Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Auuu Majk to je bilo bas nisko. Ako neko ne bi slao poruke u inbox odavde to je LBJmvp

Comment

• oces skrinshot njegove poruke? ne bih da ispadnem takav smrad ali ko mi ne veruje, dobice dokaz naseg lbj-a

ja stvarno ne zelim da se svadjam ni sa kim ovde a to sto se on oseti uvredjeno kad god ja napsiem neku opasku na racun lebrona to je stvarno njegov problem.
      Last edited by Debeli Majk; 09-05-11, 19:53.

Comment

• Ljudi, je l' može neko ko zna da mi brzo odgovori da li Rondo nakon onog izvrnuća igra game 4? Mrzi me da rondam po vestima

Comment

• Originally posted by Kalu91 View Post
          Ljudi, je l' može neko ko zna da mi brzo odgovori da li Rondo nakon onog izvrnuća igra game 4? Mrzi me da rondam po vestima
          Doc je rekao da ocekuje da ce igrati, ali nije jos sigurno. ;)
          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Hvala na brzom odgovoru, znam da je nastavio 3. utakmicu sa zavojima, čak je i presekao onu loptu povređenom rukom, ali bojim se da nije došlo do komplikacija posle toga :/

Comment

• Ja koliko sam cuo, nista se nije videlo ni na rendgenu, ni na magnetnoj rezonanci, ali da mu je ruka jos vise otekla, pa sad videcemo u kakvom ce stanju biti...

Inace, ako se za nesto borim to je da se forum ne svodi na Heat i na Bulls-e, ali sta da radim kad ljude druge ekipe nazalost ne zanimaju toliko... Pokusavam maksimalno da ukljucim sve timove i igrace u diskusiju, medjutim ako cemo realno vise od 50% (ako ne i vise) "fanova" koji prate NBA rade to zbog Lebron-a ili Kobe-a ili da vide sto vise zakucavanja, odvaljivanja obruca i ostalo, to je nazalost tako.
              sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post

Inace, ako se za nesto borim to je da se forum ne svodi na Heat i na Bulls-e, ali sta da radim kad ljude druge ekipe nazalost ne zanimaju toliko... Pokusavam maksimalno da ukljucim sve timove i igrace u diskusiju, medjutim ako cemo realno vise od 50% (ako ne i vise) "fanova" koji prate NBA rade to zbog Lebron-a ili Kobe-a ili da vide sto vise zakucavanja, odvaljivanja obruca i ostalo, to je nazalost tako.
                I na kraju ti neko dodje sa komentarom :" Jesi video nog Ronda, kakav ludak, 17 asistencija, najbolji plej ikada! A Shannon Brown, onaj alley-oop, e to se zove kosarka!"

Comment

• Ma kosarka se ne moze pratiti preko boxscore-ova i brojeva, to je apsurdno, ko god se iole razume jednostavno zna da je tako.
                  sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Necu moci da gledam utakmicu veceras ali samo da kazem GOOOO CELTICS!!! Resetaj Heatovce

Comment

• Boston-Majami u nastavku hit filma "Napucani padaju 2"

Comment

• nocas ce Boston da napuni majami sa barem 10 poena razlike...

Comment

• Rafalna paljba Dallas-a...

http://www.sportklub.info/forum/show...312#post487312
                          sigpic

Comment

• http://www.facebook.com/?ref=home#!/...15297971868070
                            Za navijače Majamija!Pridružite se!

Comment

• Bice league pass-a za Bulls-Hawks u sredu ujutru, cisto da najavim i da obradujem fanove Bulls-a posto vidim da fanova Atlante ni nema.;)
                              Last edited by Ernesto; 09-05-11, 22:56.
                              "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                              odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                              fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                                Ja koliko sam cuo, nista se nije videlo ni na rendgenu, ni na magnetnoj rezonanci, ali da mu je ruka jos vise otekla, pa sad videcemo u kakvom ce stanju biti...

Svaka ti je na mjesto ko Njegošu
                                <---------- LjEBRON JE ŠABAN

Comment

Working...
                                X