Postavite neko originalno pitanje za naše komentatore i dobićete odgovor u našoj emisiji naredne subote. Sve što vas zanima u vezi aktuelnih sportskih dešavanja, prognoza nekog važnog meča, lično mišljenje naših komentatora o nekom sportisti ili događaju... Vi ste na potezu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Komentatori pod lupom
Collapse
X
-
Da ne ispadne kako ovde pričamo u prazno. Izvolte...
-
Apsolutno je moje misljenje subjektivno. Sto se tice gresaka, svakom komentatoru mozes naci mali milion tokom prenosa. Vidim da ovde cesto ubacuju Cicu i Plavsica kao najbolje, meni se licno ne svidjaju kako prenose, pogotovo Plavsic. Ali OK ovo je forum gde svi iznose misljenja i svako je u pravu, tako da ja i dalje smatram (subjektivno) da je Viskovic najbolji. Mozda zato i sto sam odrastao u vreme dok je on radio na trecem kanalu, i ostao mi u lepom secanju jos dok je tamo radio prenose pre svega tenisa. Ne mogu samo da se setim da li je vodio i sportski miks sa Igorom Mikljom u to vreme. Ne smatram da je fudbalski neobrazovan i kao sto sam vec napisao mislim da ima lepu boju glasa, sto je priznacete jedan od vaznih faktora, ne dere se u mikrofon kao da ga kastriraju, sto recimo Plavsic i Cica konstantno rade. Hvala na dobrodoslici svima.Last edited by Dusan J.; 09-02-13, 13:45.
Leave a comment:
-
Ма тешко, ко ће да снима емисију.
Знаш како, правила је доста грешака, али није то она врста блама као кад је на пример онај хрватски коментатор рекао: "Изгледа ће бити ку*ац". Није опсовала ништа, али написао сам ти горе где је све грешила. Плус што је имала и проблеме са "ММММањем" и читањем имена и презимена ових што су постављали питања.
Али добро, ипак је из Африке.
/edit
Да се разумемо, немам ништа против Африканки, и српкиња пореклом из Африке, Азије...
Него, мислио да због тога има проблема са читањем.Last edited by Урош94; 09-02-13, 12:40.
Leave a comment:
-
Originally posted by KingEric7 View PostPitaj bilo koga sa PL da li voli da slusa Viskovica i dobices jednoglasni negativan odgovor, to ti je valjda dovoljan pokazatelj koliko se (ne) razume u fudbal.Gojko me uspava, Plavsic mi nekako nije za fudbal, Cica i ostali mi upropaste prenos. Prosle nedelje Gojko je 10x rekao za Kleverlia Rafael, za Rafaela Valensija i sve tako. Nek bar znaju igrace ako nista vise.
Mada dokle god prenose Mancester glupo mi je da se zalim
Leave a comment:
-
Nazalost nisam gledao, ali sad si me bas zaintrigirao, oduvek volim dobar blam pred kamerama.
Leave a comment:
-
Јеебига, греши човек, можда сам и ја некада збсдазбзбзбзззз...
Иначе, мене занимају ваши коментари на ову што је читала сад питања у студију, ако је неко гледао. Ја сам још под утиском, изневеровао сам.Лепо је што доводе нова лица, али брате, мора да зна основе о спорту ако већ хоће да ради на СК-у.
ЕПеЛе-у (EPL - Engleska Premier Liga), ЕлЕј лига (La Liga), па sportklubinfo.rs, па када је прочитала питање од једног лика које је било у фазону: "Што Гојко Андријашевић преноси најјаче мечеве у Премиер лиги када је човек већ одавно за пензију?" ...
Мислим, попричично се избламирала на дебију, мене је било срамота у њено име.
Колико се сећам, Драгана кад је почињала знала је основне ствари о спорту.
Leave a comment:
-
Mogao bi da popravi poznavanje nekih najosnovnijih stvari kada su timovi iz PL u pitanju. Vejn Runi nikad nije igrao zadnjeg veznog, Demijen Komoli je smenjen proslog leta a Viskovic ga vidi i dalje na istoj funckiji, da ne uzima transfer spekulacije koje procita kao jevandjelje kao da on ima pozdan info iz Engleske i jos mnogo mnogo stvari.
Leave a comment:
-
Originally posted by Dusan J. View PostNe znam cemu toliki smeh? 'Ajde objasni mi to molim te, sta sam pogresno rekao, hvala.
;)
Najpre, dobrodošlica na Forum i ovu temu. Opušteno! Izneo si konstataciju o svom omiljenom komentatoru, ali "nesporazum" je samo u tome što nisi naveo da je On "ubedljivo najbolji..." ~ PO TVOJEM MIŠLJENJU; ovako ispada da si subjektivan, vođen ličnim ukusom, površan, nedovoljni znalac fudbalske igre, naklonjen estradnom pogledu na profesiju sportskog komentatora...
Inače Višković nije prihvaćen kao sportski komentator za fudbal, bar od većine poznavalaca te igre i struke (i fudbalske i novinarske).
Znači za najveći deo fudbalske populacije nije - omiljen. Ne mislim na njegov izgled, boju glasa, izvesnu harizmu..., ali to je stvar ukusa i mišljenja onih ljubitelja sporta koji ne ulaze dubioznije u način njegovog komentarisanja; najgore je što on za sve to ne haje, već se zadovoljava mišljenjima i podrškom površnih.
Eto, Dusan J, pokušah da ti bar delimično pojasnim, naravno, po mojem mišljenju, zašto o Viškoviću među znalcima fudbala, vlada "anti"-mišljenje. Nemam ništa protiv tvojeg stava, ali ne stoji da je on NAJBOLJI, samo zato što se nekome (tebi) mnogo sviđa. Zar ne?
Leave a comment:
-
Pitaj bilo koga sa PL da li voli da slusa Viskovica i dobices jednoglasni negativan odgovor, to ti je valjda dovoljan pokazatelj koliko se (ne) razume u fudbal.
Leave a comment:
-
Ako ga pazljivije slusas skontaces koliko je tanak u fudbalu, sve svoje rupe u znanju koje ih ima podosta za fudbal krpi statistickim podacima kako to ne bi doslo do izrazaja, a neki put je i svima jasno koliko je omasio sa necim u odredjenom trenutku.Za tenis ne znam kako prenosi, ali siguran sam da tu nema ni priblizan broj kritika kao sto ima za fudbal.Prenose mnogo bolje odradjuju Plavsic i Radojevic kad je fudbal u pitanju.Meni je licno i Cica mnogo bolji za slusanje nego Viskovic, covek se mnogo bolje razume u fudbal nego on.Pre neki dan mislim da je napisao kolumnu o portugalskom fudbalu.
Leave a comment:
-
Ne znam cemu toliki smeh? 'Ajde objasni mi to molim te, sta sam pogresno rekao, hvala.
Leave a comment:
Leave a comment: