Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by trigger View Post
    kad bi najurili ovog d antonia i doveli duleta vujosevica dominirali bi ligom narednih 10 godina .al njima je lakse promeniti ceo tim nego jednog trenera
    mislis ko sto je dominirao i sa cska-om?

Comment

• Originally posted by carter985 View Post
      Ne, misli kao sto je dominirao sa Partizanom. Dovedose coveka u vezu sa stecajnom mafijom ni krivog ni duznog.

Comment

• Originally posted by carter985 View Post
        ne,nego sa partizanom.a nisam ni znao da je bio otisao u cska mora da se nije dugo zadrzavao
        Last edited by .....; 20-04-11, 10:45.

Comment

ne,nego sa partizanom.a nisam ni znao da je bio otisao u cska mora da se nije dugo zadrzavao
          pa znas kako... reci cu ti samo da dule vujosevic ugovor od 3 godine odradi za 3 meseca, pa ti sam zakljuci koliko se zadrzao
          Last edited by carter985; 20-04-11, 11:16.

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
            Boston-NY, pobeda Boston-a. Moze biti "gusto" ali mislim da NY nema tu sta puno da trazi. Ako se pogleda statistika medjusobnih susreta u zadnjih 5 sezona, NY je samo jednom uspeo da dobije u Boston-u. Uz to je Boston ove sezone drugi najbolji domacin Istoka odmah posle Chicago-a, dok je NY u gostima sa negativnim skorom.
            Dallas-Portland, pobeda Dallas-a. Verovatno tezak okrsaj ali mislim da Dallas pobedjuje. Takodje u zadnjih 5 sezona, Portland je samo jednom uspeo da dobije Dallas na strani i takodje ima u gostima negativan skor.
            Orlando-Atlanta, najneizvesnije. Atlanta ne lezi Orlandu nikako, znaju kako da igraju protiv njih, medjusobno su se pobedjivali i kod kuce i na strani, a zadnje 4 utakmice je dobila Atlanta. Voleo bih da pobedi Orlando.
            Citiracu samoga sebe jer lepo je biti u pravu, a i da pokazem da statistika ne znaci ipak samo puke brojeve. Nadam se da ce se i sve ostale prognoze koje sam dao obistiniti.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
            sigpic
            RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
            - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
              Chikago igra sutra cini mi se

a veceras gledamo OKC-Denver
              To sam skontao cim sam iskljucio komp i lego u krevet.
              Veceras pauziram, prate se druga sportska desavanja.;)

Postoji mogucnost da Djinobili propusti vecerasnju utakmicu protiv Memfisa i ne bi me cudilo ako bude 2:0 bude za Memfis pod uslovom da ne igra Djinobili.
              Aflalo sigurno propusta vecerasnji mec protiv Oklahome, dok Loson je pod znakom pitanja.

Comment

• Ove sezone Memphis nikako ne lezi Spurs-ima...jeste da ovima ne igra Manu,ali treba uzeti u obzir i ne igranje Rudy Gay-a,iako ga ovi dobro menjaju pogotovo u odbrani,gde su mozda postali i jaci,ali u napadu su izgubili sirinu.
                sigpic

Comment

• sigpic

Comment

• Last edited by Black Mamba 24; 20-04-11, 12:12.
                    sigpic

Comment

• sigpic

Comment

kad bi najurili ovog d antonia i doveli duleta vujosevica dominirali bi ligom narednih 10 godina .al njima je lakse promeniti ceo tim nego jednog trenera
                        Ma nema sanse da bi on kod njih imao autoritet, mnogo veci treneri ne mogu izaci na kraj sa zvezdama kao sto je Melo. ;)

Dule jeste odlican trener, ali za Evropu.

A, po mom misljenju, Boston igra jako slabo, pobedili su jedva Knicks-e kod kojih je igrao samo Melo, Amar'e kao da nije igrao, samo je proveo 17 minuta u igri, tako da Celtics-i ne igraju nista posebno. Peđa ipak ukopao Portland.
                        Last edited by D-Wade; 20-04-11, 12:23.
                        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ne znam za vas, ali ja jedva cekam veceras Denver @ Oklahoma.. Prvi mec je bio atomski, ocekujem nista manje u drugom.. OKC mora da pronadje trecag coveka u napadu, inace im se ne pise dobro, Perkins takodje mora mnogo bolje protiv Nene-a..
                          Ako ne bude igrao Manu, bice vrlo nezgodno za Spurs-e, mada ocekujem da ipak ne mogu da izgube 2 kod kuce.. Ipak, moje simpatije su na strani Memphis-a i neverovatnog Z-Bo-a

Fakerse necu ni da gledam, dobijaju veceras lagano ;)

Comment

• Vidim da svi pisu kako Spurs-ima nedostaje Manu, ali i Memphis-u nema Pederka, koji je podivljao u prvoj tekmi sa Spurs-ima ove sezone.

Ali, i bez njega ce Memphis proci dalje, Z-Bo ce ih pojesti kao u prvoj tekmi.
                            Last edited by D-Wade; 20-04-11, 13:18.
                            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• E ja ću Fakerse da gledam od meraka,nadajući se još jednoj pobedi Hornetsa.
                              Ništa nije nemoguće.Pol i kompanija imaju vetar u leđa,znaju sad kako treba i zasigurno neće izgubiti tako lako.
                              Ali teško da će Gasol opet odigrati očajno kao i u prvoj utakmici,tako da sudbina LA zavisi od njega.
                              Od Pola očekujem da i večeras uneredi Fišera,ali smaram da to neće biti presudno.

Gasol će odigrati dobro,čim sam ga juče gledao u seriji.
                              Čovek se oprobao u tim vodama,izgledao je moćno.
                              How do you know you've found Lebron James' cell phone?

It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!

:dw::lol1: :pp:

Comment

• http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-...mnogo-talenata
                                Midžo Dumars...prisetih se kad je ovako dolazio da vidi Darka.
                                Baš bih voleo da Veseli završi u Detroitu,imao bi tamo pristojnu minutažu.
                                A po bilansu pobeda i poraza,trebalo bi da biraju u top 10,gde će svakako i Veseli.
                                Negde se i poklapaju,recimo da bi ga Detroit mogao uzeti od 7. pa do 15 . mesta na draftu..

Znam da je off,ali Detroit je Detroit !
                                How do you know you've found Lebron James' cell phone?

It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!

:dw::lol1: :pp:

Comment

Working...
                                X