Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kako je Big Z izgubljen

Comment

• Zameni Iglauskasa debilu jedan vise sta treba da se desi da bi se dozvao pameti moronu jedan nasminkani!!! I objasni igracima da se u gostima juri sut a ne igra unutra jer neces dobiti svaki faul. Budalo jedna nesposobna.

Comment

• Ne uzbudjujte se navijači majamija.Dobijamo laganica.

Comment

• Originally posted by Kapiten22 View Post
          Zameni Iglauskasa debilu jedan vise sta treba da se desi da bi se dozvao pameti moronu jedan nasminkani!!! I objasni igracima da se u gostima juri sut a ne igra unutra jer neces dobiti svaki faul. Budalo jedna nesposobna.
          Ti se bas uziveo

Comment

• Vodili su ovi i sa +10 pa na kraju izgubili, bez brige opet ce.
            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
              Ti se bas uziveo
              Ti nisi bas bistar momak izgleda

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                Kakva je ovo smejurija, Hansbrough razvali Rose-a po ruci, sudije ne sviraju nista.
                Izgleda da moramo ovo veceras da izgubimo, izbrojao sam 6 neverovatnih sudijskih odluka koje nemaju veze s vezom. (ja koji se ne zalim na sudije osim kad bas, bas, bas ocajno rade svoj posao)
                Bio bi i red vala..
                Ako cemo pravo,Indijana je zasluzila brejk u Cikagu,ali Korver i njegovi sutevi....
                Ako i veceras resi on,onda ce biti ono....
                How do you know you've found Lebron James' cell phone?

It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!

:dw::lol1: :pp:

Comment

• Boozer...svaki komentar je suvisan

Comment

• Ja razumem da si suter i da ne radis u sustini nista drugo ali celog zivota igras kosarku jel moguce da ne umes ni loptu da vodis!

P.S. Ajde bre odbrana, ajde! GO HEAT!

Comment

• Derricku dosadilo vise da ga biju

Comment

• Fosteru, jebem li ti majku ja u picku tvoju, veca si propalica od onog vanzemaljca iz bostona!!!
                        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by Kapiten22 View Post
                          Ti nisi bas bistar momak izgleda
                          Nisam, samo ni ja a verovatno ni ostali forumasi se ne osecaju lijepo kad neko misli da smo mi Erik Spoelstra i da nas napada njegov mrzitelj ;)
                          Phila nocas ima srece sa sutevima, mada Miami i ne igra bas neku zavidnu odbranu... Bosha kao da nema veceras...

Comment

• Fila ima 60 posto,a Majami 35 šut za 2 poena.I pored toga vode samo sa 8 razlike!Ubiće ih Majami kad ih krene šut!

Comment

• kunem li ti majku fostere kretensku.. da Bog da obolovo, krme jedno smrdljivo.. treću utakmicu zaredom pravi ove kretenske faulove na Roseom

Comment

• Ajde bre zaigrajte, sta ste se sada nasli zajebavati jebem vas u glavu, ajde bre !!!!
                                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Working...
                                X