Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mozda Walton odigra neocekivano dobro...

Nije Lakers-ima toliko bitna klupa, koliko im je bitno da prva petorka pocne da igra, jer kada pogledas, osim Kobe-a su svi ispod nivoa, jedino je Bynum odigrao dobro ovu drugu tekmu, ali to jednostavno nije dovoljno. Moraju da pomognu Kobe-u.
    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
      Mozda Walton odigra neocekivano dobro...

Nije Lakers-ima toliko bitna klupa, koliko im je bitno da prva petorka pocne da igra, jer kada pogledas, osim Kobe-a su svi ispod nivoa, jedino je Bynum odigrao dobro ovu drugu tekmu, ali to jednostavno nije dovoljno. Moraju da pomognu Kobe-u.
      Walton nije ulazio u igru u poslednji par utakmica koje sam gledao(i bolje je,bilo bi jos gore).
      Gasol mekusac je najveci krivac od igraca!
      Last edited by Black Mamba 24; 05-05-11, 22:33.
      sigpic

Comment

• Ko god bude u velikom finalu sa Zapada izgubice ga i nebitno je onda da li je neka ekipa podbacila ili je prebacila.Istok je preuzeo primat!

Comment

• Pozdrav svima ;)
          Imam probleme sa netom i sa jos nekim sranjima, pa uglavnom samo Majami pratim u PlayOffu, ali malo sam ispratio ova skorasnja desavanja. Napravljen je veliki korak ka izbacivanju Bostona, potrebno je napraviti jedan brejk i finale konferencije je tu. Dakle, sve karte na trecu utakmicu, loptu prangijasima u ruke, maksimalno pritiskati Kelte i moze da se dobije. Mnogo je vazno i da Bosh dobro odigra, mada ja i dalje mislim da treba da ga trejdujemo kako god se sezona zavrsi. Jedva cekam trecu tekmu...
          Sto se tice Lakersa, nadam se da ispadaju, muka mi je od njih vise..
          Sto se tice D-Rouza i Cikaga, u PlayOffu sve slabosti mu (im) izbijaju na povrsinu. Kada se stisnu odbrane, "MVP" nije vise tako superioran. Secam se kad mi je T-Mac rekao 'Zanimljivo je pratiti nakon 0-3,jako zanimljivo" , ali ja tad nisam pretio, evo sad cu
          Dakle, dajem ruku ako nas Cikago dobije u seriji na 4 utakmice u finalu konferencije ako dodje do meca. Mislim da tu moze da padne laganih 4-1, obzirom na igru ekipa. Cikago je izbegao Majami/Boston , a tesko ce i ovu Atlantu da pregura...
          Pozdrav i navijacima Heata - Branislavu,Ljubi,Flashu,D-Wadeu, naravno da me mrzi da citam komentare, kako vi vidite ove serije, naravno Majami me najvise zanima, u ovom trenutku smo prvi favoriti za titulu, i bilo bi super kad bi izgurali Boston u sto manje utakmica, a da otpadnu i Lejkersi...

Comment

• Originally posted by delgado View Post
            Pozdrav svima ;)
            Imam probleme sa netom i sa jos nekim sranjima, pa uglavnom samo Majami pratim u PlayOffu, ali malo sam ispratio ova skorasnja desavanja. Napravljen je veliki korak ka izbacivanju Bostona, potrebno je napraviti jedan brejk i finale konferencije je tu. Dakle, sve karte na trecu utakmicu, loptu prangijasima u ruke, maksimalno pritiskati Kelte i moze da se dobije. Mnogo je vazno i da Bosh dobro odigra, mada ja i dalje mislim da treba da ga trejdujemo kako god se sezona zavrsi. Jedva cekam trecu tekmu...
            Sto se tice D-Rouza i Cikaga, u PlayOffu sve slabosti mu (im) izbijaju na povrsinu. Kada se stisnu odbrane, "MVP" nije vise tako superioran. Secam se kad mi je T-Mac rekao 'Zanimljivo je pratiti nakon 0-3,jako zanimljivo" , ali ja tad nisam pretio, evo sad cu
            Dakle, dajem ruku ako nas Cikago dobije u seriji na 4 utakmice u finalu konferencije ako dodje do meca. Mislim da tu moze da padne laganih 4-1, obzirom na igru ekipa. Cikago je izbegao Majami/Boston , a tesko ce i ovu Atlantu da pregura...
            Pozdrav i navijacima Heata - Branislavu,Ljubi,Flashu,D-Wadeu, naravno da me mrzi da citam komentare, kako vi vidite ove serije, naravno Majami me najvise zanima, u ovom trenutku smo prvi favoriti za titulu, i bilo bi super kad bi izgurali Boston u sto manje utakmica, a da otpadnu i Lejkersi...
            Pa reko' ja vec u utorak, "MVP" se sepurio necim sto mu ne pripada, ipak se odustalo od scenarija da prepusti trofej velikoj trojci Miami Heat-a, nije ispostovao dogovor...
            Los igrac, a jos gori covek!
            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by delgado View Post
              Pozdrav svima ;)
              Naravno da cemo sve samleti do kraja nemoj ni da se pitas uopste. Staracki dom je zavrsio svoje, fejk no1 seed ce mozda i puci od Atlante ako ne izmorice se u dugoj seriji, sa zapada ko god da izadje trebalo bi da izgubi mada Dallas ima klupu brrrr a OKC je atletski bolesno jak. Videcemo stojim i dalje iza svog Miami vs OKC 4-1.

Comment

• Jos uvek mislim da Boston - Miami nije zavrseno jer prednost domaceg terena znaci mnogo.. Dallas je pokazao protiv Portlanda da je prejak kuci i mislim da ce i protiv Lakersa da pokaze to. Sto se tice ostale dvije utakmice, mislim da ce biti 7 meceva.
                sigpic

Comment

• Ja u nevreme tu....ih....

Dalas do 4-0....snovi se ostvaruju...
                  Boston se vraća ako Bog da...ne bude li 2-2...gotovi su...
                  Čikago dobija seriju,ali tesno......
                  Memfis mi deluje kao da može do podviga,ali čim je Rendolf počeo da se kurči,onda gube....
                  How do you know you've found Lebron James' cell phone?

It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!

:dw::lol1: :pp:

Comment

• http://www.b92.net/sport/kosarka/ves...&nav_id=510387

Krilo Los Anđelesa Ron Artest neće igrati prvi meč u Dalasu, a treći u polufinalnoj seriji Lejkersa i Maveriksa koji vode 2-0.

Artest je u drugom meču u “Stejpls centru” faulirao beka Teksašana Hose Huana Bareu, jer ga je 24.4 sekunde pre kraja duela koji su Mavsi dobili 93:81 zakačio rukom po licu. Cuj zakacio..
                    Prilepio ga je..
                    Last edited by Kalu; 06-05-11, 07:18.
                    CZ-JK-Elton John-Diva

Comment

• jbm ti lejkerse
                      "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Originally posted by stefan12 View Post
                        jbm ti lejkerse

Najjaci post! Reputation up

Comment

• Pitam se zašto navijači Majamija na njihovom zvaničnom sajtu govore o reviziji ugovora velike trojke i dolasku Krisa Pola,koji je inače Lebronov najbolji prijatelj?????

Comment

• Originally posted by kemp View Post
                            Pitam se zašto navijači Majamija na njihovom zvaničnom sajtu govore o reviziji ugovora velike trojke i dolasku Krisa Pola,koji je inače Lebronov najbolji prijatelj?????
                            nece od tog biti nista jer uz ostanak velike trojke majami ne bi imao para za pola

Comment

• Originally posted by fer_boy View Post
                              Ja u nevreme tu....ih....

Dalas do 4-0....snovi se ostvaruju...
                              Boston se vraća ako Bog da...ne bude li 2-2...gotovi su...
                              Čikago dobija seriju,ali tesno......
                              Memfis mi deluje kao da može do podviga,ali čim je Rendolf počeo da se kurči,onda gube....
                              nazalost sada je utisak da je vreme pregazilo Boston i da sigurno majami dobija seriju, kao i jezerase ima da ih Dalas
                              dobije 4-1 , memfis-oklahoma to je jedino neizvesno sanse 50-50
                              GIFSoup

Comment

• Sigurno je da Boston nije pregazilo vreme i da ce da dobiju majami...sto se tice sto je 2-0 za majami dok se ne napravi brejk nema veze sto majami vodi...

Comment

Working...
                                X