Announcement

Collapse
No announcement yet.

Komentatori pod lupom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jax Teller
    replied
    To je sigurno taj, radi "manje" tekme. Čini mi se da je jedno vrijeme radio Argentince.

Leave a comment:

• Tarantula®
    replied
    Nisam gledao utakmicu, al predpostavljam da je Ranko Čabarkapa. On radi "manje" ekipe.
    Ovi ostali što komentarišu Špansku ligu (Višković, Plavšić, Lončarević i Živković) su pretežno rezervisani za top ekipe.

Leave a comment:

• Jax Teller
    replied
    Ovaj komentator sto upravo prenosi Betis-Sporting stvarno zaslužuje sve pohvale.
    Informacije na mjestu, bez suvisnih komentara, podigne ton glasa kada je potrebno..
    Ako neko zna kako se zove?

Leave a comment:

• Marija81
    replied
    Tenis pratim od kada znam za sebe,sećam se i AO kada se igrao na travi (kako Višković komentariše fudbal ne mogu da ocenjujem jer ne pratim), ali nikada nisam čula da jedan komentator izgovori tako nešto.
    Dragooon otprilike sam i ja htela da dodam u svom postu - naročito u ovoj atmosferi, raznim spekulacijama i sl.
    Zapravo ono što mi najviše smeta je što se u poslednje vreme i ne pripremi za meč, pa se ne dese samo lapsusi (kao kada pobrka braću Zverev i sl.) već i pogrešni podaci kako o turniru, tako i o igračima na terenu, zatim neumesni komentari, priča u toku poena i td.

Leave a comment:

• Dragooon
    replied
    Originally posted by Marija81 View Post
    Smisao nikako nije isti. Ali poštujem da imaš drugačije mišljenje. Meni je zvučalo vrlo neprikladno.

Marija81, smatram da si u pravu: "Smisao nikako nije isti...", dotični komentator "ne radi na sebi" i ima česte slične ispade (daje sebi previše za pravo tokom komentarisanja, najčešće "bukvalno" nekontrolisano); pogotovo to nije prikladno u vreme kada se u svetu tenisa vodi polemika o "vršljanju kladionica & nameštanju mečeva & sl...", pa bi komentatori trebalo da vrlo pažljivo odmeravaju šta i kako pričaju. Naravno, među ljubiteljima sporta (i tenisa) ima dosta onih koji su površni, pa im je sve svejedno (ili im je "poenta ista"): Dakle, "nije svejedno"!

Leave a comment:

• Marija81
    replied
    Smisao nikako nije isti. Ali poštujem da imaš drugačije mišljenje. Meni je zvučalo vrlo neprikladno.

Leave a comment:

• Урош94
    replied
    Си озбиљна? Смисао и поента те две реченице је исти, нереално је да неко буде толики буквалиста.

Leave a comment:

• Marija81
    replied
    Originally posted by Урош View Post
    Зашто?
    Šta zašto? Pa nije rekao "deluje kao da mu se ne igra..." već "On kao da neće da pobedi". Pa ko neće da pobedi, a izađe na teren?! Pri tom zvučalo je kao daoptužuje igrača ( u ovom konkretnom slučaju Čilića) kao da namerno gubi.

Leave a comment:

• Урош94
    replied
    Зашто?

Leave a comment:

• Marija81
    replied
    Za Nebojšu Viškovića da obrati pažnju na "umesnost" , ako mogu tako da se izrazim, svojih komentara. Upravo prenosi meč Hasea i Čilića i izgovara rečenicu
    On kao da neće da pobedi...
    Neprikladno i neumesno zaista.

Leave a comment:

• Jax Teller
    replied

Leave a comment:

• mkulis
    replied
    Originally posted by Tarantula View Post
    Negledaš ti utakmice na OBN. Šta ti je mučenje sa Sabahudinom Sašom Vugdalićem.
    Hahaha pogledam tu i tamo. Sasa je legenda, s njim je svaka utakmica show al ga shvacam jer i nije profesionalni komentator. Uglavnom kad gledam LP imam 2 izbora: HRT i OBN . Ako je na HRTu Stjepan Balog obavezno prebacujem na OBN jer mislim da mi s Balogom ni finale LP ne bi bilo zanimljivo dok sa Sasom i Adisom bilo koja utakmica nece bit dosadna al stvarno cujem mnogo gluposti od Sase al mi je drag covjek
    Last edited by mkulis; 25-01-16, 14:48.

Leave a comment:

• Tarantula®
    replied
    Pročita samo što objave mediji, u ovom slučaju predhodnih dana su stalno pisali o Jamesovim izlascima i Ronaldovim odlascima u Maroko.

Leave a comment:

• anonymousHD
    replied
    Nebojša je najgori mogući komentator na Sport Klubu. Kakve gluposti valja trenutno, tokom utakmice Betis - Real Madrid, to nije humano. Ne znam kako mu uopšte daju više da komentariše nogometne utakmice. Ovo je dno dna. Isto trač partija.
    Prvo priča o Ronaldu i njegovim odlascima u Maroko. Ronaldo je samo jednom otišao i to tokom pauze koju su imali igrači i što je najgore, pa čak ni Badr Hari, kod kojeg navodno prema Nebojšinim rečima ide svaki vikend, ne bude u Maroku, jer čovek trenira u Holandiji. Ronaldo svaki vikend ide, a svaku noć postavlja slike sa svojim sinom, s kojim je non stop.
    Drugo, James i noćni provod po Madridu. Kakav noćni provod? Momak oženjen, ima malo dete i da se on provodi po gradu?

Je li on komentariše utakmicu ili vodi trač partiju?
    Dajte zabranite više liku da komentariše utakmice, nije NORMALAN!

Leave a comment:

• Tarantula®
    replied
    Originally posted by mkulis View Post
    Ovi su dobri kakvi su na hrvatskoj areni, neki dan covjek izreko 3 lazi u minuti. Kaze "Messija nema zbog povrede koljena" (1. nije povreda, nego udarac zadobio, nece igrat zbog predostrožnosti 2. nije koljena nego misica), "Suareza nema zbog kartona" (a covjek suspenziju ima) "Bravo je broj 1 kod Enriquea, brani u prvenstvu i LP, Ter Stegen samo u kupu" (Ter Stegen brani u kupu i ligi prvaka).

Ove greske nikom mnogo ne znace, ali da jedan komentator komentira BARCELONU, mislim najbolje i najlakse za komentirati a siri ovakve dezinformacije ne mogu vjerovati. Ostatak utakmice je bilo MUTE tako da i ne znam sta je pricao do kraja.
    Negledaš ti utakmice na OBN. Šta ti je mučenje sa Sabahudinom Sašom Vugdalićem.

Leave a comment:

Working...
X