Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Ljuba90 View Post
    E kakav si ti fan LeBron emile kad to ne znas

Comment

• Hahhahhah sto se istripovao pacovak hahhahah

Comment

• Sedi 1

Comment

• Demonstracija sile LeBron-a i ekipe !!

Ne znam sta da radim sad, sutra skola, umoran sam.. a gledao bi OKC samo tako

Comment

• LeBron ih zgazio,Wade odlican,Bosh solidan...Drago mi je da se moje prognoze nisu obistinile

Comment

• Idemo do finala!
              GO HEAT

Comment

• Ajde matorci kapija, da vas ne vidim vise.

Comment

• Ajd laku noć treba ustati za fax

Comment

• Metla!!!!!!!

Comment

• nananana nananana hey hey goodbayyyyy , nananana nananana hey hey goodbayyyyy , Boston , bili ste moj favorit za istok a sad idete pecati 90% , male su sanse da se vratite

Comment

• Evo i mene ljudi zbog problema sa netom odgledao samo cetvrtu cetvrtinu,al barem sam video deo kada Majami lomi utakmicu u svoju korist.Rondo svojim sutevima doprineo porazu Seltiksa i samo neka tako nastavi.
                        Bravo za Majami...navijam za njih u ovoj seriji jer ako budu igrali u velikom finalu imace prednost domaceg terena u odnosu na gejkerse.
                        Ja ostajem neutralan za utakmicu OKC-Memphis.Neka pobedi bolji.

Comment

• Cestitke svim vernim majamijasima...
                          Ali nije kraj...

Comment

• Ma ti si Ljubo maler samo takav, sve kontra od onog sto kazes. Nikad pogoditi.
                            Kako glupo izgubljena utakmica, kod rezultata 80:80, losa selekcija napada (citaj onaj debeli baletan), i ode sve u propast.
                            Mada kad se pogleda statistika, razlika je samo u slobodnim bacanjima, 10 bacanja vise za Miami.
                            Sve u svemu, zasluzena pobeda, vodili su celu utakmicu, odoleli napadima, i na kraju dobili. Onaj "napucani" je bio sjajan u drugom delu. A Wade pred kraj prvog dela

Serija se seli u TD Garden, videcemo sta ce dalje da se desava.
                            Last edited by Bledi; 04-05-11, 03:46.

Comment

• Originally posted by Bledi View Post
                              Ma ti si Ljubo maler samo takav, sve kontra od onog sto kazes. Nikad pogoditi.
                              Kako glupo izgubljena utakmica, kod rezultata 80:80, losa selekcija napada (citaj onaj debeli baletan), i ode sve u propast.
                              Mada kad se pogleda statistika, razlika je samo u slobodnim bacanjima, 10 bacanja vise za Miami.
                              Sve u svemu, zasluzena pobeda, vodili su celu utakmicu, odoleli napadima, i na kraju dobili. Onaj "napucani" je bio sjajan u drugom delu. A Wade pred kraj prvog dela

Serija se seli u TD Garden, videcemo sta ce dalje da se desava.
                              Pa desiće se pobeda Hita za 3-0 u seriji!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Trebalo bi da se vrati u sastav(vec jednom) Sakil O'Nil.Tako heatovci, nemojte misliti da je serija gotova i da ce biti metle.
                                Od sada slusam samo espn, oni samo znaju kada ce igrati Sakil O'Nil.Na netu vidim samo dezinformacije.
                                Odvalise ovi iz Memphisa Perkinsa.

Comment

Working...
                                X