

Comment

• Nemojte me zajebavati, pa ko vam je prvi cestitao na ZASLUZENOJ pobedi?
                Samo sam rekao da smo promasivali otvorene suteve i da je poraz zato dosao, nista vise...
                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                  Nemojte me zajebavati, pa ko vam je prvi cestitao na ZASLUZENOJ pobedi?
                  Samo sam rekao da smo promasivali otvorene suteve i da je poraz zato dosao, nista vise...
                  Ma opusteno, nego kazem da je Majami mnogo povecao i energiju u odbrani i pritiskao suteve za tri pa kad ekipa upadne u kanal onda se i otvoreni promase...

Comment

• Wow, sad sam nasao fascinantan podatak...
                    Ono sinoc je bilo drugo NAJGORE sutersko vece ikad u PO-u kada se uzmu u obzir sve 3 glavne kategorije (znaci sut iz igre, slobodna i trojke)...
                    sigpic

Comment

• chetovci nisu zasluzno pobedili al nema veze, sad dva brejka bullsa i to je to

Comment

• Originally posted by carter985 View Post
                        chetovci nisu zasluzno pobedili al nema veze, sad dva brejka bullsa i to je to
                        Po cemu nije zasluzeno ?
                        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Mozda zbog povrede Asika

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                            Po cemu nije zasluzeno ?
                            neam pojma nisam gledao tekmu, al znam da nije zasluzeno
                            a i to se nije odnosilo na tebe, vec na ove instant navijace miamia, tj chetovce

Comment

• Chicago je sinoc bio uzas. Kada sutirate 34% iza igre i trojke 3-20 onda pobedu ne mozete da ocekujete. Lebron i Wade sinoc mnogo bolji, konastantno su napadali kos i bili agresivni nisu srljali kao u prvoj tekmi i kad se tu jos pridoda fantasticni Haslem pobeda je bila neminovna. Fantasticno je osvezenje za ovu ekipu Miami-a povretak Udonis-a, toliko potrebna sveza krv pored onih dinosaurusa na klupi. Nego ono sto je interesantno da su Bulls-i i pored ovako katastrofalne suterske veceri bili u igri do pred sam kraj. Oni su u 4. cetvrtini bili na -9 ali su uspeli da se vrate na 4 minuta do kraja (73:73) ali ih je Asik-ov izlazak (koji je toliko vazan sraf u odbrani za zatvaranje reketa) pokopala i dokosurila. Definitivan kraj je bio onaj Lebron-ov clutch kada su se odlepili sa 7 na 9.

P.S. Veceras Dallas samara OKC
                              Last edited by Ernesto; 19-05-11, 14:17.
                              "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                              odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                              fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Morao sam, jbg! Pored Boozer-a i Noah-a!

Last edited by Branislav; 19-05-11, 14:27.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                                sigpic
                                RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                                - 4xMVP -

Comment

Working...
                                X