Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evo ko su Kelti i sta je jebeno iskustvo! KG celu utakmicu ne moze vola da ubode, a onda na time-out-u Doc odredjuje upravo njega da uzme sut 19sec pre kraja meca i pri vodjstvu NYK +1. Naravno, on pogadja, a onda odigra odbranu za pobedu! E tako se igra PO!
    Svaka cast Kelti!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
    sigpic
    RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
    - 4xMVP -

Comment

• Orlando i dalje ocajno sutira za 3, ali znatno bolje igraju odbranu nego u G1... J-Rich i Turkoglu ih nema nigde, ako se pojave moze Magic da uzme i jednu u Atlanti... Howard zivotinja

Comment

• Originally posted by delgado View Post
        Koliko su imali srece ...
        Pa ne znam bas koliko je tu srece...

Comment

• Za J-Rich se ne brinem.Proradice njega sut u seriji.;)
          A od Turkogla ocekujem da se ispromasuje al zato ce da ima punoa sistencija.

Comment

• Meni se cini da je Pirs malo silovao,u trenucima kada su imali cini mi se +7 u poslednjoj cetvrtini...

Comment

• Duvajte ga sudije, Howardu sudili 4 i 5 presmesne znaci... kakva sprdnja znaci, ja ne verujem.. :@

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                Sta ovde nije ozbiljno? Pa fantasticna tekma,ljudi ginu po terenu,debela beba zavrsava u 10-om redu na tribinama

ajde Knicksi,ako je neko zasluzio,to ste vi

Odusevljen sam njihovom igrom veceras,odusevljen!
                Ovi iz Bostona su ozbiljni,vidi se,ali ne verujem kako su ispustili prednost...

Comment

• Znaci, sudije vratile Hawkse u igru, ovo je smesno sta oni sude... Ajde Hedo, pogodi nesto, MOLIM TE !!

Comment

• Kako je uvali brat Hedo

Comment

• JASON RICHARDSON!!!!!!!!!!!!!!!! Ajde breeeeeeeeeeeeeeeeee

Comment

• Turkoglov kos odlucujuci.
                        Da ta nije usla bilo bi svasta.

Comment

• polako vreme da se predje na POR-DAL
                          http://i1180.photobucket.com/albums/...g?t=1298387143

Comment

• Bice ovo super uzbudljiva serija, sad je bitno za Magic da kako znaju i umeju vrate seriju u Orlando sa makar 2-2...
                            Samo jos jednom da se poklonimo Dwight-u, 33pts, 19rebs !!!

P.S. Drustvo, ja cu Dalas i Portland gledati iz kreveta, tako da budite mi pozdravljeni, do sutra ;)
                            Last edited by Partizan_ale; 20-04-11, 03:16.

Comment

• Ala se ovo oduzilo.Zavrsite vec jednom neko mora da spava.
                              Portland vodi posle prve cetvrtine sa 2 poena razlike.Gledao bih Portland, ali treba da se naspavam kako bih veceras gledao Cikago.
                              Laku noc.

Comment

• Chikago igra sutra cini mi se

a veceras gledamo OKC-Denver

Comment

Working...
                                X