Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ljebron je šaban

Lijepo ja kažem Derik Rouz je MVP, iako je Ljebron najljepši i ima najljepšu frizuru i bradicu, i ima ubitačni mid faking rejndž šut, sve se to može provjerit na hopacupa kom, Derik je zasluženo MVP.
    Pozdrav od mene poslije duže pauze
    Mogu reći samo da ako Lejkersi ne preokrenu seriju u svoju korist da ću se duboko razočarati jer sam sanjao da ću napokon gledat replay čikaga i lejkersa u finalu, inače Dalas je baš zajeban u ovaj plej of, posebno zbog dobre partije onog Čendlera, koji kao da je vaskrsno ove sezone.

Ljebron ima najljepše patike u cijeloj NBA ali najljepše i opet je on sav najbolji
    Fuck the capitalism!!!
    Sa Srbijom uvijek, pod Srbijom nikad!!!
    Koja je razlika između fudbalera i nogometaša? Fudbaleri igraju za PARTIZAN, a ovi za zvjezdicu.

Comment

• Ljudi, moze mala rekapitulacija, ukljucujem se i ja u prenos...
      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Dirk i Terry cepaju, odoh ja na spavanje, laku noc!

Comment

• Lejkersi kao i obično, do pred sam kraj utakmice kad se useru u sebe i svoju igru
          Fuck the capitalism!!!
          Sa Srbijom uvijek, pod Srbijom nikad!!!
          Koja je razlika između fudbalera i nogometaša? Fudbaleri igraju za PARTIZAN, a ovi za zvjezdicu.

Comment

• Ne mogu da izdrzim u pm, preumoran sam...

Valjda ce LA pobediti, bar da serija bude zanimljiva do kraja.
            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
              Ljudi, moze mala rekapitulacija, ukljucujem se i ja u prenos...
              Upali Kobe i Odom brzo u faulove u prvoj 1/4 ni jednog niti drugog nema ko da pokrije onda Dalas napravio neki mini seriju i od tada drze mada evo LAL se vraca. Sta znam cini se da Dalas igra lagano...

Comment

• Pedja ne moze da se pokupi...

Comment

• Pocinje...

Comment

• Kako Lejkersi igraju bolje kad ne sili Brajant...Ali sudije kako ostetise Dalas malopre

Comment

• Izgledaa da La vraca jedan brejk.....Igraju jako dobro....
                      How do you know you've found Lebron James' cell phone?

It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!

:dw::lol1: :pp:

Comment

• Koliko samo Fil urla na Gasola....Ne moze vise da trpi njegove greske.

Comment

• Pedja Stojakovic...

Comment

• Covece,kako ih je vratio....Alal mu vera.Sad Teri i Dirk da ih dovrse....

Comment

• Sto je naj tuznije Dallas nas nije pobjedio nego sami sebe :roll:

1. utakmica prospes 16p prednosti , tu je sve pocelo , totoalna nezainteresovanost ....
                              2. utakmica sutamo 10% za tricu i 50% za slobodna nemoze ista donjeti
                              3. utakmica imas +8p na 5-6min do kraja i to prospoemo :roll: , Fisher sa TO , mrtvi Peja je totoalno nadigrao u tim trenuticima Odoma i ofanzivno i defanzivno , a tu je i 5 faul Baynuma koji je prerastao Gasola i Odoma ,, Gasol koji je licio na "spice cadet" zamjenio je Radmanovica u ulozi pogubljen i u napadu i odbrani , ispadaju mu lopte na driblingu i on vraca na vrh reketa na 5-6 sec do kroja napada i onda taj neko moze ili sutat tricu sa 8m ili 1-2 driblinga pa opet sut preko ruke sa poludisrance , helem jest da su nas malo sudije prcale , ali ipak smo sami sebe pobjedili i uvjek BOLJI tim ide dalje u seriji na 4 pobjede , izgleda da smo talentom pali i Dallas je bolji tim :!:

dodatak:

Derek Fisher je izgubio ovo na kraju 3 kljucne greske na 2 min do kraja:

1. Nije izrotirao na J Terry-ju i ovaj ostao sam u cosju za 3p i bum 91-89 za Dallas

- u medju vremenu Kobe nema lopte :roll: L Odom zavrsava 2 napada preko Peje i fula , Nowitzky na drugoj strani za 93-91

2. Onda kljucni momenat , Peja puca za 3p fula Gasol I Odom bez trunka eforta neko kod Dallasa izbija za novi napad :roll: i onda kada je isticao napad na 93-91 20 sec do kraja Fisher se totalno bezpotrebno zalece na Terry-ija ko fil da mu izbije a da ga nije dirao istekeao bi napad :roll:

3. Ubacivanje lopte nakon TO +4 Dallas , Kodd vuce Kobe-a sudije nesviraju faul , Fisher se okrece odomu koga cuva Merion baca loptu previse visoko i Odom je prstim salje u aut i tu je game over jer je Dallas izvsrat izvodjac slobodnih (Nowitzky i Terry)

Nemogu da vjerujem da Kobe nije imao lopte na 2 min do kraja :roll: , neracunam onda na kraju kada je na par sec do kraja zapucao dva pokusaja za 3p :roll:

Comment

• Bravo Pedja! Spasio si sinoc Dalas svojim trojkama. Nije mi nimalo zao sto sam jutros ustao kao vampir u 3:30h. Peja i Dalas do titule!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X