Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ima li zivih, ovaj mislim budnih? Dalas krenuo dobro protiv LA, dobio 1. cetvrtinu.. Napad funkcionise fino, odbrana jaka; samo nek nastave ovako do kraja i bice dobro cini mi se. Uf, zasra 2 napada zaredom ovaj Haywood, ali zato sjajan u odbrani.. Go Mavs!

Comment

• Opa, lepa prednost za Dallas... Ukljucicu se ja malo kasnije, mada cisto sumnjam da cu uspeti da ispratim do kraja, zato mi se i ne gleda.
      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Evo k'o da si izmalerisao, sad LA umanjio prednost! Salim se, naravno.. Kobe krenuo da sipa, valjda ce moj miljenik uspeti da ga primiri.. Uf, kad vidim da Pedja stane da cuva Odoma, mrak mi padne na oci..

Comment

• jao gluposti mogu vratitit replay da vide jel bio pokusaj za 2 ili 3 p ali nemogu onda ponistiti odluku jer su bili koraci sad su nas ostetitli , prvo tehnicka Artestu nizasta , a sad Kidd-u 3 slobodna a bili koraci

Comment

• Legendo, kako brane Dirk-a?
            Mislim, vidim da ga je sad uzeo Lamar, ali ko ga je cuvao od pocetka, Gasol ili Ron?
            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Smenjuju se na Dirku Odom, Gasol i Artest.. Sad pred kraj ga je malo vise uzimao Artest, ali je igrao previse jako i zaradio 2 licne cini mi se.. Ma ne moze mu Artest nista; nema duzinu, vise se oslanja na snagu, ali nema je dovoljno da ga izgura bas daleko od kosa.. Nego problem Dalasu postaje Bynum i ofanzivni skokovi.. Valjda ce se to popraviti u 2. poluvremenu. Srecom, napad i dalje klizi.

Comment

• U zadnja 3 napada apsolutno kriv Bryanta , igrao sve do tada IZVANREDNO , sjedio je na klupis kada je Dallas otisao na +8 , kada se vratio , odlicne akcije , odlicni cut-ovi , a onda posto je nabio dobar % suta , kao sad imam kredita i potpuno bez akcija zapucao 3 napada i sva 3 fulio :roll: bez da je isao prema kosu sve jump shot-ovi :roll:
                A GAsol je posebna prica 18 mil $ a manje produktivnosti nisam odavno vidio :roll: ili je povrjedjen ili je u svom svjetu , nigdje onog Gasola iz proslog playoff-a , postao je vrlo prosjecan igrac :roll:

Comment

• Bynum je X factor za LA, to sam i rekao jos pre pocetka serije. Moze igrati na postu protiv Chandler-a all night long, a da se ni ne oznoji. Ipak, Haywood mu pravi malo vise problema jer je snazniji.
                  Odgledao sam zadnja 3 minuta poluvremena, Artest se dobro "rve" sa Dirk-om bez lopte, ali kada je ovaj primi to je lagana egzekucija.

EDIT: Kobe, a sta ja da kazem za ono nase govno od 80 miliona?

EDIT 2: Ahahaha, kakav fail Stevenson-a.
                  sigpic

Comment

• Stevenson legenda, pogadja trojku od table i dize 3 prsta, kaze Kerr (u sali, naravno) da bi to trebalo da bude tehnicka.

Comment

• Traljav pocetak drugog poluvremena i jednih i drugih, ako nista dobra stvar za LA sto se Gasol bar malo pokrenuo.
                      Treba Dirk sto vise da izvlaci Gasol-a spolja i da igra 1 na 1, nema sanse da ga ovaj brani na perimetru.
                      sigpic

Comment

• Neverovatan je Dirk.. Kad svi imaju period krize i promasuju, taj covek ne posustaje... Kucu bih stavio da ce onaj svoj mid-range fade away da pogodi u bilo kom momentu, samo ako uspe da sutne preko defanzivca.. Sa koliko samo osecaja on baca u svakom trenutku. Malo cudno su odigrali sad Lejkersi, ispromasivali se dosta, narocito iz reketa.

Comment

• Evo posla za T-Mac-a ;) , nisam vidio igraca jos a mu Lakersi nemogu nista cccc, mislim frajer se ni ne umara jednostavno miss mach za lakerse koga god da stave na njega , mislim Paul jest sam dobio lakerse u one dvije pobjede ali se toliko istrosio da je onda poslije tih pobjeda radovno igrap vrlo slabo , Dirk ono standardno .

Comment

• LA igra mnogo traljavo i neodgovorno... Bynum prvu loptu dole pod kos dobio tek u zadnjem napadu u cetvrtini, 0-11 cini mi se za 3, lopta se kretala kako treba tek u nekoliko poseda, sad vec mislim da su u problemu...
                            A, za Dirk-a jednostavno nemaju pravog cuvara, pisao sam vec o tome, jedino Odom moze koliko-toliko da mu parira. Zato mu nadimak Dirkenstein i pristaje savrseno, stvarno je ono cold blooded cudoviste.
                            sigpic

Comment

• Boze sacuvaj sramote , 13 p u 3/4 , poslije 16 p u 4/4 prosle utakmice mislio sam da ne moze gore. Pa igramo protiv Dallasa a ne protiv Chicaga

Comment

• Pred sam pocetak ove serije je bio clanak na nba sajtu o Dirku i kako ce se LA izboriti s njim.. I pominjali su da je jedan od najtezih igraca za cuvanje ikada. Nisu preterali ni trunke, Dirk to upravo dokazuje.

Comment

Working...
                                X