Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gran Premio bwin de España 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by meca View Post
    ljudi ajde malo mucnite glavom oko polemike kako je Stoner vozio ovaj dukati prosle godine i uzimao neke pobede pa jeste ali tada honda nije bila ni blizu ovako dobrom motoru a sada su svi razvili svoje masine jedino je dukati ostao isti tacnijee LOS!!!! Motor mora da se menja kompletno a nema sumnje da to Rossi i njegov tim mogu malo strpljenja pa cemo komentarisati za mesec dana nadam se dosta drugacije!!!!!! Jos jedna stvar nicije pobede ja ne omalovazavam daleko od toga da se moze reci da je bilo ko od njih los vozac ali mozete li zamisliti Rossija na toj hondi danas?!!!!!!
    Ja izbjegavam obicno price sto bi bilo kad bi bilo al ima istine. Rossi je prosle godine pobjedjivao i na kraju sa losim ramenom a Honda je jednostavnija mnogo od Ducatia. Stoner je prosle godine uzimao pobjede al prosle, ove godine motor je kako priznaju isti kao prosle i nije bilo revolucionarnih promjena na njemu.
    [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Zanimljiva trka u 125cc.Samo mi je zao sto je Fabel na kraju pao, jer mislim da je vise zasluzio pobedu od Terola.
      Bilo bi fenomenalno da ga je pobedio, posto je ovaj opet poceo sa starim nacinom propustanja protivnika.
      Neki bas imaju srece.

Comment

Malo je falilo pa da mu se olupa o glavu propustanje (i zao mi je sto nije), mislim da su Fabela totalno poremetili i izbacili iz ritma zaostali vozaci... Odlicno drugo mesto za Folgera...
        Kakav start Smita u Moto2...
        A. D. poslao sam ti link za prenos na pp

Comment

Originally posted by djuz View Post
          Malo je falilo pa da mu se olupa o glavu propustanje (i zao mi je sto nije), mislim da su Fabela totalno poremetili i izbacili iz ritma zaostali vozaci... Odlicno drugo mesto za Folgera...
          Kakav start Smita u Moto2...
          A. D. poslao sam ti link za prenos na pp
          a meni? a meni?
          "If we dont see us, we will hear us!"

Comment

GRANDE ANDREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! NEDODIRLJIVI!!!! NADMOĆNI!!!!

Da li je neophodno da bude brz na treninzima? NE!
            Da li je neophodno da se dobro kvalifikuje? NE!
            Da li je neophodno da ima najbrzi motor? NE!
            DA LI NEKO MOZE DA GA ZAUSTAVI? NE!

Comment

Grande Andrea Inded
              Odlicno je vozio, odlican stil po kisi!
              [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Iannone je danas drzao cas! Svaka cast, maestralno, sampionski...
                B.Smit me prijatno iznenadio, prva sezona u moto2...
                A sada spektakl, nadam se u reziji DR

Comment

Izvanredna trka.Janone, pa sa razlogom je stavio potpis--ludi Dzo. Takvi vozaci i cine ovaj sport tako uzbudljivim.
                  Zao mi je Markeza, bas nema srece. Ipak, dobro je da nije povredjen. Nadam se da ce ubuduce sve biti bolje i da vise nece imati ovakvih incidenata.

Comment

ne znate sa kojim osmehom pratim sve ove vase komplimente upucene Andrei...kao meni da su upuceni

Comment

Pa vecina nas, bar ja tako mislim, navijaju za Janonea.
                      Tako, mogu samo reci--Janone do titule!!!!!!

Comment

Andrea Janone, Bredli Smit
                        Odlicne trke, malo sam se iznervirao zbog Markeza, ali baksuz nije mogao mogao nista, u pogresno vreme na pogresnom mestu, sto rece Vesna, bitno da nije povredjen. A sad slag na torti.

Edit: Pocinje jako da mi se svidja Maverik Vinjales, bice nesto od tog momka, ima jos mnogo vremena.
                        Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Ovaj Lorenco ima srece koliko je tezak!!!

Comment

A nasi komentatori baksuzi nevidjeni salim se...Zao mi je Simoncelija i Stonera, Lorenco ne zasluzeno prvo mesto.....Ducati sve bolji...
                            Riding a race bike is an art - a thing that you do because you feel something inside.

Comment

Originally posted by Pablo View Post
                              Ovaj Lorenco ima srece koliko je tezak!!!
                              Ajde sreco,mozes ti to i bollje.Zdaj se semalo!!!
                              Last edited by Djuka99gp; 03-04-11, 14:48.

Comment

Nije zasluzio da pobedi ali je dobro dosla ova pobeda,Rosi me je bas iznenadio i svaka cast za njega.Zao mi je zato sto je pao.
                                Aaaaaaaaa....ne Bene...

Comment

Working...
                                X