Originally posted by Ljuba90
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Playoffs 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Evo i mene ljudi zbog problema sa netom odgledao samo cetvrtu cetvrtinu,al barem sam video deo kada Majami lomi utakmicu u svoju korist.Rondo svojim sutevima doprineo porazu Seltiksa i samo neka tako nastavi.
Bravo za Majami...navijam za njih u ovoj seriji jer ako budu igrali u velikom finalu imace prednost domaceg terena u odnosu na gejkerse.
Ja ostajem neutralan za utakmicu OKC-Memphis.Neka pobedi bolji.
Comment
-
Ma ti si Ljubo maler samo takav, sve kontra od onog sto kazes. Nikad pogoditi.
Kako glupo izgubljena utakmica, kod rezultata 80:80, losa selekcija napada (citaj onaj debeli baletan), i ode sve u propast.
Mada kad se pogleda statistika, razlika je samo u slobodnim bacanjima, 10 bacanja vise za Miami.
Sve u svemu, zasluzena pobeda, vodili su celu utakmicu, odoleli napadima, i na kraju dobili. Onaj "napucani" je bio sjajan u drugom delu. A Wade pred kraj prvog dela
Serija se seli u TD Garden, videcemo sta ce dalje da se desava.Last edited by Bledi; 04-05-11, 03:46.
Comment
-
Originally posted by Bledi View PostMa ti si Ljubo maler samo takav, sve kontra od onog sto kazes. Nikad pogoditi.
Kako glupo izgubljena utakmica, kod rezultata 80:80, losa selekcija napada (citaj onaj debeli baletan), i ode sve u propast.
Mada kad se pogleda statistika, razlika je samo u slobodnim bacanjima, 10 bacanja vise za Miami.
Sve u svemu, zasluzena pobeda, vodili su celu utakmicu, odoleli napadima, i na kraju dobili. Onaj "napucani" je bio sjajan u drugom delu. A Wade pred kraj prvog dela
Serija se seli u TD Garden, videcemo sta ce dalje da se desava.
Comment
-
Trebalo bi da se vrati u sastav(vec jednom) Sakil O'Nil.Tako heatovci, nemojte misliti da je serija gotova i da ce biti metle.
Od sada slusam samo espn, oni samo znaju kada ce igrati Sakil O'Nil.Na netu vidim samo dezinformacije.
Odvalise ovi iz Memphisa Perkinsa.
Comment
Comment