Announcement

Collapse
No announcement yet.

Komentatori pod lupom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Duka
    replied
    Komentator koji prenos Sevilja-Sosijedad...odlican,ali odlican! Odavno pokusavam da saznam njegovo ime,uz Darka Plavsica,najprijatniji.
    Taman cu sad da se cujem s Darkom Ionako smo prijatelji.

Leave a comment:

• quard1aN
    replied
    ne znam gdje treba ovo napisati ali evo ovdje cu. Nemojte Plavsicu dati da vodi vijesti za Motogp. Covjek pojma nema o imenima. Nek se drzi basketa, tu mi je omiljeni

Leave a comment:

• Brajkula
    replied
    Ovaj bratić što komentariše Žalgiris Khimki je propas, očaj...propas baš kvari prenost, baš te tera da promeniš program.

Leave a comment:

• Урош94
    replied
    Ти си Алексо у опасном проблему ако се наложиш на јебени, најретардиранији, најодвратнији глас Илије Ковачића.

"СииМОООНОВИЋ"

Балван најобичнији

Leave a comment:

• Lord Aleksoni
    replied
    Može, može.. Ali ja se naložim dodatno na utakmicu kada se Ilija izdere SIMONOVIĆ!

Leave a comment:

• Duka
    replied
    Uvjek sam govorio za Darka Plavsica,kako je komentator na mjestu,prijatan i tacno zna nacin komentarisanja koji nije nadobudan,dosadan i slicno...
    Darka Plavsica na utakmicama Zvezde !!!

Leave a comment:

• seskfabregas
    replied
    Zasto uvjek ovaj na LS?

Leave a comment:

• Bucabuca1965
    replied
    Jedna velika molba komentatorima koji rade izvestaje fudbalskih liga. Siguran sam da cete se sloziti da postoje ljubitelji fudbala koji ne prate sve rezultate i vole da pogledaju izvestaj odigranog kola a da im se ne pokvari uzivanje u istom, saopstavanjem rezultata unapred i najavljivanjem gola unapred. Takodje sam siguran da ce se sa ovim sloziti vecina gledalaca. Iskomentarisite snimak kao da je utakmica i ne kvarite ugodjaj gledanja. I za tako kratko vreme, gledalac moze da uziva u neizvesnosti Omogucite nam to pliiiiz Hvala unapred i puno uspeha u daljem radu Super ste i samo tako nastavite Zivo komentarisanje ne bih komentarisao a oni koji vam zamere neka probaju sami 90 minuta da pricaju, da saopste interesantne detalje i nijednom da ne pogrese. To je nemoguce i ne dajte da vas isprovociraju sitne duse Poz

Leave a comment:

• AIRBORNE
    replied
    Nisam znao da je Luka Tesanovic na SK !

Leave a comment:

• Lord Aleksoni
    replied
    Šta fali čoveku, ihh nađete nešto bezze kod svakoga. Meni je dobar, bolje njega da slušam nego Gojka, ono je dno dna trenutno..

Leave a comment:

• Duka
    replied
    haha Ivan Loncarevic...naaajiritantniji komentator ikada na nasim prostorima.Bravo Dragoon

Leave a comment:

• Dragooon
    replied

Фудбалска утакмица Реал-Селта, на СК1: да ли може неко да објасни коментатору да примери количину најчешће непотребних речи тако да не иритира припаднике спектаторијума (гледаоци испред ТВ)? То је ипак ТВ пренос и зналци фудбалске игре углавном и добро виде и нису им потребна толика несувисла "објашњења"! Човек не затвара уста, тим пре што му је и глас "напоран"; завија ко тиха сирена. Чини посматрање утакмице - непријатним!

Leave a comment:

• Crni Đorđe
    replied
    Ma vinjak trese od ranog popodneva.

Leave a comment:

• seskfabregas
    replied
    Sta se desava sa komentatorima? Ovaj pominje 4 iza Zirua, Ziru na klupu. Pominje kako je Depaja pojeo London, on u Mancester???

Leave a comment:

• seskfabregas
    replied
    Ne znam da li i vama ali meni ide na zivce onaj komentator sto prenosi LS...

Leave a comment:

Working...