Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lakersi se valjda vrate, a za Bullse sam gotovo siguran da ce moci ovo da srede, samo ako se Rose-u ne pogorsa ona povreda.

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
      Lakersi se valjda vrate, a za Bullse sam gotovo siguran da ce moci ovo da srede, samo ako se Rose-u ne pogorsa ona povreda.
      Sto me boli mnogo uvo da l ce da srede sto se mene tice nek izgube 4-0 ionako su dobili dve nagrade od kojih jedna nezasluzeno ali da ne otvaram temu Sve najgore Bulsima od mene, nece Mac da se ljuti rivalstvo je ovde veliko
      Last edited by LBJmvpFORlife; 03-05-11, 10:41.

Comment

• Post je jako kvalitetan i čovek je u pravu,posebno za ovo :
        ' Kod +16 na pocetku 3/4 su stali da igraju , nesta pucaju trice , a centri nemogu poziciju izgraditi , ma fuj
        Mislim NIKO nije igrao odbranu, a Artest i Baynum jedni od najboljih protiv NO, su bili jedni od najlosiji , Gasol 1 poluvreme extra u drugom covjek ispario, Chendler ga izljepio i izgurao ko pitu .'
        Last edited by Black Mamba 24; 03-05-11, 13:37.
        How do you know you've found Lebron James' cell phone?

It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!

:dw::lol1: :pp:

Comment

• Originally posted by fer_boy View Post
          Čini mi se da ovo svi razumemo !

Post je jako kvalitetan i čovek je u pravu,posebno za ovo :
          ' Kod +16 na pocetku 3/4 su stali da igraju , nesta pucaju trice , a centri nemogu poziciju izgraditi , ma fuj
          Mislim NIKO nije igrao odbranu, a Artest i Baynum jedni od najboljih protiv NO, su bili jedni od najlosiji , Gasol 1 poluvreme extra u drugom covjek ispario, Chendler ga izljepio i izgurao ko pitu .'
          Igrali bi oni odbranu ali Dirka ponekad cuvati ne mozete i onda on skupi odbranu ostanu za 3 sami igraci koji ne mase i to je to. Kao sto sam i rekao Dirk je kljuc svega. Kobisa ce da igra pa ce da igra a Dirka ako sacuvaju to je to ako en bice krvi i bilo je

Comment

• http://www.nba.com/2011/news/feature...s=iref:nbahpt1

Kako fotografija Jana Veselog lepo izgleda na nba.com...nadam se da ćemo je čeće viđati...
            How do you know you've found Lebron James' cell phone?

It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!

:dw::lol1: :pp:

Comment

• Jel ima prenos 2. utakmice mia bos na sport klubu

Comment

• http://sports.espn.go.com/nba/playof...=5-on-5-110503

Evo sta kazu strucnjaci.

Comment

• Ako Atlanta bude šutirala onako i drugu utakmicu,osvojiće titulu do kraja,a ne seriju sa Bulls-ima! Pa neverovatno. Još Rose je imao "slabo" veče,kao i ostali manje više,a ovi ... Na stranu što navijam za Chicago,zaista mislim da Atlanta ne može da ponovi onakvu partiju,pogotovu JJ,i da ćemo ih proći u 6. Pozdrav svima
                  This is the second most exciting indoor sport, and the other one shouldn't have spectators. ~Dick Vertleib

Comment

• Ma nema teorije da se Hawksi raspucaju u ovom stilu jos jednom u toku serije. Ali to je jedini nacin da pobede Bullse, uz ogromnu dozu srece .
                    Ovo sto je Joe radio sinoc nije neko preterano iznenadjenje, ali ostatak tima je imao neverovatno vece .
                    Ni Derrick nije specijalno igrao, sto je jos jedan od mnogo razloga za poraz Bikova . Ako bude bio u normalnom "D modu", Hawksima se zaista lose pise .

Comment

• Propustio sam sve prve meceve, jebao me prvi maj i spricer -.-

Memphis ocigledno ne zna za dosta, veceras jako bitan mec, da vidimo sta mogu kao odgovor da ponude KD i Thunder..
                      I Boston @ Miami ce veceras biti dobra kosarka, i to kako dobra.. Jedva cekam da vidim odgovor KG-a i Pierce-a na agresivnost Miamia iz Game 1 .

Atlanta moze da dobije eventualno jos jedan mec, tesko vise od toga.. Mavs-i imaju sve moje simpatije i podrsku da eliminisu glupe Fakerse, to je jedina serija gde bas ono navijam za nekoga, tj protiv nekoga

Comment

• Nisam gledao utakmicu ali se slazem donekle sa kritikama na racum Phila.Toliko puta me je iznervirao zbog toga (kasno trazi time-out) u ovoj sezoni da je to neverovatno, i ranije je,ali ove sezone posebno.Koji mu je kurac?U onom dokumentarcu Kobe doin' work Bryant kaze da to Jackson radi kako bi ih naucio da se sami izbave iz takvih situacija,to je O.K. ali u regularnoj sezoni,pa cak nije ni u regularnoj na kraju ako je borba za neku poziciju.Sto to radi u Play-Offu,u polufinalu protiv Dallasa!?!

Rekao sam da ce u obe serije na Zapadu,ali sada isto mislim i na Istok,nakon 4 utakmice rezultat biti 2-2 i da ce svaka ekipa uzeti po jednu pobedu kod kuce i jednu u gostima.Mozda to ne bude slucaj samo sa Bostonom,ali verujem da hoce.
                        Last edited by Black Mamba 24; 03-05-11, 13:32.
                        sigpic

Comment

• Molim Boga da mi ne iskljuce net danas da odgledam najbolju PO seriju...a od sutra je tu vec net od 3mb

Comment

• Meni juce povecali net sa 4mb na 6mb

Comment

• Neke prognoze za veceras? OKC dolazi u hendikepu

Comment

• Mislis hendi na Memphis?!?

Veceras dolazi hendikepi i na MEM i na BOS.Mozda i ja odigram nesto,nisam mesec dana.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X