Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Oklahomu sipaju sa svih strana.. Pa Barea ih unistava...
    CZ-JK-Elton John-Diva

Comment

• Da li da zaspim ili ne?
      Mislim da je ovde skoro sve gotovo.Ne deluje me da Dalas moze da ispusti ovo vodjstvo i da izgubi na svom parketu.Preiskusna su oni ekipa da bi dozvolili da im se Oklahoma skroz priblizi.

Comment

• Mislio sam da odem legnem, ali moram da ispostujem Dirk-a i ostanem do kraja...
        "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
        odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
        fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Koji crossover,u stilu fast dont lie..Odlican je Barea ;)
          CZ-JK-Elton John-Diva

Comment

• Napuni ih Portorikanac.Zbog njega je i prednost Dalasa veca.Oklahoma veceras ne igra odbranu.
            Dajte Novickom loptu.

Edit:Bareaa.BAAAANG!

Comment

• JJ pravo u facu Nate-u... sipaj!
              "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
              odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

• Silovase ig u drugom poluvremenu, ali totalno. Aj da sviraju kraj pa da legnem, umoran sam.

Comment

• Barea daj loptu Dirku nemoj da smaras...

Comment

• Rasel je izgubio ovo kao i one 3 utakmice protiv Memfisa, majmun.

Comment

• Dirku fali jos jedno pogodjeno bacanje da izjednaci rekord Pirsa iz 2003,sa 21/21 FT...
                      CZ-JK-Elton John-Diva

Comment

• Ali Durantula sam vraca OKC ajde bre!

Comment

• Malo je kasno za OKC sad da se vraca..A Durantula ubija
                          CZ-JK-Elton John-Diva

Comment

• Jao, kakav faul dosudise Merionu, prevara....

Comment

• Evo rekorda...

Comment

• Nije jos rekord.Treba jos jednom da dodje na slobodna bacanja da prestigne Pirsov rekord.;)

Comment

Working...
                                X