Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gran Premio bwin de España 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jeste da nije kriv ali da pretpostavimo da se nije promenio i da nije nista naucio iz ranijih sezona.Onda bi to znacilo da ce sebi postaviti cilj da prosto mora da pobedi da bi ostao u trci za titulu iako su prosle 2 trke.Znaci sam sebi stavlja pritisak i vrlo lako moze doci do pada ili greske koja ce ga kostati nekoliko pozicija.A ukoliko se promenio onda cemo videti sta ce biti,zato je on meni najveca enigma.
    sigpic

Comment

• posle laguna seca-e 2008. stoner nije hteo da pruzi ruku rossiju i rekao mu je da ce mu pokazati sta je trkanje, a zatim je pao 2 trke zaredom i the doctor je uzeo titulu....ovo danas posle jerez-a me na to podseca

Comment

• ..da je dobar vozac,jeste..da je veliki,nije..i nikad nece biti veliki vozac.. setite se njegovih sezona u dukatiju,valjda vam je jasno...ovaj seo i drugu trku vozio za pobedu..napisao im je doktor recept u dukatiju..terapija polako deluje..
        Originally posted by Andrea Rossi-Maniac #46 View Post
        Ja se moram nadovezati na ovu pricu...

E,ovako...Rossi je samo dokazao koliki je covjek,jer naravno da je bio spreman i na kritike,provokacije i sto-sta jos kad je krenuo da se izvini Stoneru...sigurno je da nije ocekivao da ga Stoner doceka rasirenih ruku i da mu cestita... Svaka cast Rossiju...jer koliko god da je izgubio,na kraju dana je dokazao koliki je on zapravo covjek...Neko ko je najvise izgubio je Stoner...da nije kriv...hmmmm...to necu da kazem...jer,svi znamo da Stoner ne umije da stane....u onom trenutku kada ga je Rossi obisao i poceo polako da se zatvara Stoner je trebao , u neku ruku, da se povuce...tj. da smanji gas i koliko-toliko prikoci...da je to uradio- bio bi na podijumu... A ono sto je Stoner rekao Rossiju,mene kao Rossijevog navijaca to i nije zaboljelo...zasto? Zato sto shvatam Stonera,shvatam njegov bijes, i rekao je ono sto je u tom trenutku mislio...Iz svega vidjenog danas,mogu da kazem nesto slicno sto je Stonre rekao Rossiju(''...tvoj talenat su nadmasile tvoje ambicije...'') E,pa...i Stonerov talent je nadmasio njegov ponos... Stoner je kvalitetan vozac,ali ima jednu veeeeeeeliku manu-kad izvuce maksimum iz motora,on bi jos...tu manu je imao u Ducatijevom timu i prenio je na Hondu...svi znamo da je Stoner zbog toga prosle sezone cesto zavrsavao van staze,kao i prethodnih sezona...
        sigpic

Comment

• Ovo danas se ne moze porediti sa Lagunom. Tamo je Stoner sam sebe izbacio.Osim toga, ne treba zaboraviti da je Stoner izuzetan vozac.
          Uostalom, to i Rosi priznaje.Njegov problem je sto sve mora da bude idealno. Ne voli bilo sta sto iskace iz sablona.
          Osi toga, sada vozi Hondu, kaja je mnogo laksa za voznju od Dukatija, tako da je prerano otpisivati Stonera. Bice on tokom cele sezone opasan protivnik.
          Naucio je i on nesto tokom ovih godina, sasvim sam sigurna u to.

Comment

• Originally posted by narzion View Post
            posle laguna seca-e 2008. stoner nije hteo da pruzi ruku rossiju i rekao mu je da ce mu pokazati sta je trkanje, a zatim je pao 2 trke zaredom i the doctor je uzeo titulu....ovo danas posle jerez-a me na to podseca
            Tako nesto sam i ja pomislio.
            [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

• Originally posted by Rossini View Post
              ..da je dobar vozac,jeste..da je veliki,nije..i nikad nece biti veliki vozac.. setite se njegovih sezona u dukatiju,valjda vam je jasno...ovaj seo i drugu trku vozio za pobedu..napisao im je doktor recept u dukatiju..terapija polako deluje..
              Naravno da nije veliki,bar ne koliko Rossi...i to nikad nece biti...ne zelim da omalovazavam nijednog od njih...ali Rossi je devetostruki sampion svijeta,mislim da to dovoljno govori o tome kakav je vozac...
              I naravno da postoji sansa da se osvoji i deseta...nema potrebe da ga iko otpisuje... Rossijeva karijera jos nije gotova,i nece biti jos dugi niz godina....
              A da im je napisao recept....naravno da jeste,i kao sto si rekao-polako pocinje da djeluje... ;)

Un Nome...Un Mito...UNA LEGGENDA... VR|46

Comment

• ja se slazem sa andreom i rossinijem
                nije me iznervirala stonerova izjava,jer je izgovorio glupost,a i ne leze mu takve stvari.kad rosi hoce nekoga da isprovocira,on to radi na pravi nacin i pogodi uvek gde treba,to mu jednostavno lezi.a stoner je ispao smesan
                don't be scared homie
                sigpic

Comment

• setite se svi ovoga, a ko nije gledao neka to uradi sada
                  http://www.youtube.com/watch?v=lboSRZT2XxI

Comment

• ma nije on smesan,on je zalostan..a na kraju,siguran sam da ce se u to mnogi uveriti..pogotovo posle ove trke i ovog sampioanata..ma bio je zalostan posle svakog sampionata!!!!sto zbog rosija,sto zbog horhea..a novi klinci,gaze li gaze(npr.simonceli)..
                    Originally posted by denia_el View Post
                    ja se slazem sa andreom i rossinijem
                    nije me iznervirala stonerova izjava,jer je izgovorio glupost,a i ne leze mu takve stvari.kad rosi hoce nekoga da isprovocira,on to radi na pravi nacin i pogodi uvek gde treba,to mu jednostavno lezi.a stoner je ispao smesan
                    sigpic

Comment

• Originally posted by denia_el View Post
                      ja se slazem sa andreom i rossinijem
                      Da,to je to...
                      Rossi i kad isprovocira uradi to kako mu ,u neku ruku,dolikuje...a ne da pljune na samog sebe,kao Stoner...
                      Nisam ni ocekivala da Stoner pruzi ruku Rossiju...ali sad nesto razmisljam o tome...sta bi bilo da je zaista to uradio i jos rekao samo:
                      ''...IT'S OKAY!''
                      Ne samo da bi i on dokazao da je veliki covjek,vec bi i mi,Rossijevci, na njega gledali nekako drugacije...Zar ne?
                      Jer,ne vidim razlog za one njegove rijeci upucene Rossiju...Pa nije ga Rossi namjerno izgurao sa staze...da je Stoner ostao na stazi,mozda bi kasnije pao...s' obzirom na to koliko sili svoj motor,to ne iskljucujem kao drugi konacni ishod trke...samo ne znam ko bi mu onda bio kriv...

Comment

• Originally posted by Andrea Rossi-Maniac #46 View Post
                        Da,to je to...
                        Rossi i kad isprovocira uradi to kako mu ,u neku ruku,dolikuje...a ne da pljune na samog sebe,kao Stoner...
                        Nisam ni ocekivala da Stoner pruzi ruku Rossiju...ali sad nesto razmisljam o tome...sta bi bilo da je zaista to uradio i jos rekao samo:
                        ''...IT'S OKAY!''
                        Ne samo da bi i on dokazao da je veliki covjek,vec bi i mi,Rossijevci, na njega gledali nekako drugacije...Zar ne?
                        Jer,ne vidim razlog za one njegove rijeci upucene Rossiju...Pa nije ga Rossi namjerno izgurao sa staze...da je Stoner ostao na stazi,mozda bi kasnije pao...s' obzirom na to koliko sili svoj motor,to ne iskljucujem kao drugi konacni ishod trke...samo ne znam ko bi mu onda bio kriv...
                        I da ovim je Stoner dokazao kakav je covjek...nazalost...

Comment

• Originally posted by narzion View Post
                          setite se svi ovoga, a ko nije gledao neka to uradi sada
                          Mnogo dobra trka... kao i Katalonija 2009...
                          Da Rossi nije izgubio kontrolu nad prednjim krajem motora...sigurno je da bi imali slicnu borbu...
                          Ali,pred nama je jos mnogo trka...tacnije,16...blizi se Laguna Seca...To ce biti zanimljivo gledati...kao i San Marino,Mugello...ma,citava sezona ce biti zanimljiva...to sigurno!
                          I Stoner iz duela sa Rossijem ne moze da izadje kao pobjednik...
                          Last edited by Andrea Rossi-Maniac #46; 03-04-11, 17:34.

Comment

• bravo narzion..o tome ja pricam..nemoze covek da prihvati poraz,bilo koje vrste..kengur jednom,uvek kengur!
                            Originally posted by narzion View Post
                            setite se svi ovoga, a ko nije gledao neka to uradi sada
                            Last edited by Rossini; 03-04-11, 17:35.
                            sigpic

Comment

• ovako broji Kejsi,ovako...: 1,2,3,4,5,6,7,8,9...ma mnogo je to za njega....bolece ga glava..
                              sigpic

Comment

• da damarco je luda sta drugo ocekivati,ucio je od najboljeg
                                a stoner..sto se mene tice,njegova prica je zavrsena jos posle osvojene titule.mislim,on je jos tu i bice jos dugo,ali jednostavno nije rodjen za legendu
                                Originally posted by Rossini View Post
                                ma nije on smesan,on je zalostan..a na kraju,siguran sam da ce se u to mnogi uveriti..pogotovo posle ove trke i ovog sampioanata..ma bio je zalostan posle svakog sampionata!!!!sto zbog rosija,sto zbog horhea..a novi klinci,gaze li gaze(npr.simonceli)..
                                don't be scared homie
                                sigpic

Comment

Working...
                                X