Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by T-Mac View Post
    Nemoj tako, Bynum je odigrao sjajan mec samo sto su u drugom poluvremenu potpuno odustali od njega, dobio je loptu ako se ne varam samo 2 puta da odigra ledjima.
    I on mnogo kenja,jeste da je povredjen,ali igra toplo-hladno u citavom Play-Offu.On bi mozda jadini i mogao proci.Da mi je znati zasto Blake suta 5 trica.
    sigpic

Comment

• Nadam se da Lakers-i nece ispasti, nadao sam se finalu sa njima, a oni sada skroz slabo, kao sto sam ranije rekao, ako ne budu igrali bolje, bice pocisceni, svi ste negirali, eto vam sada.
      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• sigpic

Comment

• sigpic

Comment

• Gotovo je ovo,mozda bi mogli nekako proci da dobiju jednu od naredne dve u Dallasu i nakon toga sve.Ali to je 1%.
            sigpic

Comment

• NIKADA ne otpisuj Lakerse, valjda smo nesto naucili u poslednje 2 sezone .

Comment

• ja mislim da lejkersi dobijaju seriju sa 4:2
                Last edited by .....; 05-05-11, 13:20.

Comment

• Originally posted by ЕлБиЏеј View Post
                  NIKADA ne otpisuj Lakerse, valjda smo nesto naucili u poslednje 2 sezone .
                  Nikada nije bilo ovako.
                  Ne samo rezultat vec i igra i taj nekakav timski dug u ekipi.
                  Last edited by Black Mamba 24; 05-05-11, 13:20.
                  sigpic

Comment

• Sta sam Vam govorio za Mavse,a vi mi niste verovali...Eto vam buduci finalisti,a ako Bog da i sampioni!

Comment

• Dobro od Cikaga sam ocekivao pobedu, ne toliku ali svaka im cast nije lako spustiti bilo koju na 73 poena. Ali su me Lejkersi iznenadili, nisam gledao mec, jesu li Mavs-i igrali toliko dobru odbranu ili su Lejkersi u raspadu?

Comment

• To drugo

Comment

• Ma meni je Phill NAJVECI , krivac , frajer jest najbolji trener svih vremena , ali jel mu vise dosadilo ili neznam ni ja vise :roll:
                          Pa covjek je kao bukvar , jedino ga vadi sto je Kobe kao i triangl napad neprevidljiv pa to izlaci situaciju.
                          Ljudi mu se smiju , kad lakersi trebaju da izvedu kos za pobjedu to je milion puta izvrtio lopta na Gasola , a Kobe izlece iz blokova , mislim jest to bila dobra akcija , ali vise Kobe nije mlad pa da mu nesmeta ni dva igraca , a da ne govorim koliko je to vec izvrtio .
                          Pa trenera Sacramenta su posuli pepelom sto im je Kobe zabio kos za produzetke , kazu pa to su znali i navijaci i na balkonu .
                          Drugo ima istu rotaciju i podjelu minuta od all-starra , evo ja napamet mogu da napisem minutazu u omjeru 95% .
                          Kako trazi odnosno ne trazi time-outove . NJAGORA njegova sezona od kad je dosao u lakerse , vise je akcija imao kada je bio Smush Parker i K.Brown kao i Walton u prvoj postavi

Uvjeren sam da ovaj talent lakersa moze osvojiti jos 2 titule, mozda je jedino Artestu i Bryantu stalo , Artest je lud i talent mu vise nije na nekom nivou , a Kobe je istrosen i povrjedjen.
                          Gasol je playoff odigrao katastrofalno cijeu seriju sa NO , a jedino 1 utakmicu i to samo 1 poluvrjeme je odigrao na nekom nivou.
                          Baynum isto ima zelje a i veoma puno talenta ,ali Jackson ne vrti za njega dovoljno akcija iz kojeg razloga neznam , u kojoj je formi ja bih minimalno 20 lopti na njega trosio ;)

Helem ima jos nade , ali poznavajuci Philla ostace tvrdoglav jer ipak ima 11 prstenova ko ce njemu pametovat , ali nemoze bit uporan i igrat u 4/4 kad se lomi igra sa "pcelama uobojicama"

Comment

• Ma Phil vise nije ni zainteresovan, pored terena stoji ( sedi ) cisto formalno, cudo je kako su i dosli u 1/2 konferencije . Mada, kao sto pre rekoh, najvaznija i osnovna stvar koju smo naucili u poslednjih par godina, nikada ne potcenjujte Lakerse!

Po trenutnom stanju formi, Heat najblizi tituli ... i nisam siguran koliko nas je mislilo da ce Dallas imati najvece sanse na Zapadu .

Comment

• Ovo se ponavlja 2006. godina finale Miami-Dallas.

Comment

• majami nece stici ni do finala konferencije

Comment

Working...
                                X