Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Verovatno cuvaju ako serije odu u 6-7 utakmicu. Jer sigurno nece da se zavrse obe brzo, ipak je finale konferencija, jake ekipe, nema lakih pobeda i sl.

Comment

• Originally posted by Vlada16 View Post
      glupo sto Ilija onda kaze: MINIMUM 8 TEKMI. sada ih moze biti u najgorem slucaju 7 posto je jedna sinoc zavrsena... znaci da fakticki minimum 8 ne vazi ;)
      Vidis mozda si i u pravu, ja sam razumeo da ce prenositi samo 8 tekmi iz ove dve serije a da ce prenositi sve utakmice iz velikog finala

U sredu u 2 ujutru je NHL finale konferencije i taj prenos rade, e sad mozda DAL-OKC (pocinje u 3) prebace na SK+, 3, 4 ili 5... ali koliko vidi nista ne stoji u programskoj semi sto se tice prenosa DAL-OKC;)
      "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
      odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
      fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
        Vidis mozda si i u pravu, ja sam razumeo da ce prenositi samo 8 tekmi iz ove dve serije a da ce prenositi sve utakmice iz velikog finala

U sredu u 2 ujutru je NHL finale konferencije i taj prenos rade, e sad mozda DAL-OKC (pocinje u 3) prebace na SK+, 3, 4 ili 5... ali koliko vidi nista ne stoji u programskoj semi sto se tice prenosa DAL-OKC;)
        gledacu ga i ovako i onako, ako ne na TV-u, onda na netu... mada je mnogo bolje na TV-u ;)
        sigpic

Comment

• E, evo sad videh, bice league pass-a za DAL-OKC tako da i ako nema prenosa na SK-u nema sta da brinete... vazno da nema smaranja sa stream-ovima

Za link ne brinite postavicu ga;)
          "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
          odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

• Odradjeno...

http://www.sportklub.info/forum/show...242#post494242
            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Odlicno odradjena analiza nema sta.

Mada odbrana od ovog PnP se lako resava... ovo se kao sto si rekao moze koristiti jednom ili dvaput na utakmici kao specijalitet da bi se iznenadio protivnik

P.S. Svaka cast za Thibodeau-a.
              Last edited by Ernesto; 16-05-11, 21:35.

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post

Mada odbrana od ovog PnP se lako resava...

Na koji nacin? Udovjis Rose-a, Ashton ostane sam . Odes iznad bloka, Rose probije . Odes ispod bloka, D zapali trojku .

Comment

• Originally posted by ЕлБиЏеј View Post
                  Na koji nacin? Udovjis Rose-a, Ashton ostane sam . Odes iznad bloka, Rose probije . Odes ispod bloka, D zapali trojku .
                  Nema sta tu da se udvaja jer pick igraju na sredini terena... jednostavno odbrambeni igrac koji cuva igraca koji pravi blok iskoci sa ispruzenom rukom i ne da Rose-u da u ovom slucaju ide u desnu stranu, dok drugom rukom drzi igraca koji pravi blok (u ovom slucaju korver-a) i ne da mu da se otvori iz bloka dok njegov saigrac koji cuva Rosa-a(koji ide preko bloka) se ne vrati na svog igraca... to je to, bez ikakvog preuzimanja;)

Comment

• Nesto slicno su igrali i Hawks-i sa Jamal-om i JJ-em ako se secate i to bas u zavrsnicama meceva.
                    Prvo su dobili jedan mec PnP-om Jamal/Horford, a drugi PnP-om Jamal/JJ, gde je Jamal bio igrac koji pravi pik.
                    Cistila se cela jedna strana da bi odbrana pomislila da je u pitanju izolacija, onda bi Al/Jamal prisli da naprave blok negde oko lakta ili na 45, nema sanse da odbrana stigne na to da izrotira...

EDIT: Ernesto, cisto sumnjam da je Jones u stanju da uradi tako nesto, onaj prvi put su i odigrali takvu "normalnu" odbranu i Derrick je dobio livadu ispred sebe.
                    Naravno, ne znaci to da ce akcija prolaziti svaki put, ali cisto sumnjam da odbrana moze tako jednostavno da sacuva jednog od najboljih sutera lige i najbrzeg plejmejkera na svetu. ;)
                    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• @T-Mac

Neverovatno koja su ova dva idiota sto igraju odbranu... prvo, igrac koji cuva Rose-a stoji na 4 metra od njega i na taj nacin ostaje zarobljen u bloku (kad igrac hoce da ide preko bloka kao sto je u ovom slucaju morao da uradi mora da se priljubi uz napadaca)...drugo, igrac koji cuva blokera mora glasno da mu kaze s koje strane dolazi blok da bi se ovaj priljubio uz igraca i znao na kojoj strani ga ocekuje blok... e sad druga je stvar sto su ova dvojica idioti i sto nije bilo komunikacije medju njima, zato je i Rose dobio livadu ispred sebe;)

Comment

• Ma naravno, znam ja sve to, zato i kazem... ;)
                        Ali, Chalmers je ocekivao da ce kao i uvek dobiti pomoc, tako da se nije previse trudio da probije blok i prodje preko njega.
                        A, verujem da se Jones retko nalazio u ovakvim situacijama gde njegov igrac pravi blok, posebno sto je taj covek kao sto vec rekoh jedan od najboljih sutera lige. ;)
                        Gotovo sigurno, da nije toliko tricky matchup po Heat u pitanju da bi ga bolje branili.
                        sigpic

Comment

• Uopste Rose nije toliko doprineo pobedi mislim normalno da je bio vazan ali pobedu Cikagu je doneo iskljucivo ofanzivni skok i dve bolesno bitne trojke Luol Denga. Da on nije pogodio na cini mi se 19-11 a sledecu nisam siguran ali se secam situacije posle utrcavanja Noe lopta se odbija do Denga na blizih 45 stepeni i pogadja sam kada je Miami cini mi se imao neku mini seriju...

EDIT: Zapravo ne posle mini serije nego na -6 na kraju cetvrtine.

Comment

• E sad vec trazis bezvezne razloge da pljujes po Rose-u, niko ga od nas ovde nije spomenuo kao najboljeg igraca sinoc i ti ga sad uzimas u usta.
                            Chicago je TIM pre svega, Derrick je samo pokretac cele te masinerije i glavni sraf. ;)

Elem, vrlo je moguce da necemo gledati kosarku neko vreme nakon ove sezone, pogledajte predlog glupavog Stern-a...

http://aol.sportingnews.com/nba/stor...ard-salary-cap
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Vlada16 View Post
                              gledacu ga i ovako i onako, ako ne na TV-u, onda na netu... mada je mnogo bolje na TV-u ;)
                              Evo sad sam pronasao....
                              2,3,4 mec serije Dalas-OKC bice prenoseno na SK,sve od 3h....Ne moras da brines

Comment

• Jes da se ne prenose utakmice 3 i 4 na Sport Klubu...al gledajte sa vedrije strane.Prepucavacemo se celo vece.
                                Ja na mom TV tjuneru vatam losu sliku SK, a cisto sumnjam da cu da odem da gledam na TV-u, da ne probudim svoje ukucane.Gledacu skoro sve utakmice preko streama.
                                Nadam se da ce veceras da nas bude u dovoljnom broju.

Comment

Working...
                                X