Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by carter985 View Post
    a stos tice ove serije, ne treba zaboraviti da je nba pre svega show i da ce ovo da ide u 7 tekmi, zato sacuvajte sekiraciju za 7 tekmu, ovo sve je fake i zamazivanje ociju
    Ima i toga...

Comment

• u 94% slucajeva ekipa koja vodi 2-0 prodje. Boston's Big 3 do sada nisu imali iskustva sa 0-2 nikada! LBJ i D-Wade nikada nisu izgubili seriju u kojoj su vodili 2-0.

Ne lozite se Boston je ispao.

Comment

• Pa jel ima i u NBA bas takvog namestanja utakmica?

Comment

• Sto stavise u 2 utakmicu, jel misle oni na nas bre!! Sad cu Sternu poruku da posaljem da regulise to

Comment

• Ljudi, planira li neko da gleda Dalas-LA veceras iliti sutra ujutro u 4:30? Kakvo pakleno vreme, dosad je skoro svaka utkmica Dalasa bila u to gadno, gadno vreme. :/

Comment

• Originally posted by Marion31 View Post
              Ljudi, planira li neko da gleda Dalas-LA veceras iliti sutra ujutro u 4:30? Kakvo pakleno vreme, dosad je skoro svaka utkmica Dalasa bila u to gadno, gadno vreme. :/
              Malo porazmislis i shvatis u kojoj su casovnoj zoni i ta dam! I da gledacemo hvala bogu

Comment

• heatovci nemojte se radovati pre vremena,ima jos da se igra

Comment

• Originally posted by trigger View Post
                  heatovci nemojte se radovati pre vremena,ima jos da se igra
                  Hahaha, e, ja sam tu skroz neutralan, ali imam neki osecaj da ce Boston da se vrati i da ce biti neizvesno do samog kraja. Nece se Boston predati, ubedjen sam.

Comment

• Originally posted by trigger View Post
                    heatovci nemojte se radovati pre vremena,ima jos da se igra
                    Bice gotovo nakon Boston-a

Metla se smesi, jos Pierce i Pacov povređeni...

Salim se, bice jako zanimljivo, pogotovo me zanima kako Boston namerava da zaustavi James-a i Wade-a.
                    Last edited by D-Wade; 04-05-11, 22:59.
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• ne verujem da boston moze da se vrati posle 2:0,i koliko god ne volim miami mislim da ce da uzmu titulu ove sezone

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                        u 94% slucajeva ekipa koja vodi 2-0 prodje. Boston's Big 3 do sada nisu imali iskustva sa 0-2 nikada! LBJ i D-Wade nikada nisu izgubili seriju u kojoj su vodili 2-0.

Ne lozite se Boston je ispao.
                        pitacu te opet za tu statistiku kad miami ispadne

Comment

• Originally posted by carter985 View Post
                          pitacu te opet za tu statistiku kad miami ispadne
                          Dream on

Comment

• Nema ni 0,00000001 % sanse da Miami ispadne!

Comment

• Ne treba se prerano radovati, ako napravimo barem jedan brejk u ova naredna 2 meca, e onda mogu da kazem bye bye Celtics

Comment

• Originally posted by dusan1610 View Post
                                Ne treba se prerano radovati, ako napravimo barem jedan brejk u ova naredna 2 meca, e onda mogu da kazem bye bye Celtics
                                Boston je istorija...GO Memphis!!

Comment

Working...
                                X