Originally posted by carter985
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Playoffs 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
-
Originally posted by Ray Ray View PostAjde ajde to je tek 2:0 ima jos da si igra, kad bude vise Shaq-a manje BBD-a (nadam se) svasta moze biti
Comment
-
Originally posted by ЕлБиЏеј View PostDebelinja ce da bude makar Shaq igrao ili ne ... zasto ? Ne'am pojma . Da mi je znati ko je njega stavio u izbor za 6th man . Ali naravno, Doc prepoznaje njegove "vrline" kao korisne i on se tu pita najvise, dzabe mi kakimo .
@Reise Ja sam na kraju igrao Hakwkse sa hendikepom 9, mislim da ce Bullsi dobiti ali manje od 9.
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostBila je najava, cini mi se Dallas-Lakers u nedelju u 21:30. ;)
a stos tice ove serije, ne treba zaboraviti da je nba pre svega show i da ce ovo da ide u 7 tekmi, zato sacuvajte sekiraciju za 7 tekmu, ovo sve je fake i zamazivanje ociju
Comment
Comment