Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by carter985 View Post
    kad je i koja tekma planirana sledeca za prenos na sk?
    Bila je najava, cini mi se Dallas-Lakers u nedelju u 21:30. ;)
    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Stigla vijest direktno iz Bostona... Prica se da KG i dalje trazi Vejda ali nikako ne moze da ga nadje

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
        Stigla vijest direktno iz Bostona... Prica se da KG i dalje trazi Vejda ali nikako ne moze da ga nadje
        Naci ce ga....A onda je Heat gotov

Comment

• Originally posted by WhiteEagle View Post
          Naci ce ga....A onda je Heat gotov
          Ja mislim da ni KG licno ne veruje u to a ne ti

Comment

• http://www.sportklub.info/vest.php?i...ace :facepalm:
            Last edited by Vule_89; 04-05-11, 15:44.

Comment

• Gde mogu da skinem Majami-Boston???

Comment

• Originally posted by kemp View Post
                Gde mogu da skinem Majami-Boston???
                http://torrents.thepiratebay.org/636...31.TPB.torrent

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
                  Stigla vijest direktno iz Bostona... Prica se da KG i dalje trazi Vejda ali nikako ne moze da ga nadje
                  KG got OWNED ... twice . For more information, just take a look at MVP's signature

Comment

• Originally posted by ЕлБиЏеј View Post
                    KG got OWNED ... twice . For more information, just take a look at MVP's signature

Comment

• Ajde ajde to je tek 2:0 ima jos da si igra, kad bude vise Shaq-a manje BBD-a (nadam se) svasta moze biti

Danas ocekujem pobede Lejkersa i Cikaga cak razmisljam da ih vezem sa Vasingtonom i Detroitom u NHL i da bude $$$

Comment

• Originally posted by Ray Ray View Post
                        Ajde ajde to je tek 2:0 ima jos da si igra, kad bude vise Shaq-a manje BBD-a (nadam se) svasta moze biti
                        Debelinja ce da bude makar Shaq igrao ili ne ... zasto ? Ne'am pojma . Da mi je znati ko je njega stavio u izbor za 6th man . Ali naravno, Doc prepoznaje njegove "vrline" kao korisne i on se tu pita najvise, dzabe mi kakimo .

Comment

• Hteo sam da stavim 20 e na Atlantu, nadam se da se necu prevariti.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by ЕлБиЏеј View Post
                            Debelinja ce da bude makar Shaq igrao ili ne ... zasto ? Ne'am pojma . Da mi je znati ko je njega stavio u izbor za 6th man . Ali naravno, Doc prepoznaje njegove "vrline" kao korisne i on se tu pita najvise, dzabe mi kakimo .
                            Ni meni nije jasno, covek je bukvalno velika masa beskorisnosti, kad je sam moze pogoditi sa poludistance, moze da napravi neki skok u odbrani i to je to od vrlina, a mane... Pojedinci imaju teoriju da su Doc i BBD u emotivnoj vezi, sto bi objasnilo mnogo toga

@Reise Ja sam na kraju igrao Hakwkse sa hendikepom 9, mislim da ce Bullsi dobiti ali manje od 9.

Comment

• Možda ispadnem budala,ali miriše mi na 0-2 večeras na istoku!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                                Bila je najava, cini mi se Dallas-Lakers u nedelju u 21:30. ;)
                                znaci nece vise biti boston-miami, sem ako ne dodje do 7 tekme?

a stos tice ove serije, ne treba zaboraviti da je nba pre svega show i da ce ovo da ide u 7 tekmi, zato sacuvajte sekiraciju za 7 tekmu, ovo sve je fake i zamazivanje ociju

Comment

Working...
                                X