Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Atlanta igra sa mnogo vecom energijom nego Chicago, ako hoce nesto vise morace da dignu nivo odbrane pre svega, a onda i napada.

Comment

• konačno dobra partija Buzera...već je na svom proseku iz plej ofa

Comment

• D Rose

Comment

• Corver nas ubi sa onim ciglama. Konačno malo tranzicije. Rose mora da traži loptu mnooooooogo više
          This is the second most exciting indoor sport, and the other one shouldn't have spectators. ~Dick Vertleib

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
            Slusaj decko, nemoj da pravis profile bez potrebe, ja sam lepo rekao da ne pravite haos po forumu, ti si uporon nastavljao, necemo sada o tome...........
            ajde dečko pokaži mi da sam samo ja to radio, molim te. Da li ti štitiš samo one koji se tebi svide ili si pravičan prema svima. Ja te opet pitam, zbog kojeg razloga si samo mene banovao, a poznavaoca košarke i lika i djela Ljebrona nisi. Zbog čega to radiš? Dalje tvoj postupak i izigravanje nekog Boga ti ne ide, ako izigravaš moderatora ovog foruma radi taj posao kako treba da radiš, i ako banovanje važi za mene treba da važi i za drugog, jer ja prvi nisam počeo i ti to dobro znaš. Tebi očigledno smeta što se ja raspravljam sa nekim tvojim drugom ili šta ti je već.
            Ja ti kažem, a i to svi ovdje znaju, da se odmah čim se negativno iskomentariše Ljebron uskaču nekolicina super znalaca NBA-a i komentarišu, podbadaju niskim komentarima itd, i čim se istim odgovori ti dođeš i dijeliš pravdu kako su drugi prvi počeli itd.

Jel ovo forum za NBA ligu ili je ovo forum za ljubitelje Ljebrona ili njegovog tima, a drugi ne smiju ovaj tim napadati ni pod koju cijenu?
            <---------- LjEBRON JE ŠABAN

Comment

• tako je bre Derik...uh ala se napalila i publika i igrači,biće mnogo zajebano dobiti ovo

edit: bombaaaa Rouza
              Last edited by tipko1; 09-05-11, 02:07.

Comment

• Koliko god Derrick bio doktor za ove floater-e, ne trebaju mu ovi sa 4-5 metara preko dva igraca, bolje da izbaci loptu napolje na sut.
                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Da ja tebe pitam, zasto ti pises Ljebron je saban, a znas da je 80 % foruma fan navedenog ? Ja ne stitim nikoga, ja sam lepo rekao da se ne prepirete, pobrisao sam sve postove, međutim ti si nastavio da komentarises.... Niko se nije ni raspravljao dok se ti nisi pojavio i odgovorio na post Branislava i rekao kako je "Ljebron" saban i poceo da se ismejavas LBJmvpFORlife sa hopacupa.com, jesu li to bile tvoje reci ? Jesam li upozorio ? Ko je nastavio diskusiju ?
                  sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ne mogu vise idem da spavam. Ali kako mi za sada deluje Chicago ovo dobija lagano, bolji su definitivno, i odbrana je dosla na svoje. Kako je Atlanta uopste i dobila jedan mec ne znam. Pozdrav do sutra momci

Comment

• Malo Rose-a i milina Samo odbrana da proradi,i Rose da napada više i milina. Ljebron
                      This is the second most exciting indoor sport, and the other one shouldn't have spectators. ~Dick Vertleib

Comment

• Stani Kyle jebem mu mater u picku!
                        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Korver vola ne moze da ubode, Rose za sada pravo all-around.
                          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Korveru jebem te u ruku šugavu

Comment

• Jebem ti ovog Korvera idiota,uništi nas!

Teško mi dobijamo ovu. Ovi se rastrčali,Rose slab,ne ide na koš uopšte. Deng-a nigde. Odbrana slabaaaaaaa

Comment

• Ova zadnja 2 minuta lopta nece u kos, pa da ga jebes.
                                Dobro je, popravila se odbrana, ali mi se nikako ne svidja sto je JJ 6-8, moraju poceti da ga udvajaju, ocajno se snalazi kad ga brani double team.

P.S. Nemojte pljuvati bez veze po Kyle-u, koliko je samo bitnih koseva dao za nas ove sezone, samo treba malo da poradi na selekciji suta veceras.
                                sigpic

Comment

Working...