Announcement

Collapse
No announcement yet.

Komentatori pod lupom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• shpageti
    replied
    Originally posted by Uros94 View Post
    Је л' то онај ћелави умоболник што води седмицу пред нама?

Jes,ne bih bash tako grub bio da je umobolan,ali ne da nije za sport pogotov za tenis,no je za recimo neki muzichki kviz tipa Tobogan ...

Leave a comment:

• Mr.M
    replied
    Dok sam ja imao SK vodio je

Leave a comment:

• Урош94
    replied
    Је л' то онај ћелави умоболник што води седмицу пред нама?

Leave a comment:

• shpageti
    replied
    Pa fino,vjerujem da je Vishkovic znao da ce onako da se provaljuje ne bi to uradio ni u snu,ali eto sinoc je Stolica bio normalniji dosta,valjda su ga dobro upozorili,dodushe imao je par ispada- Rosolu krvavi nos,a on- morace da mu krvi bude do kolena da bi dobio mech...i josh nekih nebuloza ...

Leave a comment:

• 3 sekunde u reketu
    replied
    Višković je Stolicu zaposlio preko 3K veze, jel` ? Vodio je valjda neku muzičku emisiju na toj pokojnoj televiziji, iznenadio sam se kad sam ga video kako izveštava iz Pionira. I naravno, apsolutni je nemač pojma.

U fazonu "brate, Viško, daj ubaci me da radim nešto kod tebe, bilo šta."

"Evo ti, komentariši".

Leave a comment:

• Lord Aleksoni
    replied
    Немој да се зајебавамо, Мијаљевић је гори од Страјнића и Андријашевића заједно.
    ma Aca Informacija je kralj za njih

Leave a comment:

• shpageti
    replied
    Opet su pustili Stolicu da komentarishe,bice sprdnje hahahahah,atp Auckland,oh moglo je bez njega kao proshle nedelje ...

Leave a comment:

• Урош94
    replied
    Немој да се зајебавамо, Мијаљевић је гори од Страјнића и Андријашевића заједно.

Leave a comment:

• p4p1
    replied
    Gojko Andrijasevic - ubedljivo najgori komentator koji je ikada radio na SK-u. Ja kapiram da svi prave greske i sve to, ali covek SVAKU, ali SVAKU utakmicu prenosi ocajno. Dzaba njemu prijatan glas (mada po meni nema ni to), kada covek nema blage veze sa komentarisanjem. Totalno pogubljen covek na svakoj utakmici koju je prenosio, napravi vise gresaka na jednoj utakmici nego svi ostali komentatori zajedno za ceo vikend. Na nasoj sceni samo mu Strajnic udara konkurenciju..

Leave a comment:

• Dragooon
    replied
    Све стоји сем овог на крају. Какве везе има кога како зове?
    Зове их онако како му падне на памет у том тренутку, или како му је лакше, некад каже Надал, некад Рафа, небитно је скроз. Важно је само да ми знамо на кога мисли.

Branim profesiju:
    Važno je SVE, SVE je važno; pravi novinar ne može da "improvizuje" (da ne kažem nešto gore). Lepo je ako uspe da izgradi sopstveni stil, ali na osnovama novinarstva, a ne estrade!
    Uvek sam smatrao da bi Nebojša Višković mogao da bude jedan od najboljih sportskih komentatora, ali, eto - nije. Nije jer je slab novinar, nema znanje novinarskog izražavanja. Umislio je mnogo toga - nenovinarskog a estradnog - i tvrdoglavo se toga drži.
    Šteta što radi protiv sebe i što će mnogi njegovi komentari (e-zapisi) veoma važnih i istorijskih sportskih mečeva&utakmica biti "skidani" ispod tih video zapisa i "prekrivani" muzikom ili tišinom ili glasom naratora, jer će biti smatrani neupotrebljivim zbog Viškovog nesuvislog i neprofesionalnog komentarisanja (izražavanja). Dakle, on ne treba da priča SVE što mu padne napamet. On je poodavno izgubio kompas, meru, osećaj..., zato, ako ne shvati dobronamernost struke*, ostaće - prosečan. A, to su njegovi: samoljubivost, tvrdoglavost, nedodirljivost, nepoštovanje znalačkog sportskog spektatorijuma... (već povlađivanje samo šačici samozvanih i površnih ljubitelja sporta).

Last edited by Dragooon; 05-01-13, 19:07. Reason: korektorska slovna greška!

Leave a comment:

• Il Capitano
    replied
    Dragan Čiča pravi HAZARDski rečnik...

Azar je rodjen i odgajan u delu Belgije gde se govori francuski jezik.

http://en.wikipedia.org/wiki/Eden_Hazard

http://en.wikipedia.org/wiki/Braine-le-Comte
    http://en.wikipedia.org/wiki/La_Louvière

I da čujemo na francuskom...

http://translate.google.rs/#fr/sr/hazard

Leave a comment:

• Урош94
    replied
    Све стоји сем овог на крају. Какве везе има кога како зове?
    Зове их онако како му падне на памет у том тренутку, или како му је лакше, некад каже Надал, некад Рафа, небитно је скроз. Важно је само да ми знамо на кога мисли.

Leave a comment:

• Dacha_St
    replied
    Финале "Хопман" купа.

Вишко (Небојша Вишковић) преноси оба сингла.

Слушам Вишко још док је преносио тенис на 3 каналу и најбољи је коментатор без премца, али почиње да ме "пара уши" неким изразима. Највише ми смета коришћење страних рече, а имамо своје. Чему то?

У мечу Ђоковић - Вердаско је рекао.
    - Хед ту хед дуели, уместо у међусобним мечевима.
    - Бејз лајн уместо основна линија
    - ужасно (било шта), уместо врло
    - грип уместо дршка рекета (што је после и рекао)
    Има ту још ствари, али ово је најсвежије.

И, сестра је приметила, због чега Надала зове Рафа, а Новака Ђоковића или Новак или Ђоковић?

Leave a comment:

• Урош94
    replied
    Главу.

Leave a comment:

• Gustaf
    replied
    Šta bi dali da imate ovakvog komentatora http://www.youtube.com/watch?v=QE4Bo3vqwUI::)

Leave a comment:

Working...
X