Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gran Premio bwin de España 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ja nisam frojd,ali znam sta znaci izviniti se i priznati gresku...to tvoj pulen nikada nece moci,a i nezna za to..trebalo bi na njegovom of.sajtu postaviti neku kritiku od strane fanova..:P,mozda se i nauci necemu..
    Originally posted by Hurricane View Post
    A ti kao znas kako on misli i da li bi usao u garazu i rekao "sorry", ko si ti Frojd. U nijednom postu nisi napisao kako je mogao Rosi to bolje i bezbednije, nego si se uhvatio za to njegovo izvinjenje. Vidi se da sve sudis subjektivno. Jos kazes mali je on, pa nije on Mika Kalio pa tako da pricas. Na kraju ce biti da je Stoner kriv i za Rosijev pad...
    sigpic

Comment

• Originally posted by Hurricane View Post
      @LL mozda se zezao, ali ne bi Stoner poceo da se bije , a i lepse bi ispalo da je lepo skinuo kacigu i otisao, a imao je dovoljnjo vrmena
      Mogao je dok je isao ka Boxu al jbg ko zna sto je njemu tada prolazilo kroz glavu u svakom slucaju, postupio je ljudski. CS ima razloga za nervozu ne pomaganje redara, Rossi ga oborio sve to utice na njegov konacni stav. Nadam se da ce obojica sjesti u Estorilu pruziti ruke jedno drugome i onda na stazu nastaviti rat
      [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

• Comment

• Comment

• Siguran sam da ce se situacija smiriti do Estorila, a tada cemo videti ja mislim najpakleniju trku, a iskreno se takvoj i nadam
            Jedini nacin da postanes mudriji je da nadmudris mudrijeg protivnika.

Comment

• Vec sam napisala da je Stoner sa pravom ljut.Izgubio je dragocene bodove. Rosi je mogao i do pobede, da nije bio toliko nestrpljiv.
              Ali, to je trka, desava se. To sto je Stoner kazao Rosiju, ne mislim da je uvredljivo. Jednostavno, posle svega, bilo bi nenormalno da nije bar malo "ujeo" Rosija.
              Uostalom, i to je deo ovog sporta.
              Ja sam fan Rosija, ali svi koji govore da je Stoner mali, kao covek ili vozac, grese. Stoner je izuzetan talenat, vozac, mnogo bolji i od Lorenca, samo bi trebalo da se mentalno sredi.
              Da podje Lorencovim stopama, rad sa psiholozima.Sigurno bi to dalo rezultate.

Comment

• Originally posted by Rossini View Post
                ja nisam frojd,ali znam sta znaci izviniti se i priznati gresku...to tvoj pulen nikada nece moci,a i nezna za to..trebalo bi na njegovom of.sajtu postaviti neku kritiku od strane fanova..:P,mozda se i nauci necemu..
                A Stoner nije "moj pulen", nego sam ja njegov fan. A on nikad, kazes, nece priznati gresku i izviniti se jer nema potrebe niti je i imao, a ako ima prilike ispitacemo tvoj sud. Ne krivim Rosijevu gresku, ali me nervira sto si se ti uhvatio, pored svih detalja, za to izvinjenje. Zar nemas nista pametnije da kazes za Rosijveu voznju... I samo forsiras, on je covek, on je covek, Stoner nije. Ajde bre...
                Last edited by Hurricane; 03-04-11, 18:50.

Comment

• Originally posted by vesna8.11 View Post
                  Vec sam napisala da je Stoner sa pravom ljut.Izgubio je dragocene bodove. Rosi je mogao i do pobede, da nije bio toliko nestrpljiv.
                  Ali, to je trka, desava se. To sto je Stoner kazao Rosiju, ne mislim da je uvredljivo. Jednostavno, posle svega, bilo bi nenormalno da nije bar malo "ujeo" Rosija.
                  Uostalom, i to je deo ovog sporta.
                  Ja sam fan Rosija, ali svi koji govore da je Stoner mali, kao covek ili vozac, grese. Stoner je izuzetan talenat, vozac, mnogo bolji i od Lorenca, samo bi trebalo da se mentalno sredi.
                  Da podje Lorencovim stopama, rad sa psiholozima.Sigurno bi to dalo rezultate.
                  Po cemu je bolji od Lorenca?
                  sigpic

Comment

• za Rosijeve voznje se ne prica i ne pametuje...one se gledaju!!
                    Originally posted by Hurricane View Post
                    A Stoner nije "moj pulen", nego sam ja njegov fan. A on nikad, kazes, nece priznati gresku i izviniti se jer nema potrebe niti je i imao, a ako ima prilike ispitacemo tvoj sud. Ne krivim Rosijevu gresku, ali me nervira sto si se ti uhvatio, pored svih detalja, za to izvinjenje. Zar nemas nista pametnije da kazes za Rosijveu voznju... I samo forsiras, on je covek, on je covek, Stoner nije. Ajde bre...
                    sigpic

Comment

• Ne bih rekao da je Stoner bolji od Lorenca ali nikad ne bih rekao ni obratno mislim da sada u motogp-u stvari stoje 3 na vrhu 3 razlicite masine i 3 jaka vozaca vise ne znash koji je bolji od kojega u kojoj trci. Mislis da ce Stoner da izdominira Jerez poslije treninga a ono Rossi pravi najbrza vremena a Lorenco pobjedjuje. Stvari jednostavno tako stoje ova 3ica su trenutno najbolji.
                      [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

• Originally posted by Rossini View Post
                        za Rosijeve voznje se ne prica i ne pametuje...one se gledaju!!
                        Opise se voznja, bila je inpresivna dok nije pao i pokupio, ni krivog ni duznog, Stonera. Ali nema veze, nema rasprave ovde, samo povuci potegni. Cucemo se posle Estorila...

Comment

• Originally posted by L. Lawliet View Post
                          Ne bih rekao da je Stoner bolji od Lorenca ali nikad ne bih rekao ni obratno mislim da sada u motogp-u stvari stoje 3 na vrhu 3 razlicite masine i 3 jaka vozaca vise ne znash koji je bolji od kojega u kojoj trci. Mislis da ce Stoner da izdominira Jerez poslije treninga a ono Rossi pravi najbrza vremena a Lorenco pobjedjuje. Stvari jednostavno tako stoje ova 3ica su trenutno najbolji.
                          Slazem se, da su trenutno sva trojica najbolja

Comment

• Veci talenat, ne znaci i bolji vozac. To su cinjenice. Mada bih se slozila sa LL--trenutno su njih trojica koji su ispred svih.
                            Mozda sam se pogresno izrazila u proslom postu.Izvinjenje.

Comment

• Originally posted by vesna8.11 View Post
                              Veci talenat, ne znaci i bolji vozac. To su cinjenice. Mada bih se slozila sa LL--trenutno su njih trojica koji su ispred svih.
                              Mozda sam se pogresno izrazila u proslom postu.Izvinjenje.
                              Pa ne znam po cemu je veci talenat?Jedino mozda sto je odlicno vozio taj Dukati koji Lorenco nije imao ni prilike da vozi.

Inace,jel prizeljkuju ljudi ovde njihov medjusobni duel za pobedu?To nismo nikad gledali.
                              sigpic

Comment

• ..nazalost Kejsija,nije tu samo Rosi..(ovog puta je Rosi bio u pitanju),tu je kao planina veliki Horhe!!!treba je preskociti!!a na kraju krajeva dobro je za gp sto je sve ovako ispalo..pisacemo se jos na ovu temu,sezona je duga..ja sam samo rekao,a to i tvrdim(sve sto sam napisao za Kejsija,kakav je vozac,covek i sampion,mada i corava koka ubode po neko zrno,kao Niki recimo..)da je tako..doci ce kraj i ovog sampionata,a tada verujem da ce te promeniti misljenje o tom vozacu..imao je on takve zalete poslednjih godina mnogo...
                                Last edited by Rossini; 03-04-11, 19:14.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X