Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Veceras ocekujem da Durantula zapali Memphis

40+ koseva

Comment

• Originally posted by Reise View Post
      Blizi se finale izmedju Memphisa i Atlante.

In your face Stern!
      Haha, nekima od nas bi to mozda bilo extra zanimljivo, al' gledanost u Americi bi bila smesna, oni su ipak drugacija sorta... Samo nek' je bal, to smo videli u zakucavanjima na All Star-u.
      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Vlado dobrodosao na forum

Comment

• hvala! zasto mi se ne vidi slika?
          sigpic

Comment

• Svima se smučilo više finale LAL-Boston

Najveća fora bi bila upravo to finale Memphis-Atlanta ali to je naučna fantastika!

Memphis prolazi u duelu sa Thunder-ima, Z-Bo i ekipa su u strašnom naletu, mislim da ne može Oklahoma da ih zaustavi...
            IO NON RUBO IL CAMPIONATO
            ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
            C'E SOLO L'INTER

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
              @Kobe Bryant, ne obaziri se matori, razumemo svi sta pises, tako da opusteno... ;)

@MVP, jos jednom spomenes te jebene nagrade, ovaj put cu ja da te banujem.

Vidim da je i LA izgubio svoj prvi mec i da ih je Dallas oduvao u poslednjoj cetvrtini, vise nema lakih serija, a ja tu ocekujem po jedan brejk na obe strane i trijumf LA-a u 7 utakmica.
              Mene samo zanima je l' igrao Dallas zonu i kako se LA snasao protiv nje ako su je igrali uopste naravno?
              Banovaces ti mene kad budem skakao svima po glavi kad Majami osvoji

Comment

• Vlado,ti si namestio profil sliku,a sad moras i avatar sliku ako zelis da se vidi prilikom tvojih postova ;)

Comment

• Originally posted by Krle View Post
                  Svima se smučilo više finale LAL-Boston

Najveća fora bi bila upravo to finale Memphis-Atlanta ali to je naučna fantastika!

Memphis prolazi u duelu sa Thunder-ima, Z-Bo i ekipa su u strašnom naletu, mislim da ne može Oklahoma da ih zaustavi...

Ovo govoris na osnovu jedne utakmice protiv OKC-A?

Ili kontas isto na partije Mem protiv SA?

Comment

• A, jebe mi se sto je osvojio MVP titulu, ne mogu nigde da iskopam sta mu je sa clankom.
                    Mada rekao je sinoc da nije nista posebno, al' sto je sigurno sigurno.
                    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Govorim uopšteno za Memphis. U strašnom su naletu, imaju igru na nivou celog tima (pravu hemiju u ekipi) i predvodi ih otkrovenje PO Z-Bo. Oklahoma ima Durantulu i Westbrook-a, sada im se i Ibaka pridružio dosta dobro po učinku ali Memphis je nezadrživ.

Kad su mogli da izbace toliku jaku i iskusnu ekipu poput SA mogu i Oklahomu da izbace. Ali gube u finalu Zapada najverovatnije, bilo da je protivnik LAL ili Dallas.
                      IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                      ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                      C'E SOLO L'INTER

Comment

• Btw, moze li neko da poveruje da je Booz stavio Smoove-a na poster!?

sigpic

Comment

• Pedja 10 poena, bravo za Dalas!

Comment

• Wow, Kobe sinoc od 29 suteva, nijedan nije pokusao blizu kosa!
                            Najblizi mu je bio sa 11 feet-a, odnosno neka 3.5 metra...
                            sigpic

Comment

• Negde na MONDU sam naleteo na put do ovog foruma, pa posto mi deluje kao zanimljiv reko' da se pridruzum. Pozdrav svima

Da ne pricam o ovome sto je zavrseno, to ste garant izvakali vec, nego o ovome veceras. Sto se tice OKC - MEM mislim da ce OKC dobiti mec iz prostog razloga sto se u Play Off tesko gube dva vezana meca kuci kada imate prednost domaceg terena. Mada me OKC ne impresionira, KD odlican ali Westbrook zna da ima jako lose utakmice, nekada siluje pa ga krene nekada siluje pa nista, u svakom slucaju za PG premalo asistencija u odnosu na broj gresaka. MEM sa druge strane odlican u play off-u, Z-BO fantastican, Gasol takodje iznenadjujuce dobar. Nisam verovao u njih ni protiv San Antonia, jos kad su onako glupo izgubili 5. mec mislio sam gotovi su, ali svaka im cast i mislim da imaju sansu protiv OKC iako su ovi sigurno favoriti!

Sto se tice MIA - BOS, ocekujem 6 ili 7 meceva. Kljucna stvar za Miami je da osim Big 3 jos neko da da svoj doprinos kao Jones u prvom mecu. Sto se tice Bostona, za njih je bitna igra klupe, ako klupa ne napravi minus kada prva petorka odmara imaju veliku sansu. U prvom mecu Boston je bio ocajan gotovo citavu utakmicu, a opet su bili koliko toliko blizu, zato i pored svega mislim da su blagi favoriti ako nista onda zbog pobednickom mentaliteta i iskustva.

Eto toliko za moj prvi post nadam se da ce ih biti jos

Comment

• Originally posted by Ray Ray View Post
                                Negde na MONDU sam naleteo na put do ovog foruma, pa posto mi deluje kao zanimljiv reko' da se pridruzum. Pozdrav svima

Da ne pricam o ovome sto je zavrseno, to ste garant izvakali vec, nego o ovome veceras. Sto se tice OKC - MEM mislim da ce OKC dobiti mec iz prostog razloga sto se u Play Off tesko gube dva vezana meca kuci kada imate prednost domaceg terena. Mada me OKC ne impresionira, KD odlican ali Westbrook zna da ima jako lose utakmice, nekada siluje pa ga krene nekada siluje pa nista, u svakom slucaju za PG premalo asistencija u odnosu na broj gresaka. MEM sa druge strane odlican u play off-u, Z-BO fantastican, Gasol takodje iznenadjujuce dobar. Nisam verovao u njih ni protiv San Antonia, jos kad su onako glupo izgubili 5. mec mislio sam gotovi su, ali svaka im cast i mislim da imaju sansu protiv OKC iako su ovi sigurno favoriti!

Sto se tice MIA - BOS, ocekujem 6 ili 7 meceva. Kljucna stvar za Miami je da osim Big 3 jos neko da da svoj doprinos kao Jones u prvom mecu. Sto se tice Bostona, za njih je bitna igra klupe, ako klupa ne napravi minus kada prva petorka odmara imaju veliku sansu. U prvom mecu Boston je bio ocajan gotovo citavu utakmicu, a opet su bili koliko toliko blizu, zato i pored svega mislim da su blagi favoriti ako nista onda zbog pobednickom mentaliteta i iskustva.

Eto toliko za moj prvi post nadam se da ce ih biti jos

Dobrodosao i odlican post za pocetak

Comment

Working...