Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Branislav View Post

Wade i James su bili prijatelji i pre njegovog dolaka u Miami. A James je prelaskom u Heat napravio najbolji moguci potez u svojoj karijeri. Batalio je one bitange koje nisu htele da mu dovedu nijednog valjanog saigraca, smanjio sebi platu, otisao iz rodnog grada, dosao u "Wade-ovu kucu", odrekao se liderske pozicije.....i na taj nacin pokazao da je svoju karijeru podredio osvajanju Titula sto treba da bude cilj svakog pravog sportiste! U tome je njegova velicina!
    Tacno. I tim potezom je pokazao da nije ego manijak kakvim ga svi optuzuju. Ma i ovi "hateri" ga vole, samo nece da priznaju

Comment

• Originally posted by tipko1 View Post
      ja ispijam moje
      ne volim kada dva vrhunska igrača takvog kalibra budu u istom timu
      MJ Pippen Rodman Kukoc. Ajde bre molim te. Pun mi je ***** svih sto pricaju o necemu kako je Jordan sam nesto osvojio? Alo bre? ALO J**ENO BRE? Imao je u ekipi Skotija Pipena do dana danasnjeg najboljeg perimetar defendera u istoriji bez koga btw nikada slovima nije prosao j**enu prvu rundu plej ofa, Skotija Pipena koji je u dve sezone kada je Jordan odlucio da je mnogo jak i otisao na bejzbol (seljacina neotesana) predvodio tim do 2 polufinala koneferencije i predvodio tim u 5 statistickih kategorija i bio 2 puta treci u glasanju za MVP! Imao je Denisa Rodmana 2 puta najboljeg defaznivca lige i 7 puta najboljeg skakaca! Imao je Tonija Kukoca najboljeg sestog igraca u istoriji i kosarkaskog genija. Imao je najboljeg trenera svih vremena!!!!!!!

I vi j**eno kenjate svi jer James i Wade igraju zajedno!!! Alo bre! Nek mi se sagne cela ta Jordan propaganda i cela ta NBA dogma o njegovoj nedodirljivosti. Nek su se udruzili i nek ce sve da siluju godinama!

GO D-WADE GO MVP GO HEAT !!!
      Last edited by LBJmvpFORlife; 09-05-11, 00:48.

Comment

• e Majami Bičovci pustite sad te vaše prijatelje...vežbajte psovke sutradan biće vam potrebne za četvrtu utakmicu
        sada nastupa ni manje,ni više nego MVP i životinja Noah

Comment

• @ D-Wade (nemoj da se uvrjedis ista licno znam da si moderator)

Neznam kako te nije stid da spominjes 2006 ! , najveca kradja od 2002 (lakers-sacramento) i 1998 (chicago-utah)
          posto ima na youtube nemoj da postavljam smjesne faulove balerine Wade-a , onda kada sudija se pravi budala pa Dallaspv zadnji time out spuca izmedju dva bacanja Wade-a (koji je btw. sviran 1 sec do kraja) da nemogu ici na kos za pobjedu , ili sto je Wade imao prosjek 46 slobodnih bacanja 5 i 6 tekmu ....

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
            Tacno. I tim potezom je pokazao da nije ego manijak kakvim ga svi optuzuju. Ma i ovi "hateri" ga vole, samo nece da priznaju
            Voleli ih ili ne ali u jedno sam siguran: tandem Wade - James je smrt za sve trenere, igrace i navijace svih klubova! Ne moraju da ih vole ali ih se svi, bez izuzetka, definitivno plase!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
            sigpic
            RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
            - 4xMVP -

Comment

• Kasno sam se ubacio u raspravu, izvinjavam se, jel se ovde prica da je LBJ los igrac ili kako nije trebao da predje u Heat?

Comment

• Originally posted by Kobe Bryant View Post
                @ D-Wade (nemoj da se uvrjedis ista licno znam da si moderator)

Neznam kako te nije stid da spominjes 2006 ! , najveca kradja od 2002 (lakers-sacramento) i 1998 (chicago-utah)
                posto ima na youtube nemoj da postavljam smjesne faulove balerine Wade-a , onda kada sudija se pravi budala pa Dallaspv zadnji time out spuca izmedju dva bacanja Wade-a (koji je btw. sviran 1 sec do kraja) da nemogu ici na kos za pobjedu , ili sto je Wade imao prosjek 46 slobodnih bacanja 5 i 6 tekmu ....
                Nece tebe nikakav moderator dirati ako izneses argumente sto ti sada nisi. Da im nisu sudije dale 4 pobede zaredom? Ma ajde zapalio ih je to je bilo smesno. Dirk je u to vreme bio chokemaster i svi to znaju. On je usrao niko drugi.

Comment

• Sad će da zvuči navijački,ali koliko Rose dobije faulova po utakmici,a koliko više forsira sebe i gura se pod koš? A rookie godine,MVP sad. Ne samo on,i ostali igrači iz manje poznatih timova. A to što branite LeBrona,ja ne mogu da razumem. Pravi igrač igra za titulu? Po meni,pravi igrač igra za klub,voli svoj tim. Koliko god ljudi ne vole Kobija,on je u Lejkersima i kada je bilo super ali i kada je bilo loše.
                  This is the second most exciting indoor sport, and the other one shouldn't have spectators. ~Dick Vertleib

Comment

• @ Ray Ray - To drugo.
                    A naravno da ih se plase. Sinoc me Doc iznenadio kako je pricao od Lebronu.

Comment

• Originally posted by Kobe Bryant View Post
                      @ D-Wade (nemoj da se uvrjedis ista licno znam da si moderator)

Po tebi je Miami ukrao titulu Dallas-u ?

Ako je Wade balerina, sta su onda igraci Lakers-a ?
                      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by ChicagoBullsFan View Post
                        Sad će da zvuči navijački,ali koliko Rose dobije faulova po utakmici,a koliko više forsira sebe i gura se pod koš? A rookie godine,MVP sad. Ne samo on,i ostali igrači iz manje poznatih timova. A to što branite LeBrona,ja ne mogu da razumem. Pravi igrač igra za titulu? Po meni,pravi igrač igra za klub,voli svoj tim. Koliko god ljudi ne vole Kobija,on je u Lejkersima i kada je bilo super ali i kada je bilo loše.
                        Bilo je lose jer je ucenio upravu ili on ili Shaq. Bilo je lose one sezone kada je davao 35 ppg i sada ce biti lose jer ima ugovor veci od svih ostalih i jer zbog njega nisu imali klupu. Ja Kobija obozavam ali on je egomanijak prve klase.

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                          Po tebi je Miami ukrao titulu Dallas-u ?

Ako je Wade balerina, sta su onda igraci Lakers-a ?
                          Neki od igraca?
                          sigpic

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                            Nece tebe nikakav moderator dirati ako izneses argumente sto ti sada nisi. Da im nisu sudije dale 4 pobede zaredom? Ma ajde zapalio ih je to je bilo smesno. Dirk je u to vreme bio chokemaster i svi to znaju. On je usrao niko drugi.
                            da,zapalio ih je....3 od 4 pobede dobili u egalu

a ne znam što spominješ Džordana...njega se niko nije dotakao,niti ja koji sam reko da ne volim 2 igrača takvih kalibara kao što su Vejd i Lebron u istom timu...ako sada navijam to ne znači da sam navijao za Čikago pre 15 god

Comment

• @ChicagoBullsFun

A kada to Kobe, uz duzno postovanje prema njemu kao vrhunskom igracu, nije imao pored sebe bar jednog dobrog saigraca? Ili Jordan u Bulls-ima? Oni nisu ni imali potrebe da napustaju svoje timove.
                              Zasto je Garnett otisao iz propalih Timberwolves-a?
                              I sta treba da bude cilj vrhunskih sportista? Da stalno gube?
                              Last edited by Branislav; 09-05-11, 01:01.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                              sigpic
                              RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                              - 4xMVP -

Comment

• Dobro razumem da je ljudima lepa prica, igra u svojoj rodnoj drzavi za svoj tim, tu je Bog i nema dalje, uzimace titule. Ali ovi u Klivlendu nisu nista radili po tom pitanju, zasto oni nisu oslobodili mesto u salary cap-u pa doveli Wade-a i Bosh-a. Cilj svakog sportiste nisu pare vec trofeji, sta ce LBJ pare kad od reklama zaradi 20 puta vise nego sto mu ovi daju. Ali pogledajte kakva je rupa u karijerama tako velikih igraca kao sto su Barkley, Malone, Stockton, Killer Miller, Divac... Oni bi sve dali da uzmu titulu. I barkley je otisao u Rocketse samo zbog titule, Malone u LA zbog toga pa nista. LBJ je imao priliku da ode u mozda i najjaci tim ikada napravljen, koji ce biti jaci u narednim godinama siguran sam i verovatno ce uzeti dosta trofeja, ne verujem da bi bilo ko to propustio da je na njegovom mestu.

Dobro ja se nadam da ga nece uzeti ove godine ali to je sad druga prica

Comment

Working...
                                X